-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
-
veterán
válasz kmarci25 #132349 üzenetére
A legkisebbek a Sandisk Ultra Fit és a Samsung Fit USB tárolók. Ezek persze (annyira) nem olcsók, de ha a kis méret a lényeg, akkor ezeket használhatod.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Arcképgyáros
válasz Donki Hóte #132352 üzenetére
Sandisk-ek nagyon jók, 2 autóban is arról mennek a zenék nálunk.
-
kmarci25
veterán
válasz Donki Hóte #132352 üzenetére
Köszönöm. Akkor annyit módosítok, hogy valahol a kettő között keresek. Nincs szükség 32 gb-ra sem... Gondoltam, hogy 10 dollár alatt bőven megúszom. Többször volt már itt gearbest-ről is már pendrive, olyasmit keresek. Az a bajom azokkal, amiket ott láttam, hogy nem bízom a valós kapacitásban.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Donki Hóte #132356 üzenetére
Köszi! Ilyesmire gondoltam.
Andrewblase: ezt is köszi![ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
8
senior tag
válasz kmarci25 #132349 üzenetére
[link]
16GB $3.96 = 1.114.-Ft
32GB $4.17 = 1.173.-Ft52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz kmarci25 #132360 üzenetére
na az enyém $0.13-tel olcsóbb lett volna, meg azért egy Wellendorff felirattal mégiscsak jobbat lehet villantani mint egy Huikaluo-val
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz kmarci25 #132362 üzenetére
Ja tényleg appból olcsóbb, akkor jól csináltad
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugynok
senior tag
-
szjoci
őstag
válasz dugynok #132364 üzenetére
Ha a honlapjukról rendelsz, akkor
save5
kuponkóddal még lejön belőle 5% -
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Melyik oldal fogad el Paysafecardos fizetést?
Válaszokat előre is köszönöm -
Pcgamers
tag
Bocsi, a szerver 2 vette be az üzenetem
[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
Hello, van most akcióban valahol színes ledes Yeelight izzó?
-
spiky03
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek, ha a lehet.
Rendeltem az Ali-ról 2 db ilyet: [link]
Viszont csak 1 darab érkezett meg. Gondolom írjak az eladónak, hogy helló én 2 db rendeltem és csak 1 érkezett meg. Csatolom neki a rendelésről a képet is, hogy ott van, hogy 2x, meg annyit is fizettem ki.
Vagy rögtön Disputet nyissak?Valamint én azt hittem, hogy ez kapcsolós LED sor. Erre valahogy tudok kapcsolót varázsolni? Vagy van esetleg kapcsolós kivitelben is?
Nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
Beni2360
félisten
válasz spiky03 #132371 üzenetére
Erre valahogy tudok kapcsolót varázsolni? - vagy egy kapcsolós konnektort veszel a sarki elektromos boltba, vagy a trafó és a villás közé billenős kapcsolót szerelsz.
A db számot meg reklamáld meg.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsiz
őstag
válasz Robynho #132366 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, nem tölt lassabban a telefon vele, mint nélküle. Hogy mennyire biztonságos, azt passzolom. A telefont/töltőt nem vágta még tönkre, a házat nem gyújtotta fel. Viszont kényelmes használni - kivéve ha töltés közben mondjuk ágyban fekve sokat használod a telefont.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
8
senior tag
válasz powerwade #132370 üzenetére
Kereső - két napja linkeltem, talán még él a kupon
-
KamuMazsola
őstag
Keresek olyan Bluetooth eszközt, ami segítségével a hifire tudom kötni pl a telefon, vagy tablet hangját. Köszi a segítséget!
Üdv.: KamuMazsola
-
EXIEZ
senior tag
válasz KamuMazsola #132376 üzenetére
Bluetooth AUX receiver nem jó?
-
MODERÁTOR
Ha nem vagy auidofill. Nekem bevált.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #132379 üzenetére
Nincsen ilyen kábeled? Én is RCA AUX kábellel használom.
-
8
senior tag
válasz MADcat #132378 üzenetére
Hú ilyet kettőt is próbáltam, ha épp nincs hangátvitel akkor brutális zúgásba kezd.
Mentek a szemétlerakóba.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Beni2360
félisten
válasz spiky03 #132384 üzenetére
Nem tudsz egy csomagnyitási videót utólag produkálni?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
dugesz77
őstag
Probáltam elég sok félél de eddig az Ugreen volt a legjobb. Stabil, jó a hangja rca-s, usbről tölthető aksis.
-
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #132388 üzenetére
-
dugesz77
őstag
válasz KamuMazsola #132388 üzenetére
Bocs , az lemaradt erről lenne szó. A beépített aksi 7-8 órán át bírja. Így bármelyik kedvenc vezetékes fülesből BT-s lehet csinálni. Erősítőhöz meg ott az RCA.
Ha meg nagyon kell a maximum minőség akkor meg ezt a Blitzwolfot ajánlom.MADcat: igen róla van szó.
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
-
8
senior tag
válasz powerwade #132394 üzenetére
ja tényleg, azt hittem van belőle ott választható színes is, bocs
-
hattrickuser
aktív tag
Tudtok ajánlani bevált automata szappanadagolót? (eBay, Ali, GB)
-
nagyúr
válasz hattrickuser #132397 üzenetére
itthon: Dettol
edigital: 2900Ft és szappan is van a csomagbanyoutobe-on találsz sok videot a gazdaságos utántöltéséről
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zeon.hu
nagyúr
Dohánytartó dobozt keresnék, ami nedvesen tartja a belerakott dohányt.
#?*@&!
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!! Az Alin lenne egy mindenre kiterjedő kedvezményes vásár a JJR/C dolgaira. Azt reklámozták a kezdő oldalon,hogy 09,és 10-én lesz a jóárasítás.
A lényeg,hogy kinéztünk a gyereknek egy jópofa robotot,[link]De az árakkal nem vagyok képben. Ott már 09-e van,nem? Miért a 24dodós összeget látom,és nem a 19-et?
Sale starts in: 0 days 11 : 35 : 28 Ezek szerint még nem kezdődött el? Nem értem...
Üdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Android játékok topikja