-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz Ghard #131900 üzenetére
Tudnál dobni egy linket az új z3 compact-ra? Találtam párat, de azok Chinából jönnek, és a kínai új - régi telefon, azért az nem olyan, mint az új - új. Általában valamilyen felújított darab... utángyártott alkatrészekkel...
Szóval tartok a kínai "új" telefon eladóktól.(#131903) gyulazsolti: Köszi Zsolti! Már csak bátorságot kellene nekem hozzá linkelned... Bár ez a videó sem túl világbajnok... Elég homályos.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ghard
őstag
válasz w.miki #131902 üzenetére
Elképzelhető, hogy felújított darab. Viszont ezt ránézésre és használat közben nem tudtam megállapítani.
Tavaly egy W902-t vettem. Akkor New item-ként szerepelt. Ennél már látszott egyértelműen, hogy refurb. Az eladó normális volt, kértem 10 vagy 15 font refundot ez miatt, szó nélkül megadta. -
szabacsik
őstag
Ezzel az 500ft-os gocomma adapterrel találkozott valaki személyesen? Láttam sokan használjátok immem a qc-s verziót, de olyan eszközöm nincs itthon, viszont praktikus lenne egy dafangot ebbe dugni és időnként 1-2 telót pluszba tölteni is róla. Megbízható?
/\____/\
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ajánlott esernyő 10-15 dollár körül? Fekete színben kellene, és mondjuk ne fordítsa ki a legkisebb szél is.
Ha van akkor itthonról is jöhet.
-
oAcido
aktív tag
válasz macilaci78 #131914 üzenetére
Ja azt elfelejtettem hogy összecsukható kellene. Táskába is el kell férnie
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
bestbuy miband 2 -t keresem... van most valahol valami jó ajánlat? Gondolom most a 3 as széria miatt lejjebb ment az áruk
-
Breki
veterán
válasz oAcido #131910 üzenetére
Én ilyet vásároltam, szerintem ez a legjobb ernyős bolt.
Viszont ez kinyitva direkt hatalmas ernyő a család is befér alá!
Majd egy ilyen elegánsabbon gondolkozom.
[link]Ja látom már linkelték :-)
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
sagesz93
addikt
válasz -secret- #131920 üzenetére
Gyereknek kell, a tesója pár hónapja kapott, most a kisebbiknek is kell, de ők még annyira nem féltik-vigyáznak rá stb... nem annyira számít, hogy 2-es, vagy 3-as, a fő funkciók kb ugyanazok. (nekem hey+ kell majd )
Pedig jó lenne 14-15 körül megcsípni most egyet
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
aug 20-i 3Ft dugóhúzó sörnyitó párost ma adták fel
Jobb későn mint sohaDe még van ami feladásra vár
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szabacsik
őstag
válasz szabifotos #131912 üzenetére
Köszi. Szóval erről a gocomma adaptertől érdeklődnék, hogy megbízható-e
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
8
senior tag
válasz szabacsik #131930 üzenetére
Ajánlott töltőkkel kapcsolatban lásd az összefoglalót
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
A leírásban ott vannak a méretek... összehasonlítod egy meglévő pólóddal és olyat kell rendelni ami jó, a méret elnevezésétől (M, L, XXXXL) függetlenül
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
cidalain
veterán
autós töltőt keresek, ami nem túl nagy, vagyis nem lóg ki nagyon.
nekem a kézifékkar alatt van a szivargyújtó, és a hagyományos töltő eléggé kiáll.
ráadásul a szivargyújtó luk sem olyan mély, így a hagyományos, alul hosszú pöckös töltő lazán áll, néha elmegy a kontakt szarabb utakon.
csak a xiaomi lenne jó nekem? vagy ismer valaki olcsóbb, de jó alternatívát?[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Minstrel
senior tag
GB nem küldi a kuponos Tanix TX3 Minit, mert "system bug" miatt tudtam megrendelni, kaptam 100usd - 5usd kupont.
-
8
senior tag
válasz cidalain #131936 üzenetére
A linkelt xiaomi nagyon kilóg
Celbro 2x2.4A ultra mini méret, fém, kipróbált minőség
Ha kicsit nagyobb is befér és gyorstöltő kell, akkor pedig ez [link]
-
Ghard
őstag
Gearbest 1$ alatti cuccok
-
cidalain
veterán
köszi, ez jónak tűnik. rákeresek ebayen, mert alipay-em nincs.
Update: esetleg a kábeljeikkel is van tapasztalatod? mert amit adnak hozzá csomagban 90°-os USB csatival az szintén jó lenne hozzá.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Bárhol Kínából tudtok egy ilyet mutatni, ami olcsóbb a hazai áránál? Nem igazán találtam meg, nem tudom milyen kifejezés alatt keresendő.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest