-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz Bolber #130850 üzenetére
Az kemény 800W = 3.5A...
Nem, ahol fontos a terhelhetőség, az pl. villanybojler, ott már a határon lehet a 10A, oda valóban ajánlott ha 16A-re van specifikálva a kapcsoló (mert a Sonoff esetén nem egyértelmű: van, ahol csak 7A-t írnak 230V mellé, szóval jobb óvatosnak lenni)
-
veterán
válasz pocokxx #130826 üzenetére
12 - 25 volt közötti egyenárammal is meg lehet hajtani, tehát akár autós szivargyújtóról, akár otthon barkácsolt egyszerű tápegységről is tud szólni.
Van rajta Aux csatlakozó (fejhallgatónak), de sosem használtam...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Beni2360
félisten
válasz Bolber #130850 üzenetére
Hát annak még a 10 A is sok. De nekünk automata darálós kávéfőzőnk van és az nem indul csak fizikai nyomásra.
Nekem is volt szarvasi de nem jó este bekészíteni mert csak a vízkő rakódik le a kazánba és a kávé is frissen darálva az igazi. Ebből a főzési tortúrából amit több mint 30 évig csináltunk vagy még több ki nőttünk.
Jószerivel 1-2 lámpát távolról bekapcsolni ha nem vagyunk otthon. Ja és van 5 bd távirányítós konnektorom. Azokból 2-3 használok is. PL szivattyú indítás lekapcs 30 m-s slagnál. stb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kekigyu
aktív tag
Marha jók ezek az okos otthon, wifis konnektor cuccok. Tudtok valami gyűjtő oldalt ahol utána lehet nézni ezeknek? PH topic esetleg? Annyi termék van nem tudom melyik vonalon kellene elindulni...
-
vargalex
félisten
-
Zeki
nagyúr
Végre megjött mind a 4 Hot Wheels kisautó, amiket 0.99 dollárért lehetett venni a joybuyon. Random küldték, de teljesen rendben vannak. 2 autó teljesen sztenderd, 2 kicsit másabb, de nem valami földtől elrugaszkodott dizájn.
-
Zeki
nagyúr
válasz PainKiller13 #130858 üzenetére
Amúgy sajnos az összes kisautó elbújhat a 70-80-as évek Matchboxai mögött. Azok az autóim MÉG MINDIG tudnak egyenesen gurulni. Itt egyszer ejts le a földre egy Hot Wheelst vagy jóval drágább Verdák kisautót, onnantól annyi a tengelynek, nem megy többé egyenesen.
-
Zeki
nagyúr
ilyen tokra hogy kell rákeresni?
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
BG-n a VIP Priority árakat hogy tudom érvényesíteni? Kosárba tettem, de nem lett olcsóbb...
Szerk.: Már működik!
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabifotos #130868 üzenetére
Amíg nem vagy bejelentkezve, nem tudhatja melyik szintű kedvezményt adja.
-
-
IG55
senior tag
Geekbuyingon hogyan lehet kiszállított termékkel kapcsolatban reklamálni? Nem találok a rendelt áruhoz semmilyen visszajelzési lehetőséget.
-
EXIEZ
senior tag
-
Dinter
addikt
Kicsit off.
Joybuyon miért nem tudok regisztrálni? Akárhányszor tudnék az e-mail címemmel, aztán aktiválom is, de minden alkalommal "nem létezik felhasználó ezzel az e-mail címmel" üzenet fogad.
-
gojko.m
senior tag
A Flaytec T13 elég gyorsan meríti az aksiját. Itt [link] találtam hozzá pót-akkut. Viszont, egyrészt nem szoktam az aliexpress-ről vásárolni (inkább a paypal-os fizetést részesítem előnyben), másrészt valami akciós, olcsóbb ár jobban tetszene. Esetleg, valaki tud ilyet?
-
Mr.Csizmás
titán
Creality CR-10S 340$, elég jó áron
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Czimby
addikt
Nekem van egy 1984-es gyártású Ford Sierra tűzoltóautóm. Eredeti Matchbox, és szirénás. 2db LED a két villogó. Tavaj még szirénázott, idén nem próbáltam. Na ebben milyen atomreaktor gombelem lehet. Gyerekkoromban hány ezerszer indíthattam el a szirénát!!??
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz gojko.m #130877 üzenetére
Igazából nem találtál hozzá
"Sorry, this item is no longer available!"Gyártónak van (bár nem írják az oldalon), rákérdeztem.
Árat viszont még nem írtak.#?*@&!
-
Ghard
őstag
válasz gojko.m #130877 üzenetére
Sorry, this item is no longer available!
Továbbra sincs ehhez a drónhoz pótakku. (máshol sincs)Valaki rájött már, hogy lehet videót menteni sd kártyára vele? Csak fotókat menti ide, videó a telefonra kerül...
(#130882) zeon.hu
Én rákérdeztem náluk a fenti dologra. Erre visszaír a kedves supportos hölgy, hogy sd kártya nincs a drónhoz, azt nekem kell venni. És akkor majd tudok rá menteni
Levelezek velük még egy kört...[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
válasz zeon.hu #130882 üzenetére
(#130882) zeon.hu és (#130884) Ghard
Hmmm... És így, hogy akar versenyképes maradni a gyártó a konkurenciával szemben?
Igaz, hogy a T13 jelenleg is valamivel olcsóbb, mint a JJRC H51 Rocket, de ahhoz legalább vannak alkatrészek [link]. Pl. az aksija is egész elfogadható árban van. Szóval, ha most vásárolnék drónt, egyértelmű melyiket választanám...[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz gojko.m #130886 üzenetére
Korábban írtam, hogy az RTF és BNF aksik rögzítése se egyforma.
(Bár állítólag le lehet szedni a fehér részt.)
Szóval ha valaki aksit keres, erre is figyeljen!#?*@&!
-
Ghard
őstag
válasz zeon.hu #130885 üzenetére
Sejtettem, hogy az app-al van valami elcseszve. Ezzel ment sd kártyára: Flytec UAV
(#130886) gojko.m
Mondjuk úgy, hogy használható kamerával szerelik és nem megy tönkre 3 repülés után.
Nagyon akciósan megérte, de én továbbra sem ajánlom, hogy több ezer forintokat szórjatok brushed drónokra. Ezek arra vannak kitalálva, hogy repülsz vele 5-7 percet és kész.
Egy régebbi WLtoys drónnal én már szétégettem 2 komplett motorszettet (8 motor, nem egyszerre cserélve természetesen), mert nagyobb akkuval repültem 10-15 perceket. Kb 10 repülés után 1 motor kuka.További kérdéseket folytassuk a Drón topikban.
[ Szerkesztve ]
-
szabifotos
senior tag
válasz gojko.m #130886 üzenetére
Hát én a H51-gyel nagyon megjártam. Eddig 2-ből 2 kuka (vagy körülményesen javítható...)
Most látom, hogy vannak külön fogaskerekek. Már csak a méretét kéne kiderítenem ami jó a rocket-hez.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Sziasztok,
milyen jó minőségű USB3-as külső tokot ajánlanátok 2.5-es SSDhez? Köszi!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
lumpy92
aktív tag
UGREEN Micro USB Kábel 1$ [link]
Xiaomi Mi WiFi Repeater 2 6$ [link]A Xiaomi WiFi jelerősítőhöz kapcsolódóan kérdezném, hogy gondot jelent-e, hogy ez a Kínai verzió?
Valahol egy hozzászólást találtam, hogy kínai szerverhez kell csatlakozni (???) és utána működik.
USB adapterrel használnám konnektorba dugva, meglévő router (nem Xiaomi) jelének erősítésére."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
lumpy92
aktív tag
válasz Devil Smile #130898 üzenetére
Nem tudtam. Ez mindegyik repeaterre igaz?
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest