- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiSnatch
aktív tag
Megjött a router, csak kicsi kínai barátaink elfelejtettek bele eu adaptert rakni.
1, kinek van/hol tudok pesten sosbe venni hozzá adaptert?
2, sírjak nekik, hogy küldjenek valamit kompenzálásul?C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Timyyy
őstag
Ma jó napom volt
Itt írta valaki hogy rendelte ezt az autós kamerát, és hogy nem rögzít HD-ban. Nos, ezt mondjuk a 10 dollár körüli áráért nem is csodálom, viszont szeretném vissza igazolni a rendelést, de nem találom honnét rendeltem?!?! Segítsetek pls ali - gb - bg - ebay végignézve, egyiken sincs ilyen rendelés.
Illetve kérhetek ezért részleges visszatérítést, mert megtévesztően HD cam-nak van feltüntetve? Rakok fel tesztvideót nemsokára youtube-ra, amúgy balesetnél hasznos, de egy fillérrel sem ér ennél többet.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Beni2360
félisten
válasz Timyyy #101107 üzenetére
A többi kütyükből ítélve GB-ről rendelted. Nézd meg a leveleződet ott megtalálod még a kitörölt közt is a vissza igazolást. Igaz nekem külön mappám van a vásárlásokra a fizetésre és a szállításra ahova behúzom a leveleket.
Ha nem lesz meg akkor nem tudsz reklamálni. Így link nélkül még tanácsot sem tudunk adni, hogy mit néztél el a rendelésnél.
Szerintem ez lesz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Saccco
nagyúr
-
8
senior tag
válasz bertokl #101014 üzenetére
Köszi
2db ilyet behúztam 320Ft-ért S530 Wireless Invisible Bluetooth Earphone
Ha csak kicsit is működik, meg valamennyire normális a mikrofonja, akkor jó lesz vésztartalékba. Gondolom a fülemből kiesik, majd odacelluxozom[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Timyyy
őstag
MEGVAN!!
Nem néztem be, leírásban is, dobozán is, menüjében is van 1080p, be is állítottam, de nyilván nem tudja ennyi pénzért de nem is akarom a teljes árat vissza, csak egy részét, mivel használható, és használni is fogom.
Mondjatok egy oldalt (ami nem youtube ) ahová gyorsan feldobhatom a videót. 180 mb.[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
beg
veterán
válasz Timyyy #101116 üzenetére
A description részben hol látod, hogy tudja? Nincs leírva, ergo mire nyitsz vitát? Arra hogy ráírták: Full HD vagy 1080p? Ráírhatták volna azt is hogy 4K, nincs sehol levédve ez a két betűkombináció. A technikai résznél csak ennyi van, mivel vezettek meg?
Features:
Thin, small and lightweight, easy to carry.
Advanced and intelligent anti-shake technology.
90 degrees wide angle lens.
Wide dynamic range and high-dynamic range.
With CMOS sensor, ensuring high-quality shooting.
IR night vision function.
Seamless loop-recording, motion detection function and G-sensor function.
Support TF memory card, up to 32GB.
Easy to install at windshield.
Multifunctional and versatile for parking motion detection.Specifications:
Color: Black, blue (optional)
Display: 2.4 inch
Memory card: TF card up to 32GB
Data transmission interface: USB
LENS: Wide angle view 90 degree
Transmission rate: 2.0
Pixel: 12 Mega pixel
Front camera: 1200W
Data storage time: Loop video
Decode format: H264
Motion detection: YES
Installation site: Windshield
Language: Multilingual, Chinese / English
Battery: 5V / 1.5A battery
Frequency: 50HZ / 60HZ
Operating temperature: -20°~ -70°
Item size: 7 * 6.3 * 1.4cm / 2.76 * 2.48 * 0.55in
Package size: 9 * 8 * 2cm / 3.54 * 3.15 * 0.79in
Package weight: 240g / 8.47oz2800 forintért Full HD....
Egyszer ragasztottam a kispolákra Audi karikát, nem lett se nagyobb se erősebb. Hol tudok reklamálni?[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
válasz Timyyy #101116 üzenetére
Szerintem egy másolata annak ami a GB oldalán van. Itt semmi FHD felirat sem video felbontás nincs a termék lapon mint a GB oldalán.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Timyyy
őstag
Kép a menüből: (ha ez önmagában nem jelent hd-t, akkor itt user error van, mert ezt nem tudtam, de a dobozán rajta ficeg a full hd 1080p )
Sebaj, nem zavar amúgy, célra megfelel, árban is jó volt, még csak elajándékozni se fogom, megtartom magamnak.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
ZsoltG60
aktív tag
K20 Universal 3.5mm In-ear Stereo Earphones - WHITE
Kupon 20:00-tól : Bfriday034 (200db) az ár gondolom nem véletlen ennyi
$0.1 free shipping[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Timyyy
őstag
Feltöltöm yt-ra is ha már ekkora probléma, a nem listázott és privát videó között mi a különbség? Nem akarom hogy lássák azok, akik fel vannak rám iratkozva, és ne hozza sehol se a videót, csak az tudja megnézni, akinek a linket elküldöm.
-
beg
veterán
válasz Timyyy #101127 üzenetére
Legegyszerűbb ha VLC lejátszóban nézel egy információt róla (ctr+i), az kiírja a valós felbontást.
Egyszerűbb mint videomegosztó gyorstalpalóval végigoffolni a topikot.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Timyyy
őstag
Részemről feladom, eddig vártam és a végén kiírja YT hogy nem támogatott formátum. De könyörgöm sima AVI
Mindegy, maradjunk annyiban hogy a kamera marad, funkcióját ellátja. Akit érdekel kivárja az 50 percet datáról.VLC szerint 640*480, de szemre is egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Lumia 950XL
-
beg
veterán
Akkor itt az ideje visszakanyarodni a topik témájához. Kösz.
-
AndrewBlase
senior tag
A kapcsolós usb lámpából van valami noname, vagy csak a xiaomi? Rájöttem, hogy kellene egy, de valami occsóbbbb kiadás.
Miért mindig én???
-
dugesz77
őstag
válasz AtiSnatch #101119 üzenetére
Én is most kaptam meg a routert (van előnye ha a szomszéd a postás )
Nekem is volt a csomagban egy go,comma átalakító:
Kicsit kalandosan (előzmény) de szerencsére átjött áfa nélkül pedig a papírokon is 39,7$ érték van feltüntetve:
Már csak a GB-vel kellene le meccseznem,hogy a 10$-os posta helyett ingyenes hollanddal küldték. -
Laca1212
őstag
Erre nem tudtok valami kupon épp?
-
enginev3.0
félisten
válasz dugesz77 #101140 üzenetére
Basszus, elmentem a boltokba mert nem volt átalakító, de nem kaptam sehol. Már átnéztem a dobozt háromszor, majd mikor pakoltam volna el a szekrénybe, ott feküdt mellette a földön, de hogy hogy került oda
Gondolom külön volt belerakva, nem a dobozba
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Sok apróság mellett (ami nagy rész megjött, egyelőre csak kettő futott ki a 60 napból), jött egy
MHL Micro USB to VGA, nagy örvendezés s fellelhető videók megtekintésének közepette próbáltam beüzemelni, sajnos eredménytelenül. Több monitort és több telefont is kipróbálva.
Valakinek van tapasztalata ilyen kütyüvel? Mit érdemes kipróbálni, mielőtt az eladónál reklamálnék?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest