- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Ugyan ezt eljátszották velem is(az én csomagom elvileg nem fért be az automatába, nem látja mekkora a csomag, hogy csak ott jött rá, hogy túl nagy!?
), annyi extrával, hogy megbeszéltük, hogy az egyik boltban(ami átvételi pont) leadja és majd ott át tudom venni, na másnap mielőtt mentem volna a boltba az ügyfélszolgálatot felhívtam, hogy akkor tutira a boltban van e csomag, hát kiderült, hogy a futár elfelejtette kivinni a csomagot(ami természetesen egy nem olcsó cucc volt Amcsiból), na ekkor jött el az a dolog(amit neked is javaslok), hogy kimentem az átvételi pontra ahol a depó is van(persze a világ végén van) és ott helyben vettem át a cuccot.
Tudom ez nem normális, de ennyi huza vona után már csak azt akartam, hogy nálam legyen a cucc. -
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok!
Először is had kérdezzem meg, hogy hol tudok véleményt írni erről a mocsok DPD-ről, mert sehol nem találok ilyen lehetőséget.
Szerdán 14órakor hív a futár, hogy a címen van a csomaggal(ami előre kifizetett, külföldi nem ocsó cucc), mondom neki, hogy ok, de én dolgozom, mondom ha lehet hozza 16óra után holnap, az nem fog menni, mert kb mindig ilyen időtájt tudja csak hozni, mondom okk(ilyenkor még az emberek többsége igenhogycsak dolgozik), akkor legyen ugyan így 14óra, de pénteken, akkor kicsit megnyomom a melót, aztán haza érek kicsivel 14óra előtt. Eljött a péntek és a köcsög 14óra helyett 11:50-kor van a címen, mondom 14óráról volt szó, erre annyit mondott, hogy kevesebb volt a csomag ma, de ez már a második kiszállítás és már többet nem hozza ki, kérdezi, hogy mi legyen(eskü kicsit nevetett is az ótvaros majom), végül átkértem Alza box-ba, de ez így rohadtul nem korrekt, egy mocsok fos ez a DPD, de nem tudom kiválasztani külföldi rendelés esetén, hogy nem ők hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak a céggel, nekem most van velük dolgom először, de egyelőre úgy tűnik egyben...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest