Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
Melyiket keresed? x2 valtozat mai napig kaphato, x4 mar megszunt.
-
nubreed
veterán
Egyébként a Scythe HDD stabilizert hol lehet kapni Budapesten?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A Scythe nem vész el, csak átalakul
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
DarkFater
tag
válasz #16939776 #72 üzenetére
Fennakadás??
Öregem, karácsony előtt minden gyártó, kereskedő, forgalmazó (rém) ÁLMA egy ilyen hír.
Egyvalaki leközölt egy jó kis hülyeséget és a félvilág átvette.
Az ügyfelek meg pánikolnak rögtön. Hurrrá.
Mondjuk ehhez kellett egy barom japán igazgató, aki nem beszél jól angolul,
de ragaszkodott hozzá, hogy az amerikai weboldalra a közleményt Ő írja meg.
Gratulált is neki mindenki cégen belül is.Egyébként meg igazad van, minden csoda 3 napig tart, lenyugodtak a kedélyek, megy minden tovább.
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
Silenzio
addikt
Hát itt meg mi történt? Az előbb 30 új hsz-et írt, mire idekattintok csak 14? Modera-hullám?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
bteebi
veterán
Mint a kiegészítésből kiderült, nemhogy pánikra nincs ok, de még aggodalomra sem. Megesik az időnként, hogy egy-egy cég csődbe megy...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Angel1981
veterán
Most olvasom a frissítést - így már kicsit más a helyzet.
Akkor nem veszem meg 3 évvel előre az összes tervezett Scythe cuccomat! -
vinibali
őstag
az én hűtőm már megvan, felőlem zárhatnak itt is
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Löncsi
őstag
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
HaZsolt
őstag
Süllyedne a hajó?
-
DarkFater
tag
válasz #65675776 #52 üzenetére
A hivatalos közlemény angolul itt:
[link]
és ittLusták kedvéért egy gyors fordítás:
A legfrissebb hírek a Scythe amerikai iroda bezárásáról
(A Scythe hivatalos nyilatkozata)
http://www.scythe-eu.com/enA Scythe amerikai weboldalán megjelent egy üzenet ami, miatt Scythe-ról olyan rémhírek terjednek, hogy a Scythe befejezi a működését, bezárja irodáit, befejezi a termelést.
EZ NEM IGAZ!A Scythe átszervezi a vállalatot és emiatt átmenetileg bezár az amerikai iroda. Ennek oka, hogy a Scythe amerikai irodája eddig nem volt a Scythe vállalatcsoport része. Ezt egy másik vállalkozás üzemeltette a Scythe nevében. A Scythe vállalatcsoportot természetesen nem érinti az átszervezés.
A Scythe Európa, Scythe Japán, Scythe Tajvan és a Scythe Kína továbbra is a szokásos módon üzemel tovább. Az amerikai vásárlók kezelését a Scythe Taiwani irodája veszi át ideiglenesen.Minden Amerikai ügyfelet kérünk, hogy lépjen kapcsolatba Hank Peng kollégánkkal (hankp@scythe.com.tw).
A Scythe minden kedves ügyfelétől és partnerétől elnézést kér a zavart keltő információ miatt.
A hivatalos nyilatkozat részletes információihoz kérem kattintson ide.
A hivatalos nyilatkozat lényege tehát:
• A Scythe amerikai irodája külön volt kezelve a Scythe Csoport többi tagjától.
Gyakorlatilag az irodát üzemeltető szerződött alvállalkozó cég (Azaz a disztribútor) ment csődbe.
Emiatt viszont a Scythe amerikai iroda is bezárt.• A bezárás a Scythe vállalatot és más irodáit nem érinti, minden marad a régiben.
• Amíg a Scythe egy új leányvállalatot alapít vagy megállapodik egy új Amerikai képviselővel (Disztribútor), addig a tajvani iroda veszi át Scythe amerikai üzleti tevékenységét.
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
vjozsef
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41 üzenetére
Ha 2 even belul van behozod es csereljuk a ventit.
-
DarkFater
tag
Na megvan a megoldás.
A jelek szerint a régi vicc orosz vicc éledt itt újjá. Már aki még emlékszik rá:
Pravda cikk:
"Moszkvában Mercedeseket osztogatnak"Másnap helyesbítés
"Nem Moszkva, hanem Vlagyivosztok, nem osztogattak, hanem fosztogattak és nem Mercit, hanem Volgát"Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
Fercsa
senior tag
Sajnalattal hallom, mindenesetre az NCU meg mindig az egyik legszebb huto amivel talalkoztam
[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
jerry311
nagyúr
Szerintem be kellene perelni a gyartokat, amiert hutot csomagolnak a processzor melle.
Ha az MS nem tehet IE-t a Windowsba, akkor az intel se tehessen gyari hutot a dobozba! -
RyanGiggs
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #43 üzenetére
(Ez már csak részletkérdés) Lényeg, hogy kicseréled és már müxik is!
-
ViZion
félisten
válasz Angel1981 #34 üzenetére
öööö.nem kína?
Ł-IceRocK-Ł: nem besz@rt a venti, hanem passzív hűtőd lett, mehet apróra
Örülünk, h jól vannak kaszásék, maradjanak is meg.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
RyanGiggs
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #41 üzenetére
Az a legkevesebb! Veszel rá pl. egy ilyet aztán jó napot!
(#10) McDog: Én pont nálunk vettem még anno 4 éve az s775-ös lapomat.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nekem a ninja 3 ason meghalt a venti. De ettől még nem mondanám hogy szar az összes. A hűtő brutál jó.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Silenzio
addikt
válasz DarkFater #30 üzenetére
"Például sikerült leszoktatni őket arról, hogy 3 havonta új termékkel jöjjenek ki és kidobják a régit."
Akkor a japáni emberkék több másik, most meg nem nevezendő nemzettel igazi konzumidióták, és ez a mentalitás felelős azért az éktelen túlfogyasztásért, amivel pár évtizeden belül jól kivágjuk magunk alatt azt a bizonyos fát. Aztán jöhet a zuhanás. Gyors lesz. Sebaj, vegyé' minden évben új vga-t meg mobiltelefont, aztán 20 év múlva ha már enned sem lesz mit, pisloghatsz: pénzem van, egész életemben rendesen dolgoztam. Hol rontottam el? Ott, hogy ugyanolyan szűklátókörű gyökér vagy, mint a hétmilliárd másik.
Senki se vegye magára, nem egyénenként kellene megváltozni, hiába vagy tudatos vásárló, ha ötmilliárd másik meg hülye. Az egész szemléletet kellene kiirtani, meg a piacot átalakítani. Nem kell neked az a bizonyos Galaxy S3, ha tökéletesen megy az S2-d. És még sorolhatnám.
Mellesleg az egyetlen értelmes emberi találmány a számítógép felfedezése óta az ökológiai lábnyom volt, de azt is csak arra képesek használni, hogy bárgyú amerikai műsorokban riogassák a jónépet.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
vince
őstag
jajajaj, bezárt a Scythe az USAban. Nem fog működni a 3 hetre vett tápventim
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
tajcsi
őstag
NEm erről van szó, hanem hogy a világ egyik legnagyobb piacát hagyják ott...ha még ÉL és VIRUL is a cég, komoly problémák lehetnek ha azgt a piacot csak ugy otthagyják mondjon itt bármelyik őstulok tag akármit!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Angel1981
veterán
Az USA a világ legnagyobb felvevőpiaca. Ha ott bezár egy cég, az nem sok jót jelent!
-
DarkFater
tag
khmmmm.... Ez ritka nagy faszság.
Kénytelen leszek írni Prohardvernek, hogy helyesbítsenek és ne gerjesszék itt a dolgokat.
A SCYTHE él és virul !!!
Miután a mi cégünk a Scythe Magyarországi képviselet és én vagyok velük napi kapcsolatban, annyit biztosan tudok, hogy Európában semmi gond nincs. A szokásos baromságok persze vannak, mint minden cégnél, de ez az élet része.
Pl. Scythe Gentle Typhoon venti hol van hol nincs, mert a japánok szerint nincs annyira igény???, miközben itt Európában meg ezer darabos várólisták vannak állandóan és úgy kell könyörögni 10 darabért.
Hülyeség, de ez van.Amúgy Semmi baj nincs. Áru rendesen van, bármit kérünk, van raktáron.
Ha véletlenül elfogy valami, akkor egy hét alatt itt az utánpótlás.Annyi történt, hogy Amerikában a helyi képviselet vezetői Ku***ra elbaszták a dolgokat.
Régen annyira lelkesek voltak és jól csinálták, hogy jobb volt a weboldal mint a gyári.
Aztán tavaly év végén történt valami és azóta látványosan romlott a színvonal.Mivel a helyiek régóta nem voltak a helyzet magaslatán és őszintén szólva a Japán központ sem figyelt nagyon oda rájuk. Így aztán az Amerikai képviselet nem nagyon adott el és mire mindenki észbe kapott szépen padlóra rakták az amerikai értékesítést.
Ilyenkor az ember kirúg mindenkit és az alapokról újrakezdi.
Mi sem tudjuk pontosan mi történt, de valami nagyon kiverte a biztosítékot.
A Japánok láthatóan megijedtek és idegesen reagáltak.
Majd az idő eldönti mi lesz.Itt Európában nekünk is fáj a fejünk időnként a Scythe főnökségtől, mert itt is dől(ne) Japánból a hülyeség, de az a helyzet, hogy mi azaz az Európai képviseletek és a német központ már eléggé "megneveltük" az anyacéget.
Például sikerült leszoktatni őket arról, hogy 3 havonta új termékkel jöjjenek ki és kidobják a régit.
Ez Japánban teljesen normális, sőt elvárt, de itt európában kb 3 hónap mire beépül egy termék a köztudatba Tehát azt történt, hogy bereklámoztuk a terméket és mire ráharaptak a népek, addigra közli a gyár, hogy "VÉGE."...Az Európai emberek mások, mint a Japánok ez van.
Pánikolni meg nem kell feleslegesen.
-
-
banhammer
veterán
Az emberek nem akarnak egy zsak penzt kiadni egy hutore amikor mar vannak olcso es halk hutok is a piacon.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
r-chee
őstag
Az még odébb van, mikor hiányolni fogod őket.
Tényleg olyan ez a hozzáállás, mintha az egész lehúzta volna a rolót....------
"Manapság egyre kevesebb PC-s dolgot lehet eladni, és abból is inkább a gagyit."
A felhasználóknak egyre kisebbek az igényeik, s egyre kevésbé értenek a számítástechnikához. Lassan eljutunk oda, hogy lesz egy rakás üres agyú ember, lesz megbonthatatlan PC-jük (multimédiás központjuk?) egy nagy ON/OFF kapcsolóval s érintőkijelzővel, aminek használatához nulla agyi tevékenység kell.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
vjozsef
senior tag
Konyorgok! Miert beszel mindenki multidoben?
-
proof88
addikt
Szeretem a termékeiket.
Ezeket vettem tőlük:
Mine Rev B, Mugen 2, Musashi, Bay Rafter 2.5, Quiet Drive,
Kaze Blue LED 120 mm-es venti, ami annak ellenére, hogy LED-es, tényleg jó halk tud lenni, direkt azért vettem azt, mert kellett a világítása is
4 db UV-aktív SATA kábel
5 db 120 mm-es S-Flex venti: 4 db 800 rpm-es és 1 db 1200 rpm-es.Kivétel nélkül mindegyikkel teljesen elégedett voltam. Jó cuccaik vannak, persze az árukat is megkérik.
És igen, ezek a ventik évek óta mennek nap mint nap, szóval nem csak über halkak és jó a légszállításuk, de tartósak is.[ Szerkesztve ]
-
Gonzo.
tag
Japán "minőségi" Scythe USA!
Mi lesz a következő? A kenyér???
-
nagyúr
válasz benedekco #11 üzenetére
Manapság egyre kevesebb PC-s dolgot lehet eladni, és abból is inkább a gagyit. Japánban amúgy sem állnak fényesen a dolgok, hiszen ők jellemzően nem Kínában gyártatnak, ami az árakra komoly hatással van.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
ViZion
félisten
Ejj. Kár. Azért ők jó cuccokat csináltak, remélem átnyergelnek pl. házakra, SSD-re, etc. és megmaradnak
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TeeBee73
veterán
válasz benedekco #11 üzenetére
Be kéne szállniuk a villanykörte-bizniszbe. Akkor dőlne a lé. A hűtőn, a lamellák az istenért sem akarnak maguktól meggörbülni. Tartós termékeket gyártanak, az a baj. (A ventillátoraik sem rosszak, nálam még egy sem halt meg az utóbbi 5 évben.)
MOD: A komoly változások alatt mit értesz?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
addikt
Ha a piacon akarnak maradni, akkor szép lassan beszállnak ők is a gagyiba, ha nem akkor meg kiesnek.
Az biztos, hogy ez egy előre mutató jel. Bárki bármit mond, itt komoly változások lesznek(vannak).Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
McDog
aktív tag
Szomorú. Főleg úgy hogy reggel olvastam, hogy az egyik kedvenc boltom a Lord is felfüggesztette tevénységét.
-
-
Löncsi
őstag
-
gyiku
nagyúr
qrva egy vilag van, jelentos valtozasok ele nezunk szerintem.
hüllő
-
tajcsi
őstag
Ez korán reggel éhen gyomorra nem a legszebb hír...hát tény hogy nekem nem nagyon tetszetteka hűtőjeik de pl egy csomó fantasztikus cuccuk van még pl a hdd stabilizálójaik egyszerűen verhetetlenek...tényleg baj lehet ha már egy akkora piacot kell bezárniuk...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
VIBO
őstag
o.O.
Elmezdődött a lefele menő spirál.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest