Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz 3.Aragorn #11 üzenetére
Ja jól írod....csakhogy előtte így nézett ki.
500GB-s HDD volt 40euro
2TB-s volt 77euro és ha HITACHI 2TB-set vettél akkor csak 65euro
Hát inkább veszek +10-20euro hozzáadásával 4x nagyobbb hdd-t.Az a gond a fejlődéssel ,hogy már nincs mit fejleszteni. Szoftvereket akármelyik C2D proci kiszámolja vagy elvégzi. Nem kell szuper gép egy alap internetező / dolgozó egyénnek.
Én gépemen is minden megy döccenés nélkül. KOnfig a cuccaim közt. Pedig nem egy Hardcore gép.
Szóval a gamek már ennél jobabn nem angyon fognak kinézni. Itt már csak a 1440p felbontás fog durrantani amikor majd kezdenek bejönni ezek a felbontású mintorok. Jelen esetben igen drágák és csak néhány gyártó gyárta.
Továbbá ezek a felbontású filmek. Ugye egy FULL HD-s film is 5-10GB helyet foglal. 1440p-s film mégtöbbet fog...sajnos a HDD-k terén is már fejleszthetnének. Örólnék egy 6TB-s HDD-nek. Olyanból 3 darab elég lenneV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
afterburner_
őstag
válasz 3.Aragorn #15 üzenetére
nekem is hasonló konfigom volt tavaly , lecsereltem egy i5 / ssd kombóra igazaból az ssd erejét érzem, más érezhető javulás nem sok történt, míg a konzol a fő platform és ameddig nem jön új generáció addig még bőven elegendőek mostani meg a pár éves hardverek.
bennem sincs már az a késztetés mint 10 éve hogy minden évben új vga, mert kevés a frissen megjelenő játékhoz, de akkor azért volt évről évre látványbeli különbség, most hogy az xbox, ps3 már 5-6 éve a piacon vannak azóta nem sokat változott a grafika sem, eléggé korlátozzák a fejlődést szerintem ezek a fix hardverek
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
KAMELOT
titán
Igen mákom volt ,de már előtte 1 hónapig fontolgattam ,hogy veszek HDD-t.
Akkor ezt figyeld nálunk!!! legolcsóbb HDD-k egyes méretekből.
WESTERN DIGITAL Caviar RE4 250GB 64MB cache 95euro
SEAGATE Barracuda Green 1000GB 112euro
WESTERN DIGITAL Caviar Green 1500GB 64MB cache 122euro
Samsung SpinPoint EcoGreen F4 2000GB 144euroAkkor melyiket éri megvenni? 2TB-set. Másik dolog meg kicsi a készlet is...azaz már egyre fogynak a HDD-k ,áruk meg az egekben van
Még jó ,hogy van 4 HDD-ma gépben.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Ja..vagy az is lehet sokaknak elfogyott a pénze
Főleg a mostani HDDárak mellett nem igen akaródzik senkinek PC-t venni. HDD árak mégfeljebb mennek majd.
Nálunk pl. a legolcsóbb 2TB-s HDD WD Green külső 125euro....Ennél olcsóbb nincs sehol nálunk. Emlékszem még az ár emelkedések előtt 2 héttel vettem SAMSUNG 2TB F4-et 77euro volt[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest