Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Én ezeket beírtam már pár fórumra és sajnos mindig le lettem szólva meg kioktattak, de látom rajtam kivül is vannak olyanok akik megértik hogy miről beszélek, persze ez csak egy játék nincs értelme róla sokat beszélni csak én mindig azt látom hogy mindenki várja meg imádja meg hogy legjobb game stb, codnál messze menőleg vannak és lesznek jobb játékok persze fps. Valszeg ha ezek a baromságok amiket írtam hogy kiszedhetnének nem lennének benne a codosok többsége nem is tolná vele. Valszeg akiknek ezt írtam azoknak bement az info a fülükön majd ki, nah szóval ráférne már vmi nagy újítás a játékra.
-
BalaNce87
addikt
Azokat meg végképp nem értem akik év játéka címre helyezik, hát nemtudom szerintem köze nincs ahhoz, kétszer elsütni ugyanazt ez már alapból nem lehet év játéka. Egyébként ebbe a mulitra kihelyezett dologban van vmi amit mondtál, mivel rengeteg csak multis játék van és sikeresek is, szóval mondhatni ez is egyfajta belemagyarázás abba hogy értelmes singlet egy jó ideje nemtudnak összehozni. Én is ezt mondom azért fognak átállni erre mert újabb, így el is mondom a 4-nek hamar vége is lesz, talán eddig a cod2 ami sokáig él a mai napig valszeg azok játszanak vele akiknek a 4 nem jött be vagy az 1-be meg bénák voltak
A nagy prok meg pláne el fogják felejteni, azok kötelességüknek érzik a váltást. Én egyszer elkezdtem akkor abbahagytam szarul is ment gépen stb, egyszerűen nem érzeztem azt a késztetést hogy ezt most tolnom kell, majd lett új gép azzal kipróbáltam ugyancsak félbehagytam (inkább multizgattam vele), majd egy 3 hónapja mondom nah végigcsinálom és végigtoltam, persze itt is előfordult hogy 2 hétig nem is toltam vele, nem köt le annyi időre végülis mész és lősz ezt kell csinálni végig, ez meg unalmas mint a picsa.[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Akkor te másról beszélsz az hogy zoomolsz és odamutat a fegyver ahova húzod az egeret az oké én nem erről beszéltem, hanem arról hogy alapvetően pontos a fegyver bármilyen pocizioból, most megnézénm hogy vki megtudná azt csinálni hogy vállához emel egy ak-t azaz "zoomol" és mondjuk jobbra ugrik egyet és közben lő, kb esélytelen hogy célbe találjon pláne ha nem sorozatokba lő hanem úgy mint a vaddisznó, alapvetően ilyen kaliberü fegyverekkel messzire csak pötyögve lehet lőni mondjuk hármasával, ilyenkor pontos.
-
BalaNce87
addikt
Csak azért mondom mindezt mert én nem látok semmi olyat amiért ez mw2 lehetne, egyáltalán nem új játék ez egy cod4 kiegészítő, amibe lesznek újabb fegyverek meg egy két új pálya. Igazság szerinte nemtudom ehhez miért kell két év, új pályák megírása kb, de lényegében az egész játék még mindig ugyanarra épül, a grafika se fejlődött azóta, szóval akár ma is kiadhatnák ha nagyon akarnák szerintem, csak mivel eddig mindig novemberbe jött, ezen a rendszeren nem fognak változtatni.
dudika: Hát de belegondolsz futásból meg ugrásból nemtudsz pontosan lőni mert hát mozogsz, és a fegyver meg rángat, most azért mert zoomolsz te pontosabban lősz, de ez mit sem ér ha közbe futkározol.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Konkrétan arra gondolok hogy ha az ellenfél lő akkor mutatja a térképen, ha eltalálod azt is mutatja pl gránátot dobsz vhova tudod hogy ott van, visszanő az életed, nem szórnak a fegyverek, ugrásból is pontos a fegyver, no zoomal is lehet ellőni vkit sniperrel, ugrás közbe zoomolás és persze pontos a fegyver. Meg most odaültetsz egy 10 évest cod1 vagy cs elé valszeg bénázni fog, míg cod2-be vagy 4-be könnyebben fog menni neki mivel mérföldekkel egyszerűbb lőni köszönhető ez annak, hogy ahova célzol akármilyen pozicíóból az oda is fog menni. Túl sok benne az irreaálitás és ezen jó lenne csiszolni. Ha kb ezek nem lennének benne én személy szerint jobban élvezném és kicsit komolyabb is lenne a játék, mert valljuk be ezek a tetőről rámugrik és fejbelő stílus elég nagy marhaság.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát én csak azért mondom ezt a 10 éves témát mert az első rész óta egyre könnyebb a játék az alap dolgok megmaradtak de sokmindenben könnyítettek rajta és ennek csak az az oka lehetett hogy a sírt a szájuk kicsiknek hogy szar ez a játék béna vok benne nem kell, és gondoltak egyet az iw-sek hogy ha mégkönnyebb lesz akkor a gyereknek is jobban fog menni és ez mivel egyenlő hát mégtöbb bevétellel, szóval abban van vmi hogy ők az elsődleges korosztály akit megcéloznak ettől még játszhat vele akárkinek az apja. A WaW az kb annyiban különbözik a többitől hogy nem az iw csinálta ettől függeltelnül mindenben maradt cod, sőt egy az egyben egy cod4-et kaptunk, szóval ha vki sokat tolta a 2-vel meg a 4-el akkor nem értem az 5-be mit nem eszik, ugyanolyan mint a többi, max annak aki unja a Világháborús témát. Én személy szerint a 2-vel multiztam sokat, de akárhogy is nézzük ugyanazt művelik mint az EA az NFS-el, persze multi nélkül tényleg nem érne sokat a játék. Nem értem minek ennyi rész ha 4-el befejzték volna akkor még azt mondom ok jó volt ez a modernes dolog de minek még ennyi cod kényszert éreznek egy újabb rész kiadására vagy mi? Meg a másik dolog hogy a multin van a hangsúly ok de utána jönnek nagy profik akik a saját ízlésükre átmoddolják a játékot, már érzem előre hogy ugyanaz lesz mint a 4-nél, promod és a többi. Ez az évente jövő kiadás meg csak azt eredményezi hogy egyből az újra áll át mindenki és az előzöt meg le se szarják majd.
-
BalaNce87
addikt
válasz Eugene Roe #7 üzenetére
Az nyerte? hát nemtudom mit csípnek azon ha már hatodjára adják ki ugyanazt a játékot csak a grafika fejlődött azóta, de ők egy helybe maradtak, a gameplayből is látszik hogy még mindig nem változott semmi, mind1 a 10 évesek oda lesznek érte ezért már megérte megcsinálni úgyis ők hozzák a profit nagy részét. Nemtudom mit erőltetik még ezt a codot, persze multiplayer game, gondolom én laikus hogy ezért nem változik semmi a singleben, biztos vok benne hogy voltak jobb ötletesebb fps gamek az E3-on mint ez. Nemtudom ténlyeg mit csípnek ennyire rajta, szerintem már eléggé unalmas a cod játékmenete, ráférne egy kis vérpezsdítés és elhagyni a fő szempontjukat az "addig el nem fogy az ellenfél amíg TE ki nem nyírod az összeset" és stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest