Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Ez nem pite, itt tényleg nem sz@rral gurítanak. [Devialet Silver]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
De jó, ezt még nem is láttam.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz Runner_fxr #52 üzenetére
Tegyük. Ezt én nem is vitatom, remek cucc a JBL Xtreme is. Szuper a ráakasztható vállpánt is. Viszont a Dockin D Fine fényében már más a rajz. Fenti tesztek alapján, mindent összevetve _szerintem_ az árcédulák körül mostanra kialakult némi anomália. 139€vs[219€] Te most melyiket vennéd inkább, őszintén.
-
Digitalis
senior tag
Szegény Oluv-ot nyírják is emiatt a kognitív disszonanciában szenvedő JBL-Xtreme tulajdonosok. (szerintem minden hangerőn észrevehető, hogy kissé fedettebb, fátyolosabb és kevésbé textúrás az xtreme hangja, nagyobb hangerőn viszont már a kakofóniába torkollik, elvérzik teljesen.) Egyébként az amúgy is remek, Fugoo XL-t (~300$) is lelépi a Docki D Fine, ütősebb mélyeivel, hangképével, max hangerőn is tiszta erős kültéri hangjával.
-
Digitalis
senior tag
Jó nagy előítélettel és messziről kerültem ezeket a büdzsé szetteket. Véletlen úgy hozta, hogy sikerült meghallgatni egy ilyen Dockin D Fine bluetooth-os hangszórót. Számomra hihetetlen élmény volt, hogy egy ilyen kaliberű cucc mennyire dinamikus, tiszta és definiált hang reprodukcióra képes. Kicsit utána tekerve, valóban jól ítéltem meg, kategóriában abszolút best buy, akárhonnan is nézem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Max
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- Airpods 4 Anc
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest