Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz zsolt501 #932 üzenetére
Key Feature :
1.One-Tap Operation
2.Ensure a secured and encrypted connection
3.Surf the Internet Anonymously
4.Change your IP Address and LocationTök jó, de a hármas pont nem igaz, mert olyan mint ha otthonról neteznél és ha valamit huncutkodni akarsz, bármi legyen is az olyan mintha otthonról csinálnád, ami minden csak nem anonim.
A négyes pontot pedig nem találom hol lehetne állítani, lehet rossz helyen kerestem. -
Avicularia
veterán
válasz zsolt501 #203 üzenetére
Mint írtam, nincs szándékomban terákat forgalmazni, az eddig volt fiberes neten.
Eddig elvileg úgy volt, hogy a korlátlannak hirdetett neten napi 20 giga után kaptál sms-t, amire válaszolni kellett egy sms-el és akkor kaptál újabb 5 gigát és így tovább. Ezzel próbálták elejét venni a szerverüzemeltetésnek és a fájlmegosztásnak. De kb. másfél hete vittem át a számomat 25.-i dátummal hozzájuk és akkor mondta az üfsz-os, hogy nemrég szűnt meg ez az sms-es dolog.
Másik cég aki agyba-főbe hirdeti az unlimited netjét ott 5 gigát kapsz naponta és 1 gigánként kell sms-re válaszolni. -
Avicularia
veterán
válasz zsolt501 #201 üzenetére
Több mint 10 éve élek svédben és ugyanúgy torrentezek mint otthon tettem. Terák mennek felfelé, magon eléggé elől szoktam lenni helyezésben. Svédek le se sz@rják, bár csak magyar oldalakról szoktam torrentezni, lehet ez is az oka. Németeknél kell nagyon vigyázni, ott gyorsan jön a pár száz eurós csekk.
Nyilván mobilneten nem akarom ezt csinálni, de ezért nem mondanék le az aktuális filmek illetve sorozatok letöltéséről. És igen, van netflix-em de egy csomó minden nincs fent vagy nem teljesen. Pld. Homeland 7.ik évadja csak mostanában került fel, miközben majdnem egy éve leadták a sorozatot. Walking dead ,meg Fear the walking dead egyáltalán nincs fent, szóval ha nézni akarom ezeket akkor marad a torrent.
Viszont a korlátlan mobilnet csak netezésre vonatkozik elvileg, ezért kérdeztem, hogy milyen vpn-t érdemes használni, hogy elrejtsem a szolgáltató elől a torrentet. -
Avicularia
veterán
válasz zsolt501 #199 üzenetére
Remélem hozni fog valami normális sebességet, mondjuk első hónapban csak egy laptop meg a telefonom fog rajta lógni, de aztán asztali gép és a xpenology nas is, meg még asszony telefonja meg tablet meg ip-tv.
Mondjuk ennyit nem fog elbírni a mobilnet szvsz.
VPN-t hogy érdemes használni, hogy eltakarja a szolgáltató elől a torrentezést, ha néhanapján leszednék egy filmet vagy sorozatot n-magról? Eddigi lakhelyemen nem volt ez gond, július előtt lassú adsl-em volt de aztán bekötötték a fibert és 100/100 as neten seedelt folyamatosan xpenology-n a transmission. Erről sajnos le kell mondanom mobilnet mellett, de ez van.
Elég húzós a korlátlan net (569 sek) és ha a routerba is akarok egy simet akkor még 69 sek havonta.
Egy huawei E392 4G stickem van régebbről, nem mai gyerek, remélem hozza az elvárt sebességet.
Sajnos nincs más lehetőség -
Avicularia
veterán
Sziasztok, csatlakoznék a topikhoz.
Munka miatt új helyre költözök és a bérelt lakásban nincs internet, ezért csak mobilnettel tudom megoldani az internetelérést. Olyan router kellett ami kezel 4G sticket (eddig Archer C9-em volt, az nem tudja) ezért esett a választásom erre a típusra, na meg a hétvégi akció amiben átszámítva 61K-ért kaptam meg.
Ma vettem át és gyorsan ki is próbáltam, és örömmel láttam, hogy nem csak usb sticket kezel, hanem androidos telefonról is tud fogadni usb tetheringet.
Esetleg valakinek van tapasztalata, hogy jó 4G lefedettségnél milyen sebesség érhető el vele usb stickkel?
Fiull speedben nem tudom kipróbálni, mert csak 25.-én élesedik a korlátlan netes telenor előfizetésem, most még egy másik szolgáltatónál vagyok és itt ahol lakom csak 3G lefedettség van, az meg nem valami acélos, 7 Mb/s-et mértem lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Black Knight GamerPc - 5800X/RTX3070Ti
- Eladó gép: i3-10105f 4,2ghz, 16gb ram, rx 6600 8GB (hétfőn nyélbeütve még karácsonyra meglehet)
- Független Iphone SE 2020 64GB 90% Akku Hibátlan Szép Állapotban Eladó
- Natalie Blenford: Táncolj és fitt leszel!
- Radeon R5 430 2GB Gddr5 low profile PCI-E videókártya
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest