Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
szerinted piszkálódás, ha kétségbe vonom/mesének titulálom azt, hogy a digi eltünteti a upc szolgáltatót? hát, lelked rajta...
igaz, nem több tb a korlát, ennek ellenére találsz több olyan hozzászólást, ahol leírják/linkelik, hogy bőven túllépték a korlátot - akár többszörösen is -, és ennek ellenére nem csökkentette a szolgáltató a sebességüket, ne lettek lekorlátozva
szerintem idővel elképzelhető, hogy a nagyobb sebességek mellett, arányosan az egymást követő 3 hónap átlagában forgalmazható 300 gb is nő némileg - hivatalosan is...
mellesleg ez nem vitatkozás, legalább is én nem annak veszem![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
nem arra értettem/írtam, a te felvetésedre csak azt tudom mondani; hát, jelenleg ez van...
engem egyik sem érint, az egymást követő három havi forgalmam átlaga még a 30 gb-ot sem éri el - nem, hogy a 300 gt-ot -, és a torrent nálam teljesen mellőzött dolog.
ha a fentiek alapján kicsit elfogultan nézem a dolgot, akkor több szempontból is osztom azon kevesek véleményét, akik azt mondják, hogy nem arról szól egy ilyen kategóriás előfizetés, hogy folyamatosam maximum sebességgel menjen a letöltés, esetlegesen több tb-ot forgalmazva havonta...
ha én is nyomnám a torrentet ezerrel, akkor viszont lehet, hogy teljesen más lenne a véleményem!
most, hogy 15/2 helyett 30/3 lett a sebességem, ígéretet teszek arra, hogy több youtube zenei videót és hasonlót nyomok majd, és legalább részben megpróbálom beleélni magam azok lelkivilágába, akik többet/sokat forgalmaznak havonta! bár szerintem a havi 50 gb körüli adatmenniységet már nehéz lesz összehozni - de mindent elkövetek majd...
a torrent viszont eztán is mellőzött téma lesz részemről, nem látom értelmét...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ronin-
senior tag
hidd el, nem csak azért.. amikor mi megrendeltük a tányéros digit, öreganyám nevére rendeltük.. rá 2-3 hónapra bementünk ,hogy átiratjuk a mi nevünkre.. hát az istenért se akarták felfogni,hogy mit akarunk, olyan sötét banda van itt fehérváron.. kb fél év utánajárás kellett,mire megértették a dolgot és végre a mi nevünkre és címünkre küldték a számlát.. de ez egy hosszú történet,úgyhogy nem részletezem.. ezzel szemben engem upc mindig készségesen felhívott,hogy mi a helyzet (le is kopogom), sőt 1x csak úgy felhívtak,hogy kijönnének bemérni a zajszintet.. kijöttek, átkábelezték a fél házat,meg kicserélték a csatlakozókat díjmentesen.. télleg de g*ci a upc
-
Csabee.
nagyúr
Igen , én írtam! Csak én korlátlan sávszélességű FTP-re gondoltam De ezt a 120mbit-et tényleg csak p2p-n lehet legtöbbször kihasználni! Ha valakinek lesz ilyen kapcsolata, arra kíváncsi lennék hogy mennyire fogják vissza!
A fel letöltés egyidejű gyorsasága a duplexitástól függ!
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest