Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiribacsi
tag
4g lefedetség is várható?
Üdv. Ádám
-
legenda
otthon nem kell (már) ezzel bajlódni, nem kell emiatt korábbra állítani az ébresztőt, vagy lehet mást csinálni helyette, ha már adott a lehetőség, hogy a metrón is használhatóan gyors a mobilinternet!
illetve nem kell feltétlenül csak a munkára gondolni, de sokan nem csak néhány megállónyi távolságot utaznak, és nem olyan rossz az, ha közben gyorsan pörög a mobilinternet![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HARDVERAPRÓD
Akkor most már a nyílt utcán kéne normális hálózatot összehozni...Marha fontos hogy a metrón töltött pár percig tudjak 3 g vel netezni...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
legenda
válasz christprhrdv #11 üzenetére
az üzletpolitika - bizonyos helyzetekben, mondhatni sajnos? - nem diktál mindenki számára azonos feltételeket, ez van...
sokan nem értik meg, hogy hol miért éri meg jobban fejleszteni, és fordítva!
valóban idegesítő, hogy vidéken sokszor még térerő sincs, vagy csak gprs - jobb esetben edge - mobilinternet, de oda kevesebb potenciális használó részére, és jóval drágábban lehetne csak megvalósítani a fejlesztést, mint például a fővárosi metrók területére, ahol jóval apróbb területet kell lefedni, tehát olcsóbb a dolog, és jelentősen több valós felhasználó adódik, hiszen irtózatos létszámú tömeg mozog a metróban, és abból egyre több ember mobilinternetezik az utazás alkalmával, mert unatkozik, pótcselekszik...stb!
ideje volt már, hogy a t-mobile is meglépje ezt a metrós 3g lefedést, attól függetlenül is, hogy máshol - főként vidéken - is lenne sok hely, ahol lenne mit fejleszteni! reméljük, idővel utóbbira is sor kerül!
a szolgáltatós "versenyeztetésre" csak azt tudom mondani, hogy nagyon változó, az egyik helyen a v jobb, a másikon a t![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Keksz
senior tag
Végre bazdmeg, kedden úgy rácsodálkoztam hogy pörög a dolog.
Végre elfelejthetem a 'readitlater'-t
-
christprhrdv
tag
Hát igen. Én egészen két évvel ezelőttig T-Mobile-nál voltam előfizető (10 éven keresztül). Aztán Vodafone-hoz mentem át, az akkori kedvezőbb készülékárak miatt. Egy hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy szeretnék egy Hotspot-ot, és egy a családban meglévő T-Mobile előfizetés mellé aranytárskártyára nagyon kedvezően kaptam a "T-Mobile Hotspot+"-t és az előfizetést is. Mentem nagy boldogan a Balatonra, hogy már ott is lesz net, aztán nagyon meglepődtem. Balaton északi részének közepén a Vodánál lakáson belül is 3G és sok térerő, a T-nél viszont EDGE. Kimegyek az udvarra kicsit csalódva, és ott is.
Szerintem jelen pillanatban falvak környékén és a Balatonon jobb a Voda 3G lefedettségben.
Városokban meg úgyis van net minden szolgáltatónál, persze a föld alatt az más téma, de én nem járok Pesten... Azért jó ez, ott is jól jön a net, csak tessék figyelni a NEM Pest környékén élőkre is, Tisztelt "T"!üdv!
-
Integra
titán
bravo. most már csak egy normális - nem ugráló - stabil 3g szolgáltatás kéne....
ja, hogy már váltottam vodafónra? trémobil......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kakuk.tamas
addikt
Nagyszerű T-Mobile! Akkor mostmár bács megye déli részét is tessék tisztességgel lefedni, hogy legalább TELEFONÁLNI lehessen!!! Köszöntem!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nagash
senior tag
Ez mikortól éles?
Nekem legutóbb simán átugrott EDGE-re.
Knoblauch macht einsam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Black Dragon #4 üzenetére
Drága mulatság az.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TDani
csendes tag
Már csak azt kéne megoldani, hogy ne gyulladjon ki gyakran a szerelvény.
Don't fuck, with Benny the cop!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kiskaktusz #1 üzenetére
Papír alapon cikket olvasni még mindig jobb, mint ugyanezt mobilon.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kiskaktusz
addikt
Hát eljött ez a nap is Viszlát nyomtatott sajtó..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest