- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Sok a bulvár. Ennek a hírnek nem sok értelme van.
Viszont jól mutatja, hogy mennyi emberre volt hatással. -
maláj
addikt
válasz
attila9988 #7 üzenetére
+1
-
attila9988
őstag
Mondjátok nyugodtan hogy bunkó vagyok, de már a t*köm tele van azzal, hogy agyonra sztárolják ezt a pasast. Ez már a nem normális szint, amit ebben a hírben olvashatunk.
-
Tigerclaw
nagyúr
Amellett hogy elismerem a szakértelmüket sajnos azt hiszem, hogy csak próbálnak rákapaszkodni az iThing hullámra és Steve Jobs halálából kovácsolnak marketinget a saját termékeiknek.
-
atike
nagyúr
Ez egy nagy reklámfogás. Mondjuk nyilvánvaló...
Semmi értelme, egy kis tech-demó, hogy ilyet is tudunk.
-
(ÉN)közPONT
őstag
3 perc alatt kinyúlik benne az ipad :-/
-
geezer
aktív tag
Na ettől aztán már halhatatlan lesz Steve is, meg az Apple is.
Nincs ebben semmi tisztelgés, igyekeznek meglovagolni az Apple imádatot a saját népszerűsítésükre.
Egyébként az én szememben ez az abszolút ökörség kategória, amit a srácok megcsináltak. De azért a Világ Népe nevében köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest