- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
strandkorlát
csendes tag
A legutolsó rendelésem pl. egy bringásmez ami itthon 21-24k+postaköltség áron megy, Kínából meg megvettem full ugyanazt 7k-ért...Úgyhogy én továbbra is büszke leszek magamra hogy harmad annyiból megvettem ugyanazt! Még ha rossz is lenne, egyből szétszakadna (ami nem történt meg, azóta is használom) és újat kellene venni akkor is még olcsóbban jövök ki és nem kell vívnom az itthoni webshopokkal akiknek az első dolga mindig a vevőre kenni, hogy ő a hibás.
Az eddigi több száz rendeléseim közül hárommal volt probléma, mindegyiknél vagy pár napon belül visszakaptam az árát vagy küldtek újat, próbálja meg valaki ugyanezt egy random hazai webshoppal elérni... -
törölt tag
-
Degeczi
nagyúr
Szerintem csak a boríték extra szennyezés, a szállítást tekintve éppenhogy inkább az egyedi rendelés lehet kedvezőbb, hiszen csak azt rendeled ide, amire a telefonodhoz valóban szükséged van és a képek alapján tetszik is, míg a boltok rendelnek mindenféle típushoz mindenfélét, ami nem elhanyagolható részét aztán senki nem veszi meg.
-
válasz
fatpingvin #44 üzenetére
Ezért is nem a filléres cuccokat kellene megvámolni iszonyatos bürokráciával, hanem újratárgyalni az elavult postai egyezményeket...
-
updog
őstag
rengeteg 1-2-10-20$ szart itthon egyszerűen nem kapni, vagy ha igen, akkor az ireálisan nagy befektetéssel jár
Általában a sok 1-2-10-20$ sz*rra nincs nagyon mentség EU-n belül se de még akkor se ha Marika néni fröccsöntötte Kistarcsán és te odamész helybe érte. Majd kirakod a polcra porosodni vagy az első 3 perc után elromlik/megunod és a végén úgyis a szemétben landol... if you know what I mean.
Ha a mérethatékonyság alatt azt érted hogy a konténer amúgy is jött volna Kínából, mindegy hogy benne van-e az egyszer használatos drón meg a fidget spinnered vagy nem, akkor ajánlom a sok kicsi sokra megy elvet
hcl neked +1, de erről már máskor is diskuráltunk hogy szerintem nem mindenki azért szerzi be Kínából az amúgy tényleg filléres és tényleg máshogy beszerezhetetlen alkatrészeket (* tessék, piaci rés, lehet importálni és árulni hogy más ne mondhassa hogy beszerezhetetlen) hogy aztán valami mást meg ne kelljen kidobnia, mint ahogy általában te. Kb. ebben az esetben ("ha lehet is EU-ban kapni, az is Kínából jön") tudom egyedül értelmezni a fenti "mérethatékonyságot". De mondom, szerintem ez elhanyagolható.
-
fatpingvin
addikt
na ez az.
egyrészt lehet ríni hogy jajj vámot kell fizetni a felesleges kis szarjaimra, viszont a másik fele meg az hogy így erős az incentive hogy amit mondjuk Európán belülről ois meg tudnál szerezni azt megrendeled kínából mert onnan olcsóbb a posta, ami agyrém.
magam részéről én ezt azért kombinálnám azzal hogy az EU-n belüli transzport vevőre terhelt költségeit is valahogy csökkenteni kéne, ugyanis nonszensz hogy pl használt számítógépalkatrészeknél (100€ nagyságrend) kínából ingyenes vagy tényleg jelképes összegű postaköltség van, ha ugyanezt pl a franciáktól akarom ugyanennyiért megrendelni akkor a postaköltség is már súlyos tízezrek. -
-
rengeteg 1-2-10-20$ szart itthon egyszerűen nem kapni, vagy ha igen, akkor az ireálisan nagy befektetéssel jár (megkeresni hogy hol, és onnan megrendelni) főleg mert az itthoni szállítások a GLS és a többi 3 betűs árazása miatt eleve +1790-tól indulnak (postaköltség).
szóval nagyon jól hangzik az elméleted, de a világkereskedelem nem úgy működik, ahogy azt gondolod, és nincsenek arra mutató jelek, hogy valaha is elindulánk a globalizációból a lokalizáció felé.
(értem hova akarsz kilyukadni, de a mérethatékonyságot mint fogalmat úgy tűnik kifelejted a számításodból) -
válasz
#54625216 #36 üzenetére
korábban csináltam egy egyszerűstett ábrát, hogy $50 értékig hogyan növekszik meg a termékek ára - feltételeve az online fizetést, átlagosan 40%-al nő a termékek ára, utánvéttel átlagosan 53%-al
persze ez csalóka, mert az $5-8 alatti tételeket erőteljesebben sújtja a vámkezelés díja
de az látszik, hogy nagyjából 35% az átlagos emelés a valóságban, ennyivel fog minden többe kerülni.
-
Zotya84
őstag
És mégis, ma megkapott csomag: Auburn (WA) USA - Budapest 9 nap (valójában 8, mert az esti feladás miatt csak másnap vették fel a pakkot a feladótól), Budapest-céltelepülés KE megyében 8 nap úgy, hogy beérkezés napján kapták meg a vámkezelési dokut tőlem. (És még azt is tudom, melyik járaton jött meg EU-ba a pakk az USA területéről, mert, hát, ők valóban nyomkövetnek.)
Úgy látszik ez alapján, kell még beleölni pár milliárdot, hogy a vámkezelés ne tartson 1 hétig. (Tegnap du adták ki, szóval a kiszállítás ténylegesen nem volt lassú.)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#54625216 #36 üzenetére
Egyrészt 37 EUR volt a gyakorlati limit, hiszen a 10 EUR alatti adóterhet nem volt muszáj megfizetni (az pedig azért ott sem mindegy, 13e Ft, vagy áfával már 16.5e), másrészt a legfontosabb, h most már súlyos extra tizezreket is kifizethetsz, hiába EU-s raktár!
Most linkelték egy másik topikban: a 90e-es cuccra helyből ott a 24e Ft áfa, spanyol raktárból is:
-
updog
őstag
Mondjuk tök jó (itt is) olvasni, hogy van aki 1-2-10-20$-os sz*rt képes a fél világon átmozgatni és még büszke magára, ahelyett hogy megértené hogy ő is a probléma része, ami miatt ezek a szabályozások jönnek.
-
törölt tag
A 22 EUR-nál olcsóbb termékekről van szó, eddig azokon nem volt ÁFA.
Ekkora tételnél nem a +27% a fő probléma, hanem a postaköltség és a vámkezelési díj.
Ha a 2EUR műanyag bizbaz Kínából eztán áfával 2.54 EUR lesz, az még senkit nem ver földhöz. Vámkezeléssel viszont ugyanaz már 4EUR, ennyiért pedig megkapja a Pepcoban is.
Ha meg EU raktárból rendeli, akkor a postaköltség lesz minimum 5EUR, azaz a kínaiaknak az EU-n belüli ingyen (vagy nagyon olcsó) postázást kellene megoldaniuk. -
koko52
nagyúr
válasz
#16820480 #30 üzenetére
Idén küldtem vissza 14 napos elállással (mert rájuk is vonatkozik) egy 30k-s elektronikus cuccot egy mobil jelerősítőt. Német raktárba kellett postázni. A teljes vételárat visszakaptam postával együtt. Szóval ez sem szól eu boltok mellett.
Amíg a külföldi multikat támogatják itthon, a magyarokat nem addig hol érdekel engem honnan veszem?
A 27% áfa rámehet nyugodtan, akkor is jó nekem a termék 100 helyett 127 ft-ért mint itthon 100-ért.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#54625216 #29 üzenetére
"Majd ha az EU-s rendelések 0.1%-ra csökkennek, akkor ne félj az Ali is meg fogja találni a módját, hogy hasonló áron, ingyen postával eljusson hozzád a cuccuk."
Nem a postaköltség a fő tétel, hanem a világbajnok áfa!
Azt pedig mostantól rászámolja az Ali EU-s raktár esetén is...[link]
"From 1 July 2021, AliExpress generally will need to collect VAT on sales of goods delivered to EU consumers, including circumstances where goods are delivered from outside of the EU with order value of up to 150 EUR, or where goods are shipped from within EU where the seller is established outside the EU. "
És mától ez látható is: hiába választasz ki EU-s raktárat, ott a +27% rajta. -
Robitrix
senior tag
Na ez az "Eu priority line" és a probléma meg van oldva.... én megrendelem az árut aztán ha azt egy EU területen levő raktárból szolgálják ki az nem EU-n kivüli vásárlás. magán forgalomban 1100 euróig vám mentes(vagy ilyesmi) céges vásárlás esetén is 6000 euróig vagy meddig. Eddig is az volt a gyakorlat, hogy ha vásároltam és Eu priority line volt a kiszolgálás, akkor békén hagyták az árut nem csak a VÁM-mal, de még az ÁFÁ-val is. Bár azt elvben fizetni kellett volna rá. Engem meg mint vásárló vastagon nem érdekel, hogy honnan és hogyan töltik fel az EU-ban levő raktárat. Érdekes módon bár az áru szállítása EU priority line azért gyakran azt látom hogy Kínából indul és ott kezd bolyongani minden féle raktárakban és átadó ponton. aztán egy idő után bekerül európába jellemzően valahol a hollandiába. Vélhetően Rotterdam vagy valami egyéb nagy forgalmú holland kikötőbe érkezik meg. Aztán átkerül a holland postához, ami egy nemzetközi csomag cserélő központban tovább adja a magyar postának még ott kint hollandiába. NA innen némileg lassulnak a dolgok, mert a magyar posta simán rá ül a csomagra 2-3 hetet is ha az úri kedve úgy tartja. Aztán egyszer csak mehetek a postára a csomagért, mert persze hiába akarja munkaidőben kiszállítani a posta a csomagot, ha egyszer munkaidőben én is dolgozom és nem vagyok otthon.
Eddig soha nem fizettem se vámot se ÁFÁ-t kínai csomagért még akkor se 22 euró felett volt az értéke. Pedig a csomag mozgása alapján egyértelműen kínából érkezik az áru. Nem pedig valami tényleges európai raktárból.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Major Lion #26 üzenetére
Altalaban onnan veszek akiknek van EU-s raktara, pl spanyol mivel itt elek. Csak jo ertekelesu eladotol es jo ertekelesu termeket vettem eddig (nyilvan nem nagy ertekben) es sosem kellett visszakuldenem.
En inkabb toltok el Redditen 1 honapot termek kutatassal mint hogy utolag valami ne tetszen. Csak azt veszek ami tudom hogy jo es kell.
-
törölt tag
Itthon ott a netes rendelés esetén 14 napos elállás, ha nem tetszik. Vagy ott a fogyasztóvédelem, ha mondjuk a gyerek játékában ólmozott festéket használtak, és így tovább.
Ezeket is meg kell fizetni, ha szeretnéd, hogy ne te vállald a felelősséget, hanem az, aki elad neked. Gondolom nem lenne kielégítő, ha a gyereknek ólommérgezése lesz, az alis bolt meg ad egy 2€ kupont kompenzációnak.Rengeteg dolgot lehetne itthon is gyártani, és szintúgy a gyártónak feltenni közvetlen webshopba. Alapvetően szerintem ezt hivatott ösztönözni ez a szabályozás, elsőnek azzal a lépéssel, hogy legalább vegye itthon az ember, ha teheti.
Múltkor vettem amúgy elosztót, ami a headset csatlakozóból csinál külön sztereó+mikrofon kábelt, itthoni boltban olcsóbb volt, mint kínából ingyen postával.Syl: Jó, ez jogos, bár azért feltételezem, hogy ha fel tudtak venni 200 embert, akkor tudtak nekik olyan ajánlatot mondani, hogy oda menjenek dolgozni. Nem hinném, hogy első fizetés után jönnek rá, hogy mennyit is keresnek az adott helyen.
Tiszteletes: Mondjuk a több ezer eurós csomagnál én kifizettem volna azt az 50 eurót, amiért a Fedex is elhozza idáig, de hát nem vagyunk egyformák.
-
törölt tag
"Sok ember olyan okosok, hogy Eu-n belül kell rendelni. Csak ha megpróbálod pl. Ali-n
lengyelből, oroszból stb. általában kiírja a rendszer, hogy "Can not delivering"."Most még. Majd ha az EU-s rendelések 0.1%-ra csökkennek, akkor ne félj az Ali is meg fogja találni a módját, hogy hasonló áron, ingyen postával eljusson hozzád a cuccuk.
Drágább termékeknél már régen kiépült ennek a rendszere.
Vannak pl. olyan kínai kereskedő cégek, amik alig leplezetten áfacsalásból élnek. Meghirdetik a cuccot az EU piaci árnál 20%-al olcsóbban (micsoda véletlen, a legtöbb tagállamban pont ennyi az ÁFA) és egyszerűen becsempészik az EU-ba.
És nem filléres vackokat, hanem pl. több ezer eurós fényképezőgépeket, játékkonzolokat, stb.
Az egyetlen probléma, hogy ha éppen nincs náluk a cucc raktáron, akkor össze-vissza hazudoznak, kamu tracking számokkal machinálnak, stb. hogy húzzák az időt, amíg sikerül becsempészni a konténert. Azaz lutri a dolog: vagy megkapod pár napon belül, vagy hónapokig szivatnak, amíg vagy le nem mondod a megrendelést."Tök jó hogy vannak kínai gyártók akik ezt átlépik, és közvetlen neked adnak el egy műszaki terméket, de azért megnézném az emberek fejét mikor elromlik a termék és azt látják hogy vissza kell küldeniük a cuccott valamelyik kínai gyárvárosba "
Ez mindig így volt a kínából rendeléseknél, az ember a tized árért berizikózta, hogy zsákbamacskát kap, mert se garancia, se visszaküldés. Továbbá a szállítási idő is 1 hét és 4 hónap között random váltakozik, így alapszabály, hogy csak kis értékben, jóval a helyi ár alatt és csak olyasmit rendelj, ami nem sürgős.
-
Major Lion
senior tag
Na, akkor valahol csak van értelme a kereskedői hálózatnak, mert amikor már félsz hogy sokat buksz akkor azért jól jön. Nem tudom neked mik az olcsó cuccok, de én visszaküldök 10ezres cuccot is ha nem tetszik. Soha nem fenyegetett még meg senki, hogy fizessek kivizsgálást, ez nem így működik. Épp a héten vittem vissza kávéfőzőt, át se nézték mikor átadtam, kezembe nyomták a pénzt és viszlát.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
#16820480 #10 üzenetére
Ha nem a postának szimpatikus két betűvel kezdődik a csomagazonosító, akkor ők már, hiába látszik még az is a nemzetközi csomagkeresőkben, hogy Csen' hány cigit szívott el a küldemény adminisztrációja közben, sajnos a Posta ezt le se sz*rja. Hivatalos álláspont szerint érdeklődj a saját kézbesítő postádnál. Hiába az az utolsó státuszjelentés, hogy Nemzetközi Postakicserélő Központ. Sajnos ez a meglehetősen felelősséghárító hozzáállás, amely fölött csak felülről a sógor-koma-jóbarátság útján lehet úrrá lenni. (De ez sem mindig sikerül.) És ez még csak néhány E-forintos tétel. Amikor cimborám ezer eurókban mérhető szivarjai vannak berugdalva a sarokba... és a postavezetőt kell felhívnia a regionális igazgatónak, hogy legyen aki meg bírja találni. Annyi pénzért amennyiért a postai dolgozókat "veszik" sajnos többségében ilyen munkát lehet kapni.
-
koko52
nagyúr
válasz
Major Lion #22 üzenetére
Komoly műszaki cuccot nem veszek aliról. Itt inkább olyan dolgokra gondolok ami nem romlik el. Játékok, horgász cuccok, tokok, nem forgó-mozgó dolgok pl kamera állvány stb. Valamint ha olcsó elektromos cuccot veszel, itthon sem küldöd vissza. Főleg a jó magyar boltok miután megfenyegetnek, hogy ennyi meg annyi ezer a kivizsgálás amit rád vernek ha hibáztál. És sokszor te leszel a hibás ez tapasztalat
. És nem a kis nevek csinálják ezeket meg.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Major Lion #22 üzenetére
De ez az, nem is kell nekik, ha van Aliexpress meg ezer mas hasonlo webstore. Online rendelesnek pont ez lenne a lenyege, hogy kell egy raktar meg termek lista, kifizeted es kikuldik.
Mert ugye ezt csinalja a kereskedo is, csak o meg rateszi a hasznat.En pl jobban szeretem az Amazont pl, mert Prime van es masnap kb minden itt van.
-
MC Pite
veterán
"a vámeljárások száma előzetes becslések szerint 70-80-szorosára is nőhet."
Ez komoly? Inkább 7000-8000 szoros lesz a áfa/vámkezelés mint korábban.Értem hogy kevesebb csomag fog jönni, de most minden kb húszezredik csomagot vám/áfakezelték, innentől pedig mindet EU-n kívülről! Csak a recepción naponta látok kollégáknak 5-25 csomagot ami érkezik, és ismerősi körben is azt látom, hogy havi több rendelés van.
Remélem nem 70-80×osra méretezték, mert abból brutál késések, így Magyarország bannolása lesz sok helyen. -
Major Lion
senior tag
Kereskedői hálózatok nem véletlenül alakultak ki, pl a gyártó nem akar értékesítési hálózatot fenn tartani, üzleteket, weboldalt, támogatói hálózatot stb, ez mind egy csomó pénz és erőforrás.
Tök jó hogy vannak kínai gyártók akik ezt átlépik, és közvetlen neked adnak el egy műszaki terméket, de azért megnézném az emberek fejét mikor elromlik a termék és azt látják hogy vissza kell küldeniük a cuccott valamelyik kínai gyárvárosba
Most ha rendeltem valamit pl edigital-ról, megérkezik, nem tetszik, másnap visszaviszem üzletbe vagy feladom nekik és meg is van a pénzem. -
koko52
nagyúr
-
törölt tag
Mostanában a belföldről rendelt csomagjaimat kb másnapra kihozta mindig a posta. Az elmúlt 1-2 hónapban kategóriákat javult a szolgáltatásuk minősége.
Syl: "amikor elég lett volna a meglévő dolgozóknak tisztességes bért adni. És akkor nem szenvednénk álladó emberhiánnyal."
Tehát ha kevés az ember, de jól megfizeted őket, akkor nem lesz kevés az ember? -
Syl
nagyúr
> Mégis minek több milliárdért fejleszteni
Hogy az igazgató(k)nak meglegyen a legújabb jacht
> 200+ alkalmazottat felvenni amikor...
amikor elég lett volna a meglévő dolgozóknak tisztességes bért adni. És akkor nem szenvednénk álladó emberhiánnyal.
Nálunk 5 terjesztő munkáját két ember végzi. Már nem egyszer volt, hogy szombaton jött az MPL mikrobusz és sima leveleket vitt, mert nincs elég emberük. -
Ixion77
addikt
Nem, vannak még olyanok is mint pl. EU-ban érvényes fogyasztóvédelmi szabályoknak való megfelelés, találmányi jogoknak való megfelelés, garanciális kötelezettségeknek való megfelelés, üzlet fenntartási költségei, európai színvonalú fizetés az alkalmazottaknak, stb. Amikre jellemzően magasról tesznek a kínai eladók.
Persze az EU-s kereskedő cégek is akkora haszonkulcsot használnak amekkorát képesek, elvégre ez az érdekük. A gyártóközeli helyről vásárlás értelemszerűen olcsóbb, mint a sokszereplős kereskedői lánc. -
Hintalow
senior tag
Arról hol van infó, hogy ez a rendszer a normális küldeményeknél jelent valami változást?
Nekem a rendeléseim java 50-100.000 Ft körüli, jellemzően amerikából/japánból, nem ezek a kínai 1000 Ft-os gagyik, szóval eddig is vámügyintézés volt a program.
Annak pl a 3500 Ft-os díjja változik, ha posta hozza a cuccot? -
-
Ixion77
addikt
Azért tényleg jogtalan volt hogy az EU-s termelők kénytelenek voltak az ÁFA-t kiszámlázni, a kínaiak meg ÁFA mentesen tudtak értékesíteni. Az szintén hogy a Kínai állam a 30+ éves kétoldalú postai egyezményekkel való visszaéléssel szinte ingyen tudott szállítani, mivel a költségeket a Magyar Postával fizettette meg. Meg lehetett nézni hogy ugyanazt a küldeményt mennyivel drágábban hozta el egy piaci alapon működő futárcég mint a Kínai Posta.
Más kérdés, hogy a Magyar Postának persze ismét sikerült jó magyar közszolgáltató lévén közpénzszórássá alakítani a változást. Mégis minek több milliárdért fejleszteni és 200+ alkalmazottat felvenni amikor a csomagok száma épp most várható hogy az eddigi töredékére esik
-
törölt tag
válasz
Tiszteletes #5 üzenetére
Ha ismered a regionális vezetőt, akkor esetleg megkérdezhetted volna eredetileg is tőle, hol a csomagod. Nekem is volt most egy ilyen, a rendszerbe rögzítéskor elgépelték a telefonszámot, ezért nem kaptam róla értesítést, hogy érte kellene menjek. Ha nem kérdezek utána, egyszerűen csak visszaküldik a feladónak.
-
Soderes
senior tag
És mi lesz azokkal a csomagokkal, amin nem a pontos telefonszám és más információk szerepelnek? Mert nekem pl. nem szokásom és eddig mindig ide talált, ami nem tűnt el.
Még a sima csomagoknál is nagy kínszenvedés a postásnak egy értesítőt bedobni a postaládába. Ezek után még nagyobb káosz lesz.
Sok ember olyan okosok, hogy Eu-n belül kell rendelni. Csak ha megpróbálod pl. Ali-n
lengyelből, oroszból stb. általában kiírja a rendszer, hogy "Can not delivering".Más külföldi oldalon meg olyan drága a postaköltség, hogy többe kerülne, mint a termék.
Így vagy úgy mindenképpen szopunk valahogy.
-
Ammonita6
csendes tag
Tessen az EU-t fikázni, ez egy uniós jogszabály...
-
FireFox1996
őstag
Itt lesz a lehetőség a csalóknak, hogy posta néven küldik ki az online fizetési lehetőséget
-
Tiszteletes
aktív tag
Költői kérdés:
Kíváncsi leszek a Fosta hozáállásához jelen ügyemben... Márciusi Kínából származó megrendelésem 04.13 óta a Nemzetközi Postakicserélő Központban (eljátszották, elveszett, stb). Megkértem a kedves e-bayes eladós, hogy szíveskedjen újra küldeni, mert nem a pénz kéne nekem vissza, hanem maga a krimpelő fogó.
Kíváncsi leszek, hogy önhibájának tekinti-e a Fosta az első küldeményem - saját keresőjükben is kimutathatóan - náluk eltűnését, és eltekint-e a vámkezelési, s egyéb díjaktól? Vagy megint undorító módon a regionális vezetőnél kell emiatt közbenjárnom...
-
koko52
nagyúr
A fosta felmérhette volna, hogy innentől kezdve kb 80-90%-os rendelés csökkenés lesz alsó hangon.
Ali és társai gyorsan reagálnak, eu-s raktár, problem solved. Kici kínaiakat nem kell félteni.
-
Vajon hány órán belül lesz kinn a hír, hogy terheléses támadás érte a postát?
-
F_Balazs
aktív tag
A fejlesztések 2,7 milliárd forintba kerültek, a posta a többletfeladatok ellátására mintegy 200 új dolgozót alkalmaz.
Ez elképesztő, és szánalmas is valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
it Csütörtökön lép életbe az új uniós áfaszabályozás – közölte a Magyar Posta Zrt. az MTI-vel.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest