Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  senior tag

  válasz Stauffenberg #4 üzenetére

  "Szerintem ez nagyon személyiség és munkakör függő"

  Pontosan. Sőt, nekem az éjszakai munkavégzés is sokkal hatékonyabb mint a nappali, egyszerűen azért mert kevesebb a zavaró tényező. Ha bent vagyok akkor cigi/kávészünet, ebédszünet, hülyéskedés, sztorizgatás, telefoncsörgés, háttérzaj meg mindenegyéb. Este látom hogy mi a terv, szépen megtervezem, zenét az agyamra rakom aztán had szóljon.

  Gyerek témával kapcsolatban egyelőre nem tudok nyilatkozni (csak hamarosan ;)), de van nem egy kollégám aki gyerekkel együtt nyomja, sőt valahol újszülött is van és azon kívül hogy néha kér 10-20 perc vagy akár egy-két óra offokat (amiket utána pótol a végén vagy másnap) tökéletesen csinálja a munkáját.

  Keresek i7 7700T Procit

 • hunluki

  senior tag

  válasz Tetsuo #29 üzenetére

  Én is szeretem szép hazánkat és gyönyörű nyelvünket (nincs még egy ilyen amivel szóismétlés nélkül lehet órákon át káromkodni ugye), de ha ez állandósult akkor ez van. BCP (business continuity plan) helyett se mondom azt hogy vészhelyzeti forgatókönyv (pedig egész jól hangzik), home office helyett se hogy otthoni/házi iroda. A ticket is ritkán jegy, a meeting is inkább meeting mint megbeszélés, főleg hogy több külföldi kollégával együtt dolgozva felesleges bonyodalom lenne csak belőle. Egyszerűen vannak ilyen dolgok amiket az ember egy bizonyos környezetbe megszokik és ez lesz a természetes, akármennyire is idegen. Egy multi cég irodai környezete tipikusan ilyen, lehet ellene küzdeni de felesleges.

  Igen, vigyázzunk a nyelvünkre, legyenek csoportok akik kiemelten védik és őrzik, de fogadjuk el hogy rengeteg olyan helyzet van ahol egyszerűen nem praktikus.

  Keresek i7 7700T Procit

Hozzászólok Aktív témák