Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dark Archon

  addikt

  válasz Bibby #41 üzenetére

  Valóban nem tudom, mi olyan nehéz az otthon maradásban. Mindenki elsiklott afelett a tény felett, hogy az időseket kérték meg, hogy maradjanak otthon. Erre leállt a fél világ, számos cég önként bezárt, romokban a gazdaság. Rosszul esett persze nekem is, hogy nem lesznek kutyás rendezvények, de attól még ugyanúgy el tudunk menni kirándulni, mint eddig - kivéve oda, ahol az idióta önkormányzatok kitiltják a természetjárókat. Egyébként mindegy lenne, hány hektáros erdőd van, ha csak egyedül bóklászhatsz. De nem csak egyedül bóklászhatsz, kisebb csoportok, megfelelő követési távolsággal mehetnek.

  Szakbarbár: egy kétéves kislányunk van. Elhiszem, hogy két gyerekkel egész más. Én mondjuk úgy álltam neki a második gyereknek, hogy megkérdeztem az asszonyt, bírná-e ugyanezt két gyerekkel + a kutya. Hiszen normál esetben sem vagyok otthon, ahogy te sem. Az is biztos, hogy elképzelni, milyen két gyerekkel, meg konkrétan megélni két gyerek nevelését köszönő viszonyban sincs egymással, ahogy az egy gyerek esetén is volt :-)

  A feleségemék napközben átmennek a szomszédba pár órára, ott is van egy gyerek, aztán játszanak. Vagy a szomszéd anyuka jön át a gyerekkel. Gondolom felétek is vannak hasonló korú gyerekek, illetve kell hasonló gondolkozású szülői pár, hogy attól még a gyerekeket bizony le kell foglalni, mert járvány van. Illetve nyilván igénylik más gyerekek társaságát. Nagyszülők veszélyeztetettek, oké, ki vannak zárva, de nincs ott más gyerek hasonló korosztályú szülőkkel? Mert rájuk kb. annyira veszélyes a vírus, mint, hogy mondjuk a fejemre esik egy cserép vagy elül egy autó.

  Tetsuo: te is, lásd fentieket. Vannak, akik önként bezárják magukat, és abból persze egyenes út az idegbaj. Alkalmazkodni kell, körbejárni a szomszédokat, akik ugyanabban a csapdában vannak.

  [ Szerkesztve ]

  Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN

Hozzászólok Aktív témák