Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Lehet védeni az ilyen elmebeteg játékokat nyugodtan, dughatjuk a fejünket a homokba és stb... Lehet hogy x-re, y-ra és z-re nem hat így egy játék, de k-ra már igen. Annó a Dragon ball és a előtte a Mortal kombat filmek/mesék miatt is voltak ilyen esetek, vagy épp olyan amikor a gyerek az egyik szereplőnek képzelte magát és belehalt valami hülyeségbe. Ezek a játékok, az ilyen filmek igenis rossz hatással vannak az emberekre! Az már emberfüggő hogy ki hogy tudja lekezelni a dolgot. Hogy mennyire a szülő hibája? Igen is, meg nem is. Pénzt ad rá, tehát mondhatni igen, illetve nem tudhatjuk hogy nevelte a gyerekét, de (és ez egy fontos DE) a legcsendesebb, legnyugodtabb, legnormálisabb gyerek is "bekattanhat" a szavaitokkal élve egy ilyentől; továbbá például egy 19 éves "felnőtt" embernél már nem annyira befolyásló tényező a szülő (vannak kivételek), mert az ifjú felnőtt kialakult értékrenddel és nézetekkel rendelkezik, amit nem csak a szülők ráhatása alakít ki.
Én személy szerint szigorú korhatár rendszert vezetnék be a világon. Tudom hogy már sok országban létezik, de ki az aki betartja, de most őszintén?! A másik pedig a cikk által is említett, korlátozott játékidő. Kellenek ezek, sajnos hogy kellenek, bár ne tartanánk itt! Nem vagyok naiv, pénz beszél, kutya meg vau vau...
Aki elolvasta ezt, és elgondolkodik rajta annak köszönöm. A hosszúságért pedig elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
it A thaiföldi fiatal pénzt akart szerezni, és gondolta: kipróbálja, az életben is olyan egyszerű-e lopni, mint a játékban.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest