Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz Meridian #323 üzenetére
Én bármikor mehetnék oda nincs diplomám, sokszor megkerestek, hogy na nem jönnél? Isten ments, kinek kell a NER-es fejetlenség? De soha nem mennék oda. De ma már a NER-es cégekhez sem. Sajnos sok olyan embert ismerek akik oda mentek, szaktudás nem szükséges, mert azt majd mint alvállalkozó megoldják a tényleg jó cégek, akiknél van megfelelő szürke állomány. Nem véletlenül kellett a számlagyár.
A 4iG-nél olyan embereket neveznek ki architect-k, aki még előtte egy másik cégnél egy sima üzemeltető volt. Komolytalan.
A másik, hogy alapvető dolgokat nem értenek.
Juniorként sem mennék ilyen céghez dolgozni, mert nem feltétlenül az az első, ami egy rendes integrátornál.
Nagyan egyszerűen megfogalmazta egy kollégám, aki elment oda, és el is ment onnan, ehhez gyomor kell.
Van aki eladó, meg van aki nem. -
Jürgenmüller
kezdő
válasz Miklós315 #300 üzenetére
Meg 800 000 Magyar elment külföldre, de szerencsére Te otthon maradtál erősítani alibaba neres csapatát....
A Ft is csak magától ment fel, miközben a korona, meg a zloty csak kicsit.
Szereted te ha nyúzzák a népet, mint vitya is szereti.
vitya akkora magyar, hogy 20-adikén elment nyaralni Horvátországba, de akkor suttyó, hogy nem a Balatonhoz, vagy ha már akkora magyar Erdélybe.Szóval szerinted ezek mind ilyen fikciók, nem jelent meg a vadpajtásokon.
-
Jürgenmüller
kezdő
Az nem mendemonda, hogy csak azt nem vizsgálhat egy ellenőrző szerv ami NER-es, mert pl itt van ez az eset vagy a digi esete ezek tények.
Az az valaki a lakosság pénzét elköltötte valamire, amiről semmit nem tudunk, csak annyit, hogy a Digi máris emelt 25 %-ot, amióta 4iG.
Te ennek melyik részében látod a mendemonda fogalmát? -
Jürgenmüller
kezdő
Nagyon nehéz komolynak maradni, ha valamit úgy állítanak be, ha a lakosságnak szánt pénzekből vásárolnak és szolgáltatnak valamit, amit nem egyeztettek. Erre Te tudsz máshogy reagálni?
Hogy lehet, hogy semmit nem vizsgálhat a versenyhivatal, ami NER-es? Tehát ez akkor tiszta, és hogy lehet, hogy valami tiszta, ha semmit nem tudunk a hátteréről?
Ezek mind olyan dolgok, ami miatt igen is elrontják a dolgot, mert hogy lehet, hogy azzal kezdett a 4iG hogy megemeli az árakat (Digi). Majd verik a mellüket, hogy mennyire jók?[ Szerkesztve ]
-
Jürgenmüller
kezdő
Ez igen, el kell mozdítani aki dolgozik, akik benne vannak a brancsban azokhoz nem szabad hozzányúlni.
Ez igen! Hozzájuk is kell nyúlni, mert most visszavinni haza azokat akiket idehoztak buszokkal, és megint visszahozni jövő héten, ez sokba kerül.
Bezzeg ha lett volna vihar, akkor itt karatéjoznának a pártkatonák, hogy Feri bedzsináztatta az OMSZ-t. -
Jürgenmüller
kezdő
1 kivétellel melyik nem NER-es cég ezekből?
A másik, hogy az milyen felvásárlás, amikor kikötik, hogy a versenyhivatal nem vizsgálhat? Pont most mondta be a híradó. Vagy ez csak így megy, hogy gondolunk egyet nagyrészt közpénzből, és eldöntjük, hogy mire költség a lakosság pénzét?
-
Jürgenmüller
kezdő
Tehát 49 % állami, meg a 4iG ami meg állami. Ez szerinted mennyi százalék? Matek?
Morcosak akik az elvtársakat azért fizették, hogy biztosítsák a komplikáció mentes garantált nyereséget, és zsarolási potenciált. Hát rossz lóra tettek.
Milyen elvtársakra gondoltál, abban az esetben ha valami 100% állami kézben van, ki itt az elvtárs, vitya? Vagy ki?[ Szerkesztve ]
-
Jürgenmüller
kezdő
Minden rendben:
Osztályok szűnnek meg és születnek
Az egészségügy teljes széteséséről ír az orvosi kamara titkára
Azért szűnnek meg még az állami portfólió szerint is az osztályok, mert az van amit itt leírtál.
Apám urológiára november végére kapott időpontot, majd műteni kellene az 8 hónap.
Minden rendben igazad is van.
Nem lehet, hogy másik univerzumban élsz?
-
Jürgenmüller
kezdő
A 4iG mögött ki áll? Mert nem független részvényesek abban is biztos vagyok. Valamint ahogy hallom a 4iG 70 - 75%-ban állami megrendeléseket teljesít, azaz ez eddig 0 Ft haszon, a maradék meg olyan munkák, amit bárki meg tud tenni.
Azt ne mondd, hogy a 4iG egy teljesen magán tőkéből felépített versenyszférában működő cég ennyi idő alatt ilyen méretűre nő?
A T-Sytems-k ehhez 25 év kellett.
A másik dolog, hogy a Humansoft egy kereskedő volt, nagyker. Ebből lett egy T-Systems méretű mammut alig 5 év alatt, szerinted? -
Jürgenmüller
kezdő
Nagyon nagy különbség van, ha van egy csúnya multi és van 10 000 részvényese akik képesek dönteni, vagy van egy mesterségesen felfújt valami, aminek van kettő tulajdonosa, az egyik az állam a másik meg egy cég, aki mögött senki nem tudja milyen részvényesek állnak (na azért lehet tudni ).
A kettő között nagyon nagy különbség van, mert az egyik esetében leszavazzák az államot, a másik esetében nincs kit leszavazni, mert mindkettő az állam. Ez nem sántít?
-
Jürgenmüller
kezdő
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz Victorio #188 üzenetére
Tehát ha a 4iG az emeli az eredeti árat 25%-al, miközben pontosan 0 befektetést tettek a cégbe, akkor ehhez tapsolni kellene, ehhez mi köze a 4iG-nek? Ezt mond már meg mert nem értem.
A másik, hogy amiket leírtál komplex csomagok, a 4iG mennyivel is olcsóbb, ha összeszámolom, mit nyújt?Ez jó leírás, hogy miről nincs olyan termék, ami a kisemberhez eljut. Mert van?
Ha mielőtt ott tartunk, hogy én említettem nem nem én voltam hanem a másik kolléga, aki szerint a 4iG pénzt termel. Szóval ezt vele egyeztesd le.Tehát amit a multik építettek fel a nyugati technológiával, az a sajátunk?
De azt ne mondd, hogy a mostani telefónia, és net technológiához ahol állunk bármelyik állami vállalatnak köze volt.
Ezt a csúnya multik építették ki, és nem semmi köze ehhez a 4iG-nek.Örülök, hogy ezt is megvehettem.
[ Szerkesztve ]
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz Miklós315 #181 üzenetére
Szerinted a 4iG képes erre amit Te itt leírtál?
Elméletben és pénzelésben igen, a való világban?Csak azért kérdezem, mert azoknál a cégeknél a produktum ott van, és használhatod is. Ellentétben azzal, hogy szerinted mennyire rossz a net itt vagy ott, és azt a netet ki is csinálta meg, ja igen a T, Nothtel, és a Vodafone, nem a 4iG.
A többit nem kommentálom, mert nekem 3 éves a mobilom, és sokan vannak itt így szerintem. És nem tervezem kidobni.
Megkérdezhetem, hogy hol lenne ma Magyarországon akkora telekommunikációs technológia, ha ezek a szerinted csúnya multik nem építik fel?
És amúgy ki adta el nekik? A busmanok? Nem értem mit mondasz, de biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz Victorio #164 üzenetére
Csak annyira mint a Pegasus-t bevetni valaki ellen. Majd azt mondani na de nemzetbiztonság. Régen amikor mi 1993-ban megkaptuk a vezetékes telefonunkat úgy, hogy 1979-ben igényeltük meg, pontosan erre hivatkozott az akkori kormány.
Nem ez nem csúsztatás, hanem a jövő. Csak most már adnak nekem telefont, de majd jól vigyázni kell mit mondok és mikor és kire.
Nekem ez nem szimpatikus hozzáállás!Szerinted a 4iG milyen innovációs tevékenységet végez? Milyen világ színvonalú terméket tudnak felmutatni?
Emlegetted itt az Alphabet-et, az Amazont és a többit, szerinted a 4iG hova mérhető ezekhez képest bármiben is?
Milyen produktumot tudsz mondani, ami hasznot hozott Magyarország számára? Amivel azt tudod mondani, hogy kevesebb pénzbe került a magyar adófizetőknek mint a google, amazon, samsung termékei?Ugyanaz a kérdés, mondj egy konkrét példát arra, hogy miért jó, hogy miért jó a magyar előfizetőknek, hogy van egy 4iG és mennyivel kerül kevesebbe, mint a fent említett cégek?
[ Szerkesztve ]
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz Victorio #154 üzenetére
Volt Weboldala: Népszabadság? Bezárták, nem magától zárt be!
Amit nem zártak be azt bekebelezték: Index, 168 óra, Magyar Nemzet.
Ráadásul a Magyar Nemzetet be is zárták pedig annak is volt weboldala, akkor lett jó fiú, amikor már nem más üzemeltette, szóval ezeket bezárták, vagy úgy alakították át, hogy csak nekik legyen jó! -
Jürgenmüller
kezdő
válasz Victorio #140 üzenetére
Mikor utoljára állami kézben voltak ezek a "közművek", akkor 10 évet kellett várni a telefonra, és magánházaknál nem is nagyon lehetett.
A Kisfalvakban nem is létezett olyan, hogy magán telefon, hanem a postán volt, valamint ha valamilyen katonai bázis pl elkobzott kastélyokban. amik pl egészségügyi raktárak voltak.A nagyvállalati szereplő nem azt szokta jelenteni, hogy állami pénzből felfuttatott egy mind felett, mint a gyűrűk urában, hanem azt, hogy verseny van, és a cégek keméményen a világon vezető technológiát állítanak elő.
A 4iG-re ebből melyik igaz?
-
Jürgenmüller
kezdő
válasz Veleczki77 #108 üzenetére
Végül nem vette meg én úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest