Új hozzászólás Aktív témák

  • heihachi

    addikt

    válasz pumatom #11650 üzenetére

    Tudod, néha haza is kell járni munkából :) Nem ülhetek a gép előtt állandóan, mint egyesek.

    Szerintem nem igazán vagy képben az eladások alakulásával (box halványul, PS3-meg folyamatosan nő, mi...), ezért javaslom a vgchartz-ot.

    Japánban, Amerikában, Angliában meg úgy általában a nálunk fejlettebb országokban nem sok köze van a wareznak és hogy mennyit lehet spórolni a warezzal a gépeladásokhoz. Egy átlag angol vagy amerikai, a szokásos hétvégi bevásárlásnál megeszi a szeretett gyermekének az aktuális top játékot, minden megterhelés nélkül.
    Japánban nagyon egyszerű, hogy miért fogy több PS3: mert a PS3 japán. Olyan ez, mint amikor nálunk rá van írva a tejre, hogy magyar termék, és inkább azt vesszük meg a boltban. Csak ott ez sokkal, sokkal fontosabb.
    Amerikában mindig kicsit az olcsóbb xbox 360-ból fogyott több. Azóta egál a helyzet, mióta a PS3 árat csökkentet, és a két gép közötti különbség megéri a PS3 többletszolgáltatását, a blurayt. Mert arrafelé a blurayt is meg tudják venni, az sem vágja földhöz őket. És nem ész nélkül költik a pénzt, hanem nagyon is jól tudják, hogy mire adják ki, ami a két konzol eladásából is látszik. Illetve, kicsit itt is szerepet jtászik, hogy ugye hazai termék, de közel sem annyira, mint Japánban.
    Az, hogy Magyarországon Xbox 360-ból van több (feltehetően) az az alacsonyabb ár és a warez számlájára írható (de hát egy ilyen csóró országban mit várunk).

    Nincs ennek köze a minőséghez az égvilágon semmi. Sem a hardware minőséghez, sem a játékok minőségéhez.

    Ezúton kérek elnézést a topik lakók többségétől, természetesen nem az a célom, hogy bárkit is meggyőzzek, hogy a box jobb, vagy rosszabb. Nem is írtam ilyet az elmúlt pár hsz-ben! Nekem is volt PS3-am, tudom mit tud, és tudom, hogy mit nem. Ellenben amikor teljesen fölöslegesen hangzanak el totális elmebetegségek, aminek a valósághoz semmi köze, akkor az még volt (és leendő) PS3 tulajként is szúrja a szemem. Nem sírom tele a párnám, ha PS3 topikban valaki azt állítja, hogy a PS3 jobb gép, mint az Xbox 360, de ezt tegye korrektül.

    A két kollégára ráhagyom, érveik nincsenek, kicsit többet személyeskednek a kelleténél, de legalább ha valaki beleolvas a topikba, nemcsak az ő marhaságukat olvassa.

    [ Szerkesztve ]

    "Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Új hozzászólás Aktív témák