-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz #42308056 #50000 üzenetére
Eléggé eszi a lemezt az biztos, de hát minden ilyen játéknál aminél nagy nyílt terepek vannak ezt csinálja.
Szerintem az a PS3 legnagyobb failja hogy nem tudod felrakni teljes egészében a játékot a vinyóra.
7k-ért nem tudom hol nézted, én itt aprón láttam már 3-4k-ért GOTY-ot is amiben ugye benne van az Undead Nightmare kiegészítő is.(#50001) akos90:Ja, nehogy már ne lehessen vele játszani
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz kona005 #50004 üzenetére
Egyetértek, a kezdetektől fogva ott kellett volna lennie ennek az opciónak, csak ugye a Sony szart a játékosok fejére, pedig semmi pénzébe nem került volna neki, csak kötelezni kellett volna a kiadókat a HDD install opcióra. Inkább kivártam volna azt a félórát-órát (maximum), minthogy 1,5-2 év után olvasófejet cserélgessek a gépben.
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #50007 üzenetére
nekem olyan 3.5 eve nincs vele semmi problemam... En nem szivesen varnek fel/egy/akarmennyi orat. De hat ez en vagyok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
Hasonló a véleményünk, de kicsit más. Ne lehessen full lemezt telepíteni, ok. De a megvásárolt dobozos játék aktiválható legyen PSN-en és onnan lehessen letölteni a játékot. Nekünk jó megoldás mert nem gyilkoljuk az olvasofejet, a Sonynak is jo mert valamennyire korlátozza a használtjáték piacot (egy termék csak egy emberhez aktiválható, ha eladod az új tulaj csak lemezről nyomhatja).
-
dilipok
veterán
válasz TazLeacher #50010 üzenetére
jo ez igy, ahogy van... En MW2-t is nyomattam eleg sokaig, megis el meg a dolog. Persze nem azt mondom, hogy hasznal a gepnek, ha szetdolgoztatjak a leptetomotort, de annyira nagy kart sem okoz, mint amekkora feneket ennek egyesek keritenek...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
kona005
senior tag
Egyik az, hogy nem tesz jót az olvasófejnek, másik pedig hogy nem egy játéknak tenne jót egy full HDD install.
-
kona005
senior tag
válasz TazLeacher #50013 üzenetére
Bárcsak lenne annyi játékom hogy unnám a lemezcserélést
-
TazLeacher
nagyúr
válasz kona005 #50014 üzenetére
Tök mind1, hogy mennyi van, ha az ember megszokja a digitális játékokat, akkor utána már rohadt mocsok dolog felállni és nyomkodni a gombot, meg nyitogatni a tokot. A (PC) gépemben olyan 3 éve nem volt más lemez, csak a Win, az is telepítéskor. Meg lehet szokni a jót.
-
dunc
nagyúr
válasz TazLeacher #50015 üzenetére
Nem lenne gondom a lemezzel,ha lenne benne kód, és be kéne regisztrálni,majd a lemez szépen a polcon lenne dísznek! ( nem érdekel,hogy nem lehet eladni,mert digitális! )
-
törölt tag
GoW3 mikor dobja a Vengeance trophy-t? Vége főcímet nézem de még nem ugrott fel.
Megjött végül bocs a spamért
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Pontosan így gondolom én is. Nem szoktam eladni. Amit megveszek, azt megtartom...mondjuk konzol esetében ez kicsit sem vicces, amikor eladod a gépet generációváltás miatt, és a játékokkal nem tudsz mit kezdeni. Nem tudod eladni, Te használni nem tudod, de még a konzol mellé se tudod odaadni ajándékba, mert a Te profilodon van...
-
dunc
nagyúr
válasz TazLeacher #50018 üzenetére
Én a mikor befejeztem a x box 360 on a pályafutásomat ,adtam a profilom is. (persze bankkártya adatokat töröltem )
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Ha minden igaz van a Singstar játékhoz egy kedvezmény kuponom (Get 39% off 35 different SingStar song packs, each containing five tracks), ha valakinek kell, akkor itt a kód: 46ML-BDN2-THNJ
A Slime draws near! Command?
-
spawn21
veterán
Üdv mindenkinek.
Volna egy kérdésem.
Normális az, hogy a bf4 szinte minden alkalommal lefagyasztja a gépet? Illetve már csak -ta,mert összetörtem a francba. Élvezhetetlen a játék. Mellesleg tiszta bug.s24U+15p
-
RangerFox
veterán
Egyre jobban elgondolkodok egy Ps3 beszerzésén a Vita mellé. Van ps+-om de csak vitára használnám (bonyolult elmagyaráznom, szóval ne is kérdezzetek hogy miért csak arra.) Szóval nézegettem az árakat és egy Ps3 superslim 12gb jó áron van most. Annyi pénzem még van rá, szóval szerintem meg is veszem. Ha tudnátok segíteni akkor valaki, akinek meg van a játék, az megnézné hogy az alábbi játékok mennyi gigát telepítenek fel a gépre? Köszi előre is!
- Batman arkham origins
- ACIV black flag
- TLoU
- GT6
És amúgy megéri ezt a modellt venni? Használtan nem nagyon akarok vásárolni a gari miatt. -
james001
veterán
válasz RangerFox #50024 üzenetére
Volt már erről szó sokszor,nem igazán éri meg a 12 gigás modell. ACIV meg GT6 már felpakol 7-8 gigányi adatot patch-el együtt... (ACIV 4 giga, GT6 2.5 giga körül) Sztem gyűjts még egy 500 gigásra,nem olyan sokkal drágább az.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
spawn21
veterán
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Vettem egy Ps3 SS gépet(de sajnos már ott vagyok vele,hogy inkább eladom),egyszerűen nem ismeri fel a tv,már állítgattam a tv service menüjében de egyszer felismeri egyszer meg nem!Már egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz MasterMark #50030 üzenetére
Szóval a tv-n ha átviszem a csatlakozott dolgokra akkor nem látja a Ps3-at!HDMI-vel van rádugva,és moat is be kellett menni a TV service menüjében és bekapcsolni a HDMI csatlakozást,lehet saját magától kikapcsol a csatlakozás,de viszont a házimozi napi használatban van és azzal semmi gond!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz MasterMark #50032 üzenetére
Kábelek jók,mert már próbáltam másikkal is,igen szintén csinálja a másik portban is!Mi az HDCP pontosan?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz MasterMark #50034 üzenetére
Ezt elvileg a szerviz menüben kellene megnézni?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz MasterMark #50036 üzenetére
Másik tv-vel,szintén samsunggal próbáltam,felbontás az pedig 1280*720-ba jön be a Ps3.Már próbáltam restelni a Ps-t,de mintha a tv tiltaná le.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Olyasmi #50037 üzenetére
Mit csinál ilyenkor? Amikor először használtam HDMI-vel a PS-t kiírta, hogy most ez a kimenet is működik, maradjon-e. Nem voltam elég gyors és eldobta a képet. Sietni kell ilyenkor az OK nyomással.
Ha nem ez akkor tényleg nézz utána ennek a HDCP dolognak. Milyen régi tévéd van? Újabb modellekben szinte kivétel nélkül van.
-
-
RangerFox
veterán
Nincs a fórumozók között olyan aki 12 gigás gépet használ? Nekem az 500 gigás már túl drága, használtan meg nem találok normális ajánlatot. Mivel itthon csak mobilinternet van, így nem is tudnék felmenni store-ra hogy letöltsek patch-eket meg ilyeneket.... Szóval még gondolkozok rajta.
-
-
RangerFox
veterán
válasz dilipok #50045 üzenetére
Tudom, de mivel nincs itthon normális net így nem tudnám letölteni. Vitára is nyílt wifi hálózatot szoktam keresni, és úgy töltöm le a cuccokat rá. Tudom hogy megbízható a használt is, de egyszerűen nem találok jó ajánlatot.... De azt mondtátok hogy lehet bővíteni. Van itthon egy 1 gigás sata2-es winchi, megnézek valami kompatibilitási listát arról hogy bele megy-e a gépbe.
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz RangerFox #50048 üzenetére
Alapból én is 12 gb-os vettem, mondvàn hogy jó lesz az meg igy lesz meg ugy lesz, de nem Nem is azt írom hogy nem érdemes megvenni, mert érdemes persze de majd te is be fogod làtni hogy kell az a HDD. Nincs semmi baj, vegyél 12 Gb aztán majd rohansz HDDt venni Később ha venni akarsz egy 500as vinyót kb ugyan ott leszel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az ASRock portfóliójából sem hiányoznak a tápegységek
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Hiányzik a gamer érzés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Astro Bot
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch Lite konzol csomag
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest