Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz SityiSXT #1109 üzenetére

    fogalmam sincs, nem próbáltam még a CARS-t, de biztos hogy megveszem majd.
    Az autó úgy van megszerkesztve hogy jól működjön, azaz pl. egy drift autó ahol a legnagyobb kormányelfordulásra számíthatsz, de drift csapdőlést találsz, úgy játszanak a beállításokkal hogy a guminak minél nagyobb felülete találkozzon a talajjal, mert különben nem jó a technika. tehát ott is hiába fordítod ki szinte derékszögben a kereket, úgy van beállítva hogy a lehető legtöbb felületet adja...azaz nem fog látványosan felmászni a gumi élére, mert akkor csak a gumi éle találkozna a talajjal, az meg elmelegszik és sz@r az egész.
    Ezért hiába akarok neked mutatni, gyakorlatilag csak csinálni tudok egy látványosan működő futóművet AC alá, polgári csapbeállítást, de versenyre való terpesztést..akkor meg tudom mutatni. De a valóságban okosabbak. Látszik a talajhoz nézve ahogy emel az autón kiforgatásnál, de nem valami nagy dobpergés az egész. mert olyan utat járatnak be a kerékkel hogy nagy felületen találkozzon a talajjal.
    Caster:csapdőlés, Chamber: terpesztés, Toe in/out: össze/széttartás, ezt csak mert esetleg olyan olvassa akit összezavarok.

Új hozzászólás Aktív témák