Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AndrewTdi

addikt

válasz axioma #20759 üzenetére

Ehhez kellett nekem jópár perc mire megpróbáltam értelmezni, de a végén sikerült. :U Még olvasni is bonyolult volt.
    Sajnos nincs kapacitasom ennel jobban belemenni. Egyáltalán nincs is rá szükség, azt is köszönöm, hogy ennyi energiát is szántál rá. :R

• AndrewTdi

addikt

válasz hiperFizikus #20757 üzenetére

Van ami tiszta, valami egyatalan nem.
    Köszönöm, hogy végig olvastad és foglalkoztál vele!
    Van e kérdés? Talalhatok itt valakit akivel ennek a megalkotasaval kapcsolatban tudnék beszélni? :N :R

• AndrewTdi

addikt

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyen járok e. Egyszerű alkalmazást vagy egy szakit keresnék beosztás készítő alkalmzás / program / táblázat készítéshez.
    Konkrét leszek, hátha így könnyebb.
    Egy régiós mentőállomás dolgozóinak havi beosztását kell írnom minden hónapban egy sima excell táblázatba, elég sok mindenre figyelve, de az fordult meg a fejemben, hogy esetleg lenne e lehetőség valamilyen módon autómatizálni ezt bizonyos feltételekre való tekintettel.
    Először leírnám röviden, aztán ha lenne valakinek erre ötlete / megoldása, akkor valamilyen módon kifejteném mélyebben.
    Szóval adott 18 sofőr a mentőállomáson. Adott 3 autó, ami éjjel nappal fut, illetve adott 1 autó, ami minden nap, de csak nappal. vannak 12 illetve 24 órás szolgálatok. A havi munkaóra szám alapján kell elosztanom az embereket az autókon az alábbi feltételekkel:
    - minden autónak minden nap futnia kell
    - 1 ember 12 (reggel7-től este 7-ig vagy este 7-től reggel7ig), vagy 24 órás (reggel 7-től másnap reggel 7ig) szolgálatokat vállal (opcionális, hogy ki melyiket választja)
    - 1 ember 24 órás szolgálat után minimum 20 órán belül nem dolgozhat, 12 órás szolgálat utána 10 órán belül nem dolgozhat.
    - vannak kérések, hogy melyik ember melyik napon nem szeretne dolgozni.
    - nem minden autón dolgozhat minden sofőr

És még sorolhatnám.
    Nem értek a programozáshoz. Azt sem tudom mi fán terem. Fenti feltételek mellett össze lehet e hozni valamilyen programot / alkalmazást, ami a fenti szabályokat figyelembe veszi, kérések és szolgálatok napja módosítható, de mindenkinek meg kell legyen akötelző munkaóra adott hónapra, és mindezt akár 1 kattintással autómatikusan létrehozza?

Tudom, elég specifikus, és elég sok, ez egyelőre csupán érdeklődés. :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák