-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monster95
tag
válasz Siegrune #181819 üzenetére
Ez már kicsit beteges.Miért fontos ennyire hogy van e hangja vagy nincs?Nem lehet hogy amúgy nem vagy megelégedve vele a hangon kívül és el akarod passzolni?Csak ugye tudat alatt a hangra fogod.
Ez nonszensz hogy decibelt méritek már több napja.És úgy méritek a decibelt hogy telóval ami kb egy hülyesség.
Ha nem vagy/vagytok megelégedve küldjétek vissza és vegyetek slimet.De ez hogy itt már decibelt méregetek több napja ez vicc.
Sony ilyenekből profitál.Eddig az volt a baj hogy 30 fps van qualityben.Most megvan a 30+fps,most jön a hang.Majd kiadnak egy pro V2-őt kicsit jobb hűtésel aztán lehet szaladni azt is venni.A sony meg jót nevet a markában hogy ezek mindent meg vesznek.Ezt nem értem hogy soha nem jó semmi néhány embernek.Mindenben tudtok hibát találni. -
monster95
tag
válasz F-ECT$ #181585 üzenetére
2-3 méter ülsz a tv-től és ez nektek annyira feltűnő.Mert én abszolút nemezér kezdek játszani egy játékot hogy azt figyeljem végig hogy minden egyes pixel a helyén van e.Ha leköt a sztori akkor nem ez a haj fogja se lerontani,és ha a sztori egy kalap kaka akkor lehet ott még 8k haj is meg csúcs szuper grafika az a játék egy jó nagy ….. marad.
Én sose voltam ennyire grafika őrült.Szeretem a szép grafikát de nem ennyire.A sztori s lényeg leginkább szerintem. -
monster95
tag
válasz hombre[EU] #181548 üzenetére
Spider man 2,red dead 2,f1 24.
Ezeket próbáltuk.Igaz f1 24 észrevehetően szebb volt de nem annyival hogy magyarázz a 200k töbletett.És nyilván egy f1-et nem a grafika végett játsza az ember.
Spider man 2 is volt észrevehető különbség de minimális.Mivel ez quality módban ps5-ön is már lélegzet elállító volt.Én quality módban játszottam 30fps-el ugye és már arra is azt mondtam hogy ez valami brutál. -
monster95
tag
válasz Farkassacred #181541 üzenetére
Tegnap havernál én is ki próbáltam a pro-t.Pont erről beszéltünk hogy a sony megint mennyit hazudott.+1tb hely meg kicsit szinte észrevehetetlen grafikai javulás,és plusz néhány fps és máris plusz 150k.És ha hozzáveszük a meghajtót akár plusz egy kontrollert és játékot,máris ott tartunk hogy 400k+
Én 220k-ért vettem 1 hónapja kb a slimet 2 kontival és pluszba ea fc 25el.És ez mind újonta.Reálisan gondolkodva nem megérős a pro. -
-
monster95
tag
válasz Elderath #181533 üzenetére
Abszolút nem sértéskén de egy játéknál pont a haj számít?Az hogy két hajszálal több legyen?
Én nem úgy játszok hogy beülök 5 centire a tv elé és csodálom a haj textúráit,vagy épp és nagyítóvál lesem hogy huuu waooo itt már 2 hajszálal több van plusz 150k-ért.
Persze ezva szubjektív véleményem és könyen lehet velem van a baj de az is lehet hogy nem. -
-
monster95
tag
válasz syler123 #180225 üzenetére
Oled tv-m van nekem is és nincs gondom a 30fps-el.Inkább játszok 30fps-en szebb grafikával mint 60fps-en ugye magasabb fps-el de csúnyább grafikával.
A fps dropok mint írtam az meg nem a konzol hibája és nem a kijelzőjé.Hiába van oled nem fog segíteni.
És hiába vesznek most sokan prot ugyan úgy lesznek dropok ha szarul van fejlesztve.Ugyan úgy voltak dropok ps2,ps3,ps4 sőt az összes konzolnál legyen microsoft vagy bármi.Ez a fejlesztői munka hiánya és gyengesége. -
monster95
tag
válasz MrZenan #180223 üzenetére
Nekem sincs gondom a 30fps-sel abszolút.Feltéve ha folyamatos ha játékélmény.Azzal van bajom ha vannak fps dropok.De ez megint nem a konzol hibája hanem a fejlesztésé.
A sony nálam már nagyon túlment egy határon,gusztustalan mód nyomja a marketinget.Aki kicsit is ért ehhez vagy dolgozott eladói szakmában tudja miről van szó.Én voltam elektronikai cégnél eladó,meg volt adva mit kell eladni mi után van a legtöbb százalék és azt kellet tolni hazugságokal.Ugyan ez van a sony-nál.
Kezdődött a ps4 pro-nál hogy ugye 4k…..Közel nem volt a 4k
Aztán a ps5 4k60fps jó vicc.
Erre meg most jön a pro és olyan szinten verik át a vásárlókat hogy nem igaz.De az a vicces hogy van aki ezt a szöveget még elhiszi. -
monster95
tag
válasz pzstm #180203 üzenetére
Ritkán akadok ki,meg úgy ritkán kommentelek ide de most meg teszem.Még a pro bejelentése előtt biztos voltam hogy meg veszem.Sőt még utánna is filóztam de végül nem bánom hogy slimet vettem.
Most hogy kikerült ez a speci tudatosult bennem hogy a sony hülyére veszi a vásárlóit(for the players.Ezért nem adták ki hamarabb a specifikációt mert tudták hogy ebből botrány is lehet.
Itt amit sokan emlegettek hogy huuu 33,5tflops ennek a fele lett.
És a cpu ugyanaz….Na és akkor ettől várják a nagy teljesítmény növekedést?Erre fel a felár?Mert számolhatunk itt dupla összegel.Hozzáveszük a meghajtót esetleg plusz játék plusz konti és ott vagyunk hogy 1000 euro felett.
És jöhetünk itt azzal hogy pssr…..Nem fogja tudni itt azt a hatalmas teljesítmény növekedést mint amivel a sony hitegetett.Még a xbox series s-s x közti különbség sincs meg itt.
Nálam most kihúzta a gyufát ismét a sony,át verik a vásárlókat.
Remélem hogy nagyon sikertelen lesz a konzol.
Aki meg vette az használja egészségem. -
monster95
tag
Sziasztok,október 11én jelenik meg a undisputed játék.
Valaki tervezi meg venni? -
monster95
tag
-
monster95
tag
válasz Elderath #174980 üzenetére
Hát látni a különbséget de ez nagyon minimális.Szerintem 1-2 méteről a tv-től ezt nem fogja észrevenni az ember.Max ha közel ül az ember a tv-hez.
De feltételezük hogy látszik is a különbség ami minimális szerintem.Megér ez plusz 120-150 ezer forintot?Vagy ha hozzá kalkuláljuk a talpat és a meghajtót akkor megér ez a különbség 200k forintal többet?Szerintem nem. -
monster95
tag
Én tegnap meg vettem a slimet a pro helyett.
Rájöttem hogy ez nekem tökéletes és nem kellet volna a pro.
Spider man 2-őt elkezdtem fidelity módban ami ugye 30fps.Nekem a szemem nem veszi észre hogy ne lenne folytonos a játék vagy lenne akadozás.Smooth az egész játék.Szóval én nem bántam meg. -
monster95
tag
Sziasztok
Mit ajánlotok inkább?Ps5 slim vagy pro? -
monster95
tag
válasz markknight #173802 üzenetére
Azért lesznek még itt durranások ebben a generációban,pl:Gta6,új maffia,deat stranding 2…..
Nem kell ezt még temetni.Nem ez a pro hátránya.
Hanem hogy át akarják baszni a vásárlót amennyire csak lehet.Köszönjük Sony hogy ennyit ér nektek a vásárlói körötök.
Még le is írták hogy nem lenne sehol a ps5 a vásárlók nélkül. -
monster95
tag
válasz markknight #173791 üzenetére
Negatív rekord is rekord.
De biztos vagyok benne hogy eladási rekordokat nem fognak döntögetni.Ps4 pro se döntögette a rekordokat olyan téren. -
monster95
tag
válasz markknight #173783 üzenetére
Tegnaptól az ár miatt megy a sírás minden platformon.Akkor miről beszélünk most?Egy műsort nézünk mi?
-
monster95
tag
Hát gondolkodás után én is eldöntöttem hogy meg rendelem a slimet
Nem ér 800 eurót nekem.
Gta6 ami végett leginkább veszem ott meg nem fog nagy különbséget jelenteni.Ennyi -
monster95
tag
Hát srácok csalódtam.Eddig úgy voltam vele hogy biztos vétel.De így nagyon gondolkozok.Lehet veszel egy slimet inkább.Jobban megéri.
-
monster95
tag
válasz markknight #173028 üzenetére
Konkrétan azért csináltam mert még el tudtam adni így jó áron.Szerintem ahogy jön a pro fog esni az értekük majd valamennyit az alap konzoloknak.Nekem meg a fat konzol volt alapból nem a slim.
-
-
monster95
tag
Sziasztok
Rájöttem hogy ez a passkey egy rakás …..
Valaki tudja ezt hogy lehet törölni és visszaálni a két lépcsős azonosításra?
Mert ugye nem engedi a két lépcsőst amíg a passkey aktiválva van.De a passkeyt meg nem engedi törölni -
monster95
tag
Sziasztok
Hitman World of Assassination deluxe edition ebben benne van az 1 és 2 rész is?Valaki esetleg nem tudja? -
monster95
tag
Illetve még egy olyan kérdés hogy ennél a játéknák teljesítmény vagy inkább ray tracing ajánlott jobban?
-
monster95
tag
Sziasztok
Elkezdtem a cyberpunk 2077 játékot.
A beállitásoknál és azon belül hdr van egy olyan hogy hdr10 pq.Ez mi pontosan?Mennyire ajánlott ez?Mert olyan mint ha kicsit fakóbbak lennének a színek.Főleg a fekete.Oled tv-m.
Köszönöm a segítséget. -
monster95
tag
Sziasztok
Aki otthon van a Gran turismo 7-ben ez tudna segíteni?A játék egy bizonyos pontján nem enged versenyezni mert kérina national b licencet.Ez hogy lehet meg szerezni? -
monster95
tag
Sziasztok
Szeretnék venni ps5-hez egy vezetéknélküli fejhallgatót.
Mi az ami megéri legjobban.
Ezeket néztem:
Pulse 3D
Steelseries arctis 7p+
Vag esetleg más best buy? -
monster95
tag
Sziasztok.
Magyyarországon vásárolt ps feltöltőkártyát tudok használni olyan eszközön ami külföldi?Szlovákiában élek ezért kérdezem. -
monster95
tag
válasz syler123 #143994 üzenetére
Pont ez a bajom az AC sorozatal.Nagyon rámentek a mennyiségre ami persze a minőség rovására ment.Emlékszek az első részek még a kedvenceim voltak de onnantól kezdve lejtmenet.Talán még a Black Flag ami kicsit vonzó volt de lényegében az se hozta a az első részek szintjét.
Az ubi nagyon meg akarta lovagolni a siker hullámot a AC-vel ezért úgy döntöttek minden évben kiadnak majd új részt és majd meg gazdagosznak.Szerintem így is lett.Viszont rohadt undorító az hogy minden évben kiadják ugyan azt a játékot csak teljesen más köntösben. -
monster95
tag
Ezért jöttem ide hogy először meg kérdezem hogy van e értelme meg venni.De ezek szerinte nagyon nincs.
-
monster95
tag
Sziasztok.Lehet hülye kérdés lesz.Azt szeretném tudni hogy jelenleg mennyire megérős a PS VR2?Mind ár érték arányban mind pedig tudás szerint.Illetve még mindig érinti a játék hiánya a VR-t?Szeretnék venni egyet de előtte inkább kérdezek mint melle lőjek.Mert ugye nem kis összegről beszélünk.
Köszi a segítséget!szerk:És amúgy mennyire megunható ez az egész VR cucc?
[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
O
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest