- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
gianni85
veterán
-
addikt
-
Pöttön
őstag
válasz WaterWawe #23450 üzenetére
Majdnem megörültem, hogy megtalltam a legjobb megoldást: HDMI-DVI +jack de sajnos ez nem a HDMI-böl nyeri a hangot hanem csak egy laza HDMI-DVI kábel + jack kábel kombó...
Akkor lehet az lesz a legjobb valóban ha az optikát alakítom majd át analog-ra.
Így a kép legalább digitális marad.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
addikt
-
addikt
-
phgergo
aktív tag
válasz WaterWawe #23800 üzenetére
Te inkább codozz!
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
addikt
-
addikt
-
phgergo
aktív tag
válasz WaterWawe #24247 üzenetére
Elobb is hallgathattal volna ram.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
addikt
válasz WaterWawe #24247 üzenetére
Én pont ezért multiztam világ életemben konzolon. A sok vérpistike meg mindig lehurrogott hogy dehát az fps játék az csak egérrel jó. Jó az kontrollerrel is, csak meg kell szokni. És kontroller ide vagy oda a játékélmény sokkal jobb konzolon (szerintem) multiplayer téren (meg minden téren)
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz WaterWawe #32850 üzenetére
Jaj, nincs a T300-hoz alapból sem kuplungos pedálsor, sem váltó. És 115K
SnIp3r elvileg most fog venni cronusmax-ot a G27-es kormányához, szerintem várjuk meg mit mond hogy jó e hozzá. Mellesleg egy G27-ben megvan minden ami kell. Ez a T300 akkor lenne jó ha olyan szettben lenne mint a G27, na de így? Kész rablás. De nem turkálok a zsebedben, ha neked megfelel akkor vedd meg
A T80 egy hulladék, még force feedback sincs benne, ha legalább az lenne, akkor talán megérne 20K-t. Az ezer éves logitech momo kormányokban van, ez meg egy új kormány és nem voltak képesek rakni bele semmit. Nekem pl ingyen se kéne egy T80.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
nagyúr
válasz WaterWawe #32850 üzenetére
A T80 egy belépő szintű kormány "baráti áron". A legnagyobb hiányossága a Force Feedback hiánya a T300-hoz képest. Én személy szerint nem ajánlanám a kisebbet, de nem ismerem pontosan az igényeidet, illetve a játék tudásodat. Az olcsóbbikkal is el lehet lenni, de egy komolyabb játékhoz (pl ProjectCars) már ajánlott egy FF-es kormány.
Megelőztetek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WaterWawe #34141 üzenetére
Ha jó az input lagja akkor jó kis tv lesz. Én személy szerint monitoron szeretek játszani. Van egy 27-es FHD-m. A tv-n egyszerűen fárasztó a szememnek, mert nagyon távol van és a részleteket nem látom. Persze biztosan meg lehet szokni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Pöttön
őstag
válasz WaterWawe #34141 üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok.
Szerintem (bár még nem támasztották alá), a képfrissítési frekvencia is fontos, hogy tudjon tényleges 100Hz-et, mert akkor jobb a szemnek.
Meg a panel se utolsó dolog. Én ezzel szemezgettem eddig 50 col-os méretben. Ez nem tud semmi fölösleges extrát(Smart, 3D) csak szép képet+ IPS panelt.
Itt a 47-es kis tesójáról egy PH!-s teszt.Nálam a TVk-nél eddig ez a nyerő, bár lehet én is inkább egy 27"-os monitorra nevezek majd be, pont abból az okból kifolyólag amit adamssss írt az előbb.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest