- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- Google Drive
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Playstation 4 test server. [link] Aki tud jöjjön tesztelni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
boost
addikt
válasz GeneraL_XTX #17452 üzenetére
Mondjuk annyi, hogy belövik, hogy mennyi legyen a basszus, mennyi legyen a magas, stb. Ha nem mondják, észre se vesszük. De jól esik, hogy gondolnak erre is. Ha már eladnak egy terméket. Végre kezdenek rendszerben gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Donnos
tag
Na srácok ma megváltam a PS4 től.
Biztos veszek még de várok 1 évet minimum jobbam kiforrjon a dolog
Nem bántam meg hogy megvettem de túl korai volt számomraCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
boost
addikt
válasz Donnos #17454 üzenetére
Valahol egyetértek veled, szerintem legkorábban valamikor az ősszel fog beindulni, de inkább karácsonykor. Én is hezitálok, hogy eladom, de talán megtartom. Fene tudja. Na, hezitálok. Most előkeresem a PS2met, hogy toljak rajt egy kis Persona 4-et, és tudjam értékelni a PS4 grafikáját. .
-
Donnos
tag
válasz GeneraL_XTX #17455 üzenetére
Nem az ár miatt adtam el hogy majd olcsóbban megveszem később, nem adja azt a pluszt még mint mondjuk a ps2- ps3 váltás után.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
F.B.I.
veterán
A fejhallgató témához: a joyban feltehetően van egy kisebb erősítő, tesztelve Astro A40-el, ami elég komoly kis cucc, külön mixamp erősítővel, nos a füles csak simán bedugva a joyba (50ohmos) bőven elfogadható hangerőn szól és jobb minőségű a parti chat, mint a mixamppal!
Minden komolyabb kis fülest elbír szerintem 50 ohmig a joy.
A Sony füleseknél, szerintem korrektebb hangerőt és minőséget tol a Pulse, próba után de ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Def26
félisten
No, kipróbáltam működik. 990Ft egy ilyen adapter
PS4 -be bedug, kiírja, hogy headset csatlakoztatva, majd a jack dugókba mehet a pc headset.
-
Mrdevil
addikt
Na végre, BF4 platina kipipálva. Mondjuk nem volt túl nehéz.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Def26
félisten
3.5. Elég sok helyen van. Google -be, "usb audio adapter" vagy usb hangkártya". Vaterán 1000Ft körül megy, de boltokban is van 1500-2200ft -ig.
[ Szerkesztve ]
-
Donnos
tag
válasz GeneraL_XTX #17472 üzenetére
Ez igaz.De nem attól lesz jó egy játék hogy szép grafikája van
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
A mikrofon része is működik vajon? Azt kéne még kipróbálni ha tudod
Meg tényleg valaki akinek van a birtokában PS4 meg usb-s fejhallgató, azt kéne kipróbálni hogy működik e, a mikrofonos résszel együtt
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #17476 üzenetére
Igen. Voltam partiban is. Megy a chat és a játék hang része is. Játék hangot külön lehet kapcsolni a ps4 -en.
-
addikt
-
addikt
Már csak az a kérdés, hogy ha az usb-s hangkártyát csatlakoztatod, akkor vajon a HDMI hangját letiltja e
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
Sony gdc live ha valaki éjszakázna
-
k4rL^
senior tag
Sony leleplezte a saját VR prototípusát, Project Morpheus néven. GDC alatt lesz rá pár demo: Eve Valkyrie, Thief, és egy Castle valamint Underwater demo.
Ez érdekes: Geoff Keighley @geoffkeighley 35m
Developers who have used Project Morpheus tell me the fidelity of the image and experience is superior to Oculus Rift.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #17479 üzenetére
Van egy menü a ps4 -ben.
Setting - Sound and screen settings - Audio output settings - Outputs to headphones, itt be tudod állítani, hogy Chat audio vagy All audio. Chat audio -nál értelemszerűen csak a chat jön át a headset -re, All audio -nál pedig a játék hang is ami azt jelenti, hogy ilyenkor nem küld hangot hdmi -n (Chat audio -nál továbbra is hdmi -t használja, csak a partiban történő beszélgetést tolja ki headset -re)Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Hahaha. [link]
-
hommeros
őstag
válasz hudekira0 #17448 üzenetére
Jó döntés Én már eladtam a BF-et 1 hete.
Def26 hol vetted mester az átalakítót? Nem rontja a hangzást?
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Def26
félisten
válasz hommeros #17484 üzenetére
Én vaterán vettem. De ha google -ban rákeresel akkor kidob millió boltot. 1000-2500Ft -ig van minden. Mindet felismeri a ps4.
Hangzásra nem ront semmit. Akikkel kipróbáltam azt mondták sokkal jobb és tisztább lett a hangom.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Azt kérdezted, hogy van e olyan, hogy jack és usb is. Erre mondtam, hogy usb van a ps4 -en. Ha olyan headset -ed van ami jack és usb is, akkor jack dugó megy az adapterbe usb -meg a ps4 -be.
Egyébként a party beállításokban nincs olyan opció, hogy külön tudjad halkítani a hangot?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Ma nehéz a felfogásom...
De így meg nem tudom tölteni a kontroller, csak 2 USB van, nem?Nincs. PS3-nal RCA-rol vette le a hangot, USB volt a mikrofon és külön lehetett állítani a hangerőket. Most HDMI-n megy a hang a monitorra, onnan veszem le a hangot jack - el, de így csak az egyik potméter működik és csak együtt lehet állítani a chat és game hangerőt...
Csináltam egy chat kábelt a kontroller és a füles közé, de úgy sem lehet állítani, plusz a kontroller - rol leszedett hang egy botrány a HDMI után...
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Megvárod a közel egy évet, addigra kikevernek egy strapabírobb gumit, és akkor gariztatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Metal topik
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest