- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- Google Drive
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolha23
aktív tag
Infamous: Second Son értékelések:
[ Szerkesztve ]
-
-
Madwe
nagyúr
válasz ndave92 #17608 üzenetére
Sessler review eddig is tartottam tőle hogy olyan monoton lesz Számomra mint az előzőek voltak, ez alapján méginkább annak találnám. Kihagyom szerintem.
-
Remi1234
aktív tag
Fejhallgató témakörben megosztom veletek a történetemet:
Vettem egy Tritton AX pro (v1.5) fülest a PRÉMIUM PC nevű mocsok helyen. Az történt, hogy az inline kontrollernél lejött a szigetelés a vezetékról és a belső kis drótoknál kilógott már a bele.
Garanciális időn belül visszavittem, mire közölték, hogy ezt garanciában nem javítják, mert fizikai sérülés. 10k-ért csinálták meg (hogy rohadjanak meg). De közben felvettem a kapcsolatot a hivatalos supporttal, leírtam a kínomat, hogy nem akarják javítani, küldtem nekik ezt a képet a problémámról:
És kérdeztem, hogy mit lehet ezzel csinálni. Kértek szánlát, vagy bizonylatot, ami természetesen már nincs meg, de bescanneltem a prémium (fos) PC-s garancialevelet, amin rajta volt a serial meg a model number. Erre mondták mindenféle teketória nélkül hogy küldenek egy másik fejhallgatót.
Persze közben megcsinálták 10200Ft-ért a fülest, mert ugye kellett a játékhoz, és nem voltam benne biztos, hogy a support tud segíteni.
Ma kaptam meg a pakkot, és mi volt benne???
Egy zsír új fullos Tritton Ax pro+, aminek a Mo-i ára 47k...
Na ezt nevezem supportnak basszus!!! Szóval a Madcatzet erősen ajánlom mindenkinek, a Prémium PC nevű helyet pedig kerüljétek el messzire. Mert annyi nem volt bennük, hogy megkérdezzék a supportot.
Amúgy van egy eladó Tritton Ax prom ha érdekel valakit
PSN ID: RemiFungus
-
Remi1234
aktív tag
válasz ndave92 #17611 üzenetére
[Itt] van róla egy kis review magyarul.
Nekem nincs tapasztalatom sajnos más fülesekkel, mert ez az első, ami nem 2000Ft-os PChez használt cucc Szóval nem tudsom van-e durván érezhető különbség a virtuális és a valós hangzás között.
Szvsz nem ér annyit mint amennyiért árulják, de ezt bármelyik fülesre rámondom.
Nekem egyébként bejön, nagyon jó a térhangzása, nem kényelmetlen, és PC/xbox360/PS3/PS4 kompatibilis. Nekem anno ez a kvázi platformfüggetlenség is indok volt, hogy miért választottam ezt.
PSN ID: RemiFungus
-
mattheus
őstag
Én egy hete kaptam meg a Turtle Beach fülesemet (PX4), hamarosan leírom a tapasztalatokat.
Elöljáróban annyit, hogy a sok pozitív kritikák e/ tesztek ellenére én annyira eddig nem vagyok elájulva tőle, persze még bejáratós, így lehet, hogy sokkal jobb lesz.....
-
ndave92
tag
PS4-hez vki tud ajánlani vezetéknélküli gamer fülest? A Sony PS füleseivel szemeztem, de lehet van más alternatíva, esetleg jobb választás náluk. Hmm?
-
k4rL^
senior tag
Végre kikapcsolható lesz a led a kontrolleren
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Infamous: Second Son Day One Patch Adds 5 Hours of Gameplay
Egy kis 5 perces összefoglaló is van a link mögött a korábbi részekről, ha esetleg az kimaradt volna valakinek.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
WaterWave
veterán
Ez jó hír, 1.7 es vajon már tartalmazni fogja...?
Amúgy a kezdőképernyővel is kezdhetnének valamit, mert ez a kék már nagyon unalmas... Nem lét kérdés, de valami választásilehetőség pár témából, menügombokból azért elbírna ez a ps4 konzol, így 2014-ben
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ndave92
tag
válasz Nayrobi #17618 üzenetére
Fontos szempont, hogy wireless legyen. PC-n Asus Orion Pro-t használok, 8 hónapja vettem, nap mint nap használom azóta és meg vagyok vele elégedve. Tudom, hogy nem a legjobb, de nekem megfelel. Vmi ilyesmi árban/minőségben gondolkodok egyébként. Térhangzás annyira nem fontos, az Orionomon se nagyon használom. Azért lenne fontos, hogy wireless legyen, mert van PS3 és PS4 is a gépem mellett és jó lenne egy univerzális megoldás, aminél nem kell állandóan ki-be dugdosni a vezetéket egyik gépből a másikba. Sok játék multiplayer részénél sokat számít, ha vkinek király fülese van, mert olyan zajokat is hall, amiket a TV hangszórója nem ad vissza úgy, ahogy kellene. Ezzel szerintem nem mondtam új dolgot. Az új Playstation Gold Wireless Stereo füles és a Pulse Elite Edition között vacillálok, ezek kb. egyforma árban vannak, kb. 30-35k HUF. A Goldot még nem nagyon láttam magyar boltokban, nem tudom, hogy mi tart ilyen sokáig. Külföldön már rég lehet kapni. Vélemény?
-
Madwe
nagyúr
válasz ndave92 #17623 üzenetére
Nekem ma jött meg, még nem próbáltam a goldot. Szegény Def elől vittem el mikor kirakta hol kapható :S Annyit már most mondhatok, hogy ennél is kell dugdosni hiába wireless, ugyanis egy usb-s reciever van hozzá, ergo ha ps4ről 3ra vagy pcre váltasz azt át kell dugnod...
-
-
jófiú90
tag
Headset-et mikor fog támogatni ez a rohadalom?Mono hs gondolok.
Vagy túl analóg vagyok?Failstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
krx21
nagyúr
Holnap valaki beszerzi a inFAMOUS Second Son-t??? Én még gondolkodok rajta...
(#17634) szgergely: Nálam is... De nincs nagyon más...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A konzolon lévő világítást ki (állapot jelző csík) ki lehet valahogy kapcsolni
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #17636 üzenetére
Pont pár hozzászólással korábban volt róla szó. Nem lehet, de majd jön egy FW, amivel lehet legalább halványítani.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #17637 üzenetére
Ő szerintem nem a kontrollerre gondolt.
-
ndave92
tag
válasz gyuribácsi88 #17636 üzenetére
Fekete szigetelőszalaggal!
-
ndave92
tag
-
Def26
félisten
válasz ForRedGlory #17641 üzenetére
Hehe. Mother of link.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
ndave92
tag
válasz bulikavagyok #17644 üzenetére
+1
-
Madwe
nagyúr
válasz ndave92 #17642 üzenetére
Gondolom ez akart lenni a WD link de ettől még ha olyan ocsmány lesz rá, maradnék pc portnál, mert ez az egyébként ronda kivilágosított ruha és 4 küldetés nem fogmeggyőzni...
-
addikt
-
boost
addikt
fura lehet monitoron konzolozni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest