-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
válasz n000rbi #11710 üzenetére
Mondjuk most én is le akartam tölteni a Contrast-ot us accal és nem sikerült. Akkor én csak azért tudok KZ multizni USA accal, mert magyar accon van psn+ és megosztotta a multi részét, viszont az usa store-ban meg nincs psn+ om?
Mondjuk mindegy, mert majd úgyis us accra veszem az egy éves előfizut meg minden játékot, csak jó lenne már tisztán látni a dolgokat, kicsit átláthatatlan.
-
semetka
őstag
-
zzola
titán
-
Tirexi
addikt
válasz n000rbi #13111 üzenetére
Persze igen hát hogyne most vettem életemben először PS-t és már tudjam hogyan kell benne winyót cserélni?
(#13113) alfa156:
Úgy hallottam a One az bug-os meg csak 720p.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
-
törölt tag
válasz n000rbi #15549 üzenetére
Tényként??
"...hogy a gold lehetNE a legjobb...HA nem lenne szar a hangja." Ebben semmiféle ténymegállapítás nincs, épp ez a lényeges: hogy ha kiderül, hogy tök jó hangja van, akkor semmi egyebet nincs értelme venni. Ja da, platinumot, ha lesz olyanHa kiderül, hogy okés, adom is el ezt, és már veszem is meg a goldot. Az lenne a legtutibb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz n000rbi #15552 üzenetére
A hordozhatóság, és a vita akkor válik érdekessé, ha jobb, mint az irodában használt sennheiserem. Ezt sajnos egyelőre úgy tűnik egyik sem tudja. Így felesleges hordoznom is. Lehet, hogy amúgy is, egy héten egyszer-kétszer van csak időn előkapni a vitát itt bent.
DE nem lenne baj, ha ezt tudná, de ezt úgy kell tudnia, hogy emellett a ps4-en hoznia kell az elvárt minimum szintet. És ez jelenleg a legfontosabb szempont./a mikrofon nem érdekel, sosem lesz használva...
/szerk: ja és nem utolsó sorban, még mindig a gold tetszik a legjobban. nekem ez fontos. szóval én drukkolok.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz n000rbi #15549 üzenetére
A goldnál - remélem - csak a rossz illeszkedés miatt nincs basszus. Basszus szökik, ha nincs rendesen elzárva a hely, ergo ha nem illeszkedik rendesen a füledre, páran erre panaszkodtak, uh. remélem akinek rendesen illeszkedik a fülére, annak lesz rendesen - s remélem nekem fog Mostmár megvárom a goldot, de ha csalódás félek mélyen a pénztárcámba kell nyúljak és veszek egy astro a40et német ebayről... (Nem azt várom el hogy ugyanazt a szintet hozza mint az a40 2x annyiért, hanem azt h ha megveszem akkor szóljon úgy amit én minimum elvárnék tőle...)
-
törölt tag
válasz n000rbi #15552 üzenetére
Este toltam vagy 3 órát a killzonet a fülessel. És fülig ér a szám is Na ez erre van kitalálva...3 óra után is rohadtkényelmes, de a hangja...miközben a vasrácsot verem a csizmámmal, az arcom leszakad a hangzástól játékban a földbedöngöli a vezetékes sennheiseremet is, szóval mostmár valódi hiányosság, hogy vitával nem tudom használni. Mindenestre 14-ért sz év üzlete volt
-
Madwe
nagyúr
válasz n000rbi #15851 üzenetére
Én végül lecseréletem a kitámasztó papírfecnit egy ilyen öntapadós csíkra ami a stiftemen volt - tökéletesen kitámasztja s nem látszik! házibarkács felsőfokon, lehet okj-s képzést is indítok!
(#15853) n000rbi Leesett, de pont tegnap jutottam erre a megoldásra s gondoltam megosztom Nekem sincs vele bajom alap esetben mert eddig kb mindent digit vettem, de ha lemezes játékot teszek bele rázkódik rendesen uh kellett valami permafix
[ Szerkesztve ]
-
-
Donnos
tag
válasz n000rbi #16161 üzenetére
Igen nagyon ízlés kérdése de a Forza 5, Ryse Son of Rome,Dead Rising 3 kicsit erősebb nyitó exkluzív címeknek tűnnek mint a mi Killzone Knack kombónk...
Több potenciált látok a ps4 ben később ezért is választottam eztCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Def26
félisten
válasz n000rbi #17354 üzenetére
Jah, tegnap majdnem rendeltem is. Mire oda jutottam, hogy elhatározom magam, már lefogyott. madwe elvitte az utolsót. Soha többet nem linkelek ide készletet.
szgergely: Az nálam sípol.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- PS5 Slim (garanciás)
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest