- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz I02S3F #282000 üzenetére
Van egy ilyenem nekem is. Fogásra nem rossz, de nekem rögtön a kibontás utáni második percben már erősen driftelt. Mondjuk egy másik, eredeti DS4 kontrollerem meg az első perctől, szóval a márka aligha számít.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
balintka
addikt
Belföldön tudtok olyan webshop-ot, ahol vehetnék gyári Sony USB kontroller töltőkábelt?
-
balintka
addikt
válasz Kendek #282007 üzenetére
Abszolút nem értek ehhez, keressek akkor valamelyik webshop-ban ilyet?
Láttam ilyet a konzolvilag-nál: Venom VS2794 Dual Play & Charge 3 méter Micro-USB töltőkábel. Ez jó?
Vagy ez?
Gyári Sony kb. 7500 Ft lenne postával ebay-ről, ennyit nem szánnék rá, ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz icemad #282011 üzenetére
Nekem az a bajom az általános kábelekkel, hogy hosszú a fejük és ha leteszem a kontrollert, akkor feszül a csatlakozó, mert nem a ravaszok alatti lábakon áll a kontroller, hanem a csatlakozó fején támaszkodik.
Addig még nem jutottam el, hogy valami állványt faragjak emiatt hozzá.
Update a gombakupakos kérdésemhez: pillanatragasztó és egyéb kendácsok biztos nem játszanak, most alaposan zsírtalanítottam, majd visszatettem, ha így sem működik, akkor kap valami érdes belső felületet, amivel nem cszúszkál a fogadó oldalon.
-
consono
nagyúr
válasz DeFranco #282012 üzenetére
Pedig jó a pillanatragasztó, lehet hogy a gél állagú a jobb hozzá. Én valamikor 3 éve ragasztottam meg, azóta is úgy van...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
half333
őstag
Üdv! Olyan problémám lenne hogy nemrég vettem egy 32”-os monitort (1080p). Erre van kötve a laptopom és a ps4-em. Eddig minden rendben volt de most mikor elkezdtem játszani a god of war-t,nem teljes képernyős akármit állitottam. Mi lehet a gond,láttam már 150 cm-es tv-n is hibátlanul teljes képernyőn. Járt már igy valaki?
-
SvenOlam
csendes tag
Sziasztok! Ha egy ps4 játék már nincs fönt a Storeban(konkrétan a Knowledge is Power), akkor a haver konzolján fent lévő megvásárolt digitális verzió sem megosztható? Mert minden más elérhető az ő megvásárolt játékai közül profil megosztáskor, ezt az egyet kivéve.
"Never stop the car on a drive in the dark.."
-
I02S3F
addikt
válasz I02S3F #281986 üzenetére
Kivégeztem az Infinity Warfare-t. Szükségét érzem, hogy vadásszak egy újabb fps játékot, mert bejönnek!
Nekikezdtem a Diablo 4-nek. Kicsit a COD után, nem olyan akciódús. De eddig az összes Diablo játékot végigvittem és tetszett (kivéve a Resurrected-et)! Tuti ez is be fog jönni -
válasz I02S3F #282026 üzenetére
Már majdnem beírtam a Trepang2-t, de most látom, hogy csak ps5-re jött ki. Azt még tudom ajánlani esetleg, ha van ps5 konzolod is. Meglepően jó játék egy kisebb stúdiótól. Szívüket lelküket beleadták. És nagyon nagyon jól sikerült. Vannak benne hibák, mint kb mindenben, amit ember készít. Ha ismered a Fear szériát, na ez nagyon hasonló hozzá.
Pár youtube videót nézz meg róla, hátha emiatt veszel majd ps5 konzolt.Egyébként a Titanfall 2 tényleg jó játék, azt ajánlom én is.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
I02S3F
addikt
Köszönöm fiúk! Utána nézek!
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Most vettem a gyereknek egy PS4 PRO-t, és egér-billentyűzettel szeretne Fortnite-ozni.
Most úgy van, hogy bill-egér a konzolban, headset a kontrollerbe dugva, ezt szeretném kiváltani vezeték nélküli bill-egér, plusz headset kombóval(a BT-hoz itt megint USB kellene, ha jól nézegetem),Hogy lenne a legjobb megoldani, hogy ne legyen gond?
A hangot optikai outról levenni, vagy USB splitterrel usb-ről levenni, hogy működjön BT headset is ? Nem zavarná össze a splitter, nem lenne zajos a hang?Esetleg konkrét-bevált típusok is érdekelnének, sajnos minél többet kutatok, annál jobban összezavarom magam, és nem akarok feleslegesen vásárolni
Van egy olyan ötlet is, hogy HDMI splitterrel TV-re is kikötöm a konzolt, és akkor fotelből is lehet kontrollerrel játszani, ez megoldható minden gond nélkül, ugye?
Előre is köszönöm a segítséget
-
-
Cyborg
őstag
válasz icemad #282032 üzenetére
Tudsz olyan vezeték nélküli eszközt, amivel tuti működik a mikrofon is?
Te hogy használod, vagy csak kontrollerrel játszol?
...azt hittem az optikai kimenetből át lehet valamivel alakítani a jelet , hogy menjen a headset.
USB-sből valami ilyesmire gondoltam [usb hangkártya] , ezzel nem működne a headset?
[ Szerkesztve ]
-
-
Cyborg
őstag
válasz icemad #282034 üzenetére
Amitől félek, az a zaj, sistergés, satöbbi, ezért félek mindenféle átalakítástól, és mondjuk a linkelt típusról is olvastam negatív kommentet az árukeresőn.
Láttam gyári BT headsetet PS4-hez, de annyit nem szeretnék áldozni rá, akkor inkább marad a kontrollerbe dugott füles....ha valaki tud segíteni megköszönöm
-
vargalex
félisten
válasz Cyborg #282033 üzenetére
USB-s headset működik, itt néhányan használják pl. a vezeték nélküli MPOW Air 2,4G-t is. Persze ez 1 USB aljzatot elfoglal.
Alex
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok,
A problémám a következő. Játék közben a konzol fogta magát és kikapcsolt és se kép se hang. Ez jellemző probléma? Tudom 100 dolog lehet, de ilyenkor mi az ami tönkremehetett és érdemes nekimenni egy javítási procedúrának? Vagy kuka?
Köszönöm!
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
MODERÁTOR
válasz Forestgreen #282040 üzenetére
Nem egy jellemző probléma, de azért előfordulhat. Áramtalanítsd a konzolt pár percre, utána valószínűleg vissza fogod tudni kapcsolni, és mehet tovább a játék.
-
MODERÁTOR
válasz Forestgreen #282042 üzenetére
Ha egyáltalán nem reagál, akkor gondolom esélyes, hogy a táp szállt el.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Forestgreen #282040 üzenetére
Nekem is volt ilyen, már nem 1x, ilyenkor ki kell húzni pár percre és visszadugni, és akkor sem lehet egyből visszakapcsolni, nyomni kell a bekapcs gombot és egyszercsak bekapcsol. Jobbesetben.
The Truth is out there...
-
Rage47
veterán
nem szokott ilyenkor olcsóbb PS Plus lenni? Days of Play idején, ugy ertem
-
Alarikman
senior tag
Overcooked 2 még nem volt ilyen olcsó, ugye? 2347Ft.
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest