- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- Google Drive
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
BF4 játszható stádiumban van vagy érdemsebb lenne a Ghostal próbálkoznom multi terén?
Rivals hogy sikerült?" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
zzola
titán
-
Sami22
aktív tag
Hol tudom megnézni a szerverek pingjét? Blogon nem írja és persze a ps sem. De láttam, hogy valaki már linkelt ilyet.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
>Deego..
senior tag
Meló utáni kikapcsolódásra akkor inkább Ghost lesz az esélyes.
Miért mi nem tetszett a Rivalsba?" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Madwe
nagyúr
válasz haddent #16457 üzenetére
Nem, csak arra utalt, amikor fedezék mögött vagy de mégis eltalál a golyó. Kb nem egyenesen megy A legszebb ebben, hogy ez nem is fog javulni, mivel ez nem "bug" hanem abból fakad hogy a szerver tickrate-je 10es, mikor minimum 30 illenék, jobb helyeken 60 és 100 között van... De így a szerver csak mp-ként 10x frissít s küld ki adatokat a kliensnek - pl a te ps4ednek - így nem pontos az amit látsz és az sem ahol épp vagy, hiszen ennél sokkal gyakrabban frissül 1-1 ember helyzete. Tehát lehet hogy te már fedezék mögött látod magad, de a szerver ezt nem tudja, így le tudnak lőni... S viszont, lehet hogy az ellent te fedezék mögött látod, de le tudod lőni
-
addikt
Miért van az az érzésem ha konzolon is lenne legalább eu ban hostolt szerver akkor sokkal kevesebb lenne a gond?
Jó PC n játszom amin gondolom több jobb patch van mar kint hozza de azért alapból nem mind1 hogy 200+ vagy 20+ a pinged. Főleg van akinek híresen szar magyarhonbol a netje külföldre.
A tengerentúlra ha megszakadsz is 200ms hátrányból indulsz.
Szoktam nézni a PS4 streameket arc Kanadabol játszott és azért ilyen "u" lövedékeket nem láttam nála meg nem volt ilyen bemegyek a fedezek mögé és lelőnek. -
Madwe
nagyúr
Hivatalos közlemény: Fontos volt a meglévő erőforrásokat arra költeni - pénz idő - amit fontosnak tartottak. A szerverek tickrateje nem ilyen. lol... szóval nem akarnák rá több pénzt költeni. Azért nem növelik mert plusz szerverkapacitást igényelne, amit alapból nem bír el, bővíteni kéne, az meg pénz...
(#16461) FragStaR pedig ez nem ping hiba, hanem netcode. Nekem is 20-30as pingű szerveren nem egyszer elő jött. Mert szarul frissít a szerver
De itt van egy videó a netcoderól: [link]
Itt pedig az info hogy miért a 10hzes tickrate és miért nem bővítik [link]
Röviden: szarrágó bagázs. S akkor ezzel a bugok fele le is tudva, a másik fele javítható lenne, ha nem copypaste kódból összeollózott szar lenne az egész és lenne náluk valaki aki tud programozni...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz ImpersonatoR #16461 üzenetére
Ezt én sem értem, miért jó az, hogy az egyik platformon elérhető EU-s szerver, a másikon meg nem...
(#16462) Madwe
Ezért volt ez az utolsó DICE által készített játék, amit megvettem...A *rva anyjukat, bezzeg a pénzünk jó volt nekik...[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Persze mert egy értelmes játékszerver min. 100x vesz/küld mintát. Ez 10x. Gondolj bele globális szinten mi pénz lenne értelmes szervereket üzelmeltetni nem ilyen hulladékokat. A másik meg, hogy sejtésem szerint a csodás Frostbite is ott rottyaná össze magát a 100tickrate alatt. Simán el tudom képzelni, hogy az is közretjátszik, hogy ez a Bugfrost 3 se lenne olyan hűdehíresen jól optimalizált hatékony ha értelmes értékekkel futkosna.
-
Madwe
nagyúr
válasz haddent #16464 üzenetére
Lehet, én csak azt nem értem, hogy a 10 euroba kerülő (1-2 havonta lemegy 5 vagy akár 3 eurora) cs:go, amiből sokkal kevesebb fogyott, hogy képes normális szerverekre pénzt előteremteni, míg egy 60, sok esetben még +50 azaz 110 dolláros termék (11x többe kerül) képtelen normális szerverekre pénzt teremteni. Azért ez nonszensz...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jóvan mindenki. Ha baj hogy belöktem csak szólatok töröltetem!
-
pelda10
tag
Valakinek volt már olyan hibája hogy játék közben magától kiadta a lemezt és most nem veszi be.
-
pelda10
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
kosztya2025
tag
Sziasztok! A héten nyertem egy ilyen játékkonzolt. Ma amikor ki szerettem volna próbálni, hogy lejátsza e az audio CD-ket, azt tapasztaltam, hogy Unsupported Disc hibát kapok az összes lemeznél. Egyáltalán le kéne tudnia játszani zenét?
-
Def26
félisten
válasz kosztya2025 #16478 üzenetére
Nagyon paraszt leszek de úgy mégis nincs erre alkalmasabb eszközöd?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
phgergo
aktív tag
Skacok, valaki rajtam kivul tervezi meg a Diablo III megvetelet, ha vegre bejelenti mar a Blizzard next genes megjeleneset? Remelem a kieg kijovetelekor ( 25. En ) megtortenik
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Dexar007
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kosztya2025 #16478 üzenetére
Nem tud lejátszani audio lemezeket.ű
Az már más kérdés, hogy a játékkonzol nem is erre való
-
Takashi
aktív tag
Sziasztok!
Volna-e köztetek, aki a NFS Rivals-al játszik? Mert segítség kellene a 2 online trophie megszerzésében, de sajnos egyetlen ismerősömnek sincs meg a játék PS4-re. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm neki.
Az ID-m: TakaShi_HU七転八起
-
Parameter
csendes tag
Sziasztok PS fórumozok,
Tudja valaki, hogy közvetlen gyártótól hogy lehet beszerezni a termékeket?
Esetleg itthoni/külföldi nagykereskedő/disztribútor tevékenységet ellátó korrekt, megbízható partnereket tudtok ajánlani?
Egy ismerősömnek lenne szüksége kapcsolatokra, mert meglévő vállalkozását szeretné kibővíteni szórakoztató elektronikai tevékenységgel...
(google nem sok infot dobott, de lehetséges rosszul kerestem)Köszönöm!
Üdv, -
haddent
addikt
-
phgergo
aktív tag
Honnan veszitek, hogy az amazon.hu lesz olyan olcso mint a kulfoldi?
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Metal topik
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest