-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Jöhetne már valami rendes "nextgen" játék. November óta semmi.
-
whYz
őstag
Killzoneban csak a multi ingyenes most?
-
Madwe
nagyúr
válasz Jakesz #16648 üzenetére
Egyre többet? néhányat, s többnyire azok pc-re is készültek "next gen" motorral, így nem nagy érvágás nekik x1 és ps4 portot csinálni... ellenben a gta5-el, amiből majd lehet lesz pc és next gen port, de egyelőre nem hiszem, next gen 10 millió gépével ha mindenki megvenné akkor se lenne akkora siker mint prev genre volt...
-
boost
addikt
Thiefet vártam, de közel sem lett olyan szintű, mint az elvárásaim, ezért meg se vettem. Infamous franchise pont nem érdekel. Az új MGS se lesz igazi nextgen játék, de mindegy, az legalább közel van ahhoz a fajta játékokhoz, amit szeretek. Addig marad a BF4, amit egyre jobban kedvelek, de nem akarok azért azzal játszani egéesz évben. Kicsit sajnálom, hogy ilyen korán lecseréltem a PS3-at. Mondjuk a BF4 grafikája részben kárpótol, de csak részben.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz kovsol #16656 üzenetére
Igen, de igazából csak sír a szám, pedig játszani sincs időm. Két hónap után játszottam a BF4-el pár napot, még mindig 8as szinte vagyok, pedig elsőnapos vétel volt nov végén. El kellett utaznom egy hétre, elvittem magammal a 3DS-t, de be se kapcsoltam, mert mikor volt egy kis időm Coursera-n tanultam, vagy Oracle vizsgákra töltöttem ki a teszt-anyagokat. Fasza lenne, ha annyi időm lenne játszani, mint régen.. réges régen..
-
Tegla80
addikt
-
boost
addikt
válasz Tegla80 #16660 üzenetére
Azokat a plus tartalmakat "fejben" sajnálom, de igazából nem tudnék vele mit kezdeni. Úgy voltam a télen, hogy el kell engedni a PS3-at. Hát, most kicsit fáj
(Azért azóta is bekattingatom a PS+ tartalmakat a webes storeban. Hátha egyszer unokaöcsinek, fiamnak, stb.. Mondjuk pl a Cathrinehez még kell neki egy jó tizenöt év )
jófiú90: az várós is. City nagy flash volt, Origins még nem jött PS4-re, ezért kimaradt, remélem az idei hasonlóan faxa lesz, mint a City.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Dead Nation nekem coopban tetszik. Igaz nem egy nagy eresztés, de ingyen el lehet vele szórakozni coopban.
May the Force be with you!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Donnos #16664 üzenetére
Nem tudom mit vártok, új konzolnál mindig ez van, anno az x360 startjánál se volt másként. Ez a korai vásárlás hátulutője, de senki nem tartott a fejedhez fegyvert, hogy vedd meg.
Józan paraszti ésszel gondolkodva idén karácsonykor lett volna csak értelme nextgen konzolt venni, és ez látszott is jó előre.
-
Donnos
tag
válasz GeneraL_XTX #16665 üzenetére
Senki se kényszerített ez igaz de ha az XO nak tudtak valamirevaló címeket adni az elején akkor ide is illett volna.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
KingKress79
aktív tag
Milyen lett a BF4 az utolsó patch után?
PS4: KingKress
-
zzola
titán
válasz KingKress79 #16667 üzenetére
Változatlan...
-
jófiú90
tag
Szerintem jobb lett...persze vannak új hibák,de némileg stabilabb.
Pár update még ráfér.Failstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
Tegla80
addikt
válasz jófiú90 #16669 üzenetére
jah tényleg: 3 próba 3 "lost ea". előtte legalább nem dobált,de most......
(amúgy a BF3 nak is kellett vagy fél év mire használható lett,sztem betartják itt is. )kovsol
nekem is első napos vétel volt (LE), de voltak gondok ott is is a kezdetekkor.
Igaz nem ilyenek,mint a bünti4 ben,de ott is gatyába kellett rázni a dolgot,mire stabil lett.
(úgy emléxem,mikor saját server-t lehetett bérelni,akkortól lett élvezhető )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Donnos #16666 üzenetére
Ott sincs sokkal több minőségi exklúzív. Egy forzával volt több azt szevasz. Azt meg mindenki fikázta a kevés tartalom miatt.
Amúgy meg meg voltak a launch listák, láthattad milyen gépre mi jön. Tisztán láthattad a különbséget, kérdezem én, akkor miért nem Xboxot vettél?
Azóta egyik gépre se jelent meg semmi exklúzív.
[ Szerkesztve ]
-
Sami22
aktív tag
Tegnap 4 kör CQ-t toltam és ebből 3-ban nem volt semmi hiba. De semmi. Beadta a lövéseket, nem volt rubber banding, remek volt. Goulmondon volt némi rubber, az visszarepített a valóságba, mert már azt hittem, álmodom.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
gianni85
veterán
válasz GeneraL_XTX #16672 üzenetére
Azt a Forzát muszáj volt kiadni. Én mondjuk örülök neki, bár az igazi "nextgen" autós élmény majd a következő része lesz. Na meg a GT! Már várom mikor szivárognak információk róla. Engem a Sony pl. a Driveclub csúszással "veszített el" egyelőre (bár gondolom emiatt senki sem sír a konszernnél )
-
Donnos
tag
válasz GeneraL_XTX #16672 üzenetére
Nagyobb potenciált láttam a későbbiekben a ps4 ben ennyi.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
jófiú90
tag
Látom elolvastad az első 3 szót a kommentemből
Failstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
ndave92
tag
válasz Donnos #16675 üzenetére
Mert nagyobb is van benne! Én is XBOX párti voltam korábban, de a next-gen konzolok esetén, a Sony alázza a Microsoftot (szerintem), még úgy is, hogy a Microsoft visszatáncolt a hülye ötleteitől. Gondolok itt a 24 óránkénti bejelentkezésre, stb... Egyébként, valóban kevés cím jelent még meg, de a későbbi felhozatalt tekintve is jobban szimpatizálok most a Playstation-nel.
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
válasz Sami22 #16673 üzenetére
Én majdnem szíjjelcsaptam a kontrollert.. CQnál, sorozatban nem adta be a hiteket.. Szerencsére már videón is vissza tudom nézni mekkora okádék egy fos néha a játék.. kb 5 m-ről álló emberre 1 tár kiment ACE 52-vel és végül pisztollyal kellett leszednem... Ezekre no comment..
Viszont, ahogy étmentem nem fullos 64-es serverre megváltozott a dolog.. Nem értem miért csak 64-es serók vannak
PSN ID: RemiFungus
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #16674 üzenetére
Lehet úgy nézni hogy nem hozzák ki az előre mondott időpontra és miféle dolog ez részükről, de a mai (bf4es) időkben én inkább örülök egy Watch Dogs (még ha AC4 miatt piaci okok miatt is csúszik gondolom) és Driveclub csúszásnak, HA hozza az elvárt szintet, stabilan, semminthogy fél évvel késöbb patcheljék játszhatóra, elvárhatóra, amikor sok címhez már hozzá se nyúlnék (multi nyilván más kategória).
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
127 days later, and Battlefield 4 is still amazingly broken
DICE details the "netcode issues" disrupting Battlefield 4, promises more updates
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
boost
addikt
válasz haddent #16687 üzenetére
Azért az kicsit túlzás. Attól, hogy AC évenként jön ki, nem egy év alatt készül el, hanem legalább 3. Ubinak 3-4 Studiója dolgozik egyszerre az Assasins Creed Franchise-on, és kb mindegyik egy év eltérésben van, hogy évente kiadhassák. Ők már rég az AC6-7en dolgoznak, az 5 meg már kb kész van. Amikor a 4et bemutatták elöször, tavasszal, akkor nyilatkozták, hogy már lényegébe kész is van.
[ Szerkesztve ]
-
Thodeus
aktív tag
-
boost
addikt
Azért ennek megvannak az üzleti okai, hogy nem adják ki. Szerintem egyébként el fogják tolni most az AC-t, ha a Watchdogs később jön, hogy ne egymást kannibalizálják fel. Másrészt, aki most PS4et vesz, azoknak jelentás része megveszi az AC4-et is, mert nincs jobb. Addig minek kiadni az 5öt
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Feltennék egy béna kérdést, nemrég van ps4-em, és pár játékom van csak...mi határozza meg egy játékban, hogy bronz, ezüst, vagy arany kupát kapok? Időre, gyorsaságra, vagy mi alapján adományoz a játék különböző szintű trófeákat?
üdv
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
ndave92
tag
válasz mfranky #16695 üzenetére
Ezek előre meg vannak határozva. Nehézségtől függnek. Tehát, h példával éljek: easyn végigjátszva bronze trophy, normalon silver, hardon meg gold. Csak példa. Ezeket egymástól függetlenül is megszerezheted és ha normalon tolod végig, akkor sok játék az easy-ért járót is megadja. Kb. ennyi, de kérdezz nyugodtan, ha vmi nem tiszta.
-
mfranky
őstag
De ha mondjuk eddig csak bronz trófeát kaptam, az azt jelenti totál béna vagyok a játékban, vagy egyáltalán mi jelentősége van? Egy darab ezüst trófeám van, de azt sem értem mire fel kaptam a killzone-ban...egyáltalán ha legnehezebb szinten játszom végig, akkor lesz arany? Vagy ebben sincs összefüggés, hogy milyen nehézségi szinten játszol, csak kapod a trófeákat aztán ennyi...?
De pl. a killzone-t sem a legbénább fokozaton játszom, és majdnem csak bronz jött...[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
boost
addikt
válasz mfranky #16695 üzenetére
Szia, a PS4ben bemész a trófea menübe, és ott listázza a játékaidhoz elérhető trófeákat. A trófeák mellett ott van, hogy mit kell hozzá teljesíteni. Ez teljesen játékfüggő.
Pár aranyszabály.
Bronz trófeát akkro is kapsz, ha elfingod magad.
Ezüst trófeát akkor ad, ha egy szakaszt teljesítesz a játékból.
Arany trófeát akkor ad, ha végigviszed a single-t, meg a multiba is komoly eredményeket érsz el.
Platinát akkor kapsz, ha minden trófeát megszereztél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest