- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Fedora Linux
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
Nos a problémával kapcsolatban leírtak nyomán W7->W10 váltás után is tapasztalván arra gondoltam, hogy vajon érdemes lenne-e egy kis NVIDIA driver downgrade-val tesztelni? Nálam a meccs után lassan visszatöltős lobby problémája olyan 1-1,5 hónapja ütötte fel a fejét. Mi a véleményetek szarakodjak a régi driverek felkutatásával, pakolászásával?
-
Tiszteletes
aktív tag
Üdvözlet a kedves egybegyűlteknek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ezzel a pompás játékkal kapcsolatban. Kb az új pach óta tapasztalom, hogy a körök vége után a lobby valami iszonyat lassan akar visszatölteni. A back to the lobby gombra kattintás után 25-45 sec telik el, mire betölt. A játékot újraraktam. Nem segített. Kikapcsoltam a deathcam-et és a replay rögzítést is. Tegnap a komplett steamet és a PUBG-t is letöröltem, újra tettem. Most már nem csak a játék, de a steam is egy 960EVO-ról fut. És a probléma még mindig fenn áll. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Ha hamar halok még a kör elején akkor egy leheletnyivel gyorsabban visszatölt, de a top 10-ben halva valami katasztrófa. Kirenderel ez a szar egy MPEG4-et, és amíg fel nem töltötte egy kínai szerverre a tizenhatodrangú játékomat, addig semmit nem csinál, vagy mi a pék?
Előre is köszönném az építő jellegű segítséget/ötletelést.
Üdv,
T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- S23 Ultra 5G DS 12/512 törött hátlappal, de használható állapotban
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- be quiet! Pure Power 11 500W 80 PLUS Gold tápegység,hibátlan állapotban és működéssel!
- HP EliteBook 820 laptop, 14", i7, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 11, dokkolható
- Független IPhone 13 Pro 128GB
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest