Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz saen #8344 üzenetére

    #8341 tepenzed
    Nekem haverom van úgy, mint kb. KisTücsök (legalábbis sok hozzászólása alapján). Folyamatosan csak azt hajtogatja hogy szar, játszhatatlan, hogy néz ki, desync-es, nincs loot, lelőnek (honnan???) stb... Múlt héten meg is mondtam neki, amíg ilyen a hozzáállása, nem játszom vele egy percet sem. Amúgy a múlt hét végét mi is végigjátszottuk (másokkal), minden különösebb gond nélkül, win is volt. Szerintem az ilyen negatív emberkéknek kellene egy kis szünetet tartani, venni egy nagy levegőt és átgondolni a dolgokat. Le volt már írva jónéhányszor, hogy voltak olyan, nem EA-ban megjelent AAA-s játékok, amik a hivatalos megjelenés után is játszhatatlanok voltak hetekig, vagy hónapokig is akár, mire történt valami. Van néhány, amit a mai napig foltozgatnak, évekkel a start után.

    sagem-el teljesen egyetértek, itt az EPIC a fő ludas, az egész motort javítani kellene, de én még szerver oldalról is megvizsgálnám, hogy az Amazon szerverei egyáltalán ki tudják e szolgálni a játékot!? Meg persze várjuk meg, hogy mi lesz, ha kilép a gém az EA státuszból, hiszen az egyik mondatban az volt, ha jól emlékszem, tonnányi javítás. Persze mondani akármit lehet, ez is igaz... De az ő érdekük is, hogy jobb legyen.

    És végül saen.
    Belenéztem pár streambe, pl. Shroud-éba, mikor Fortnite-ozott. Az volt ott is kb amit írsz. Fele annyian sem nézték, mint a PUBG streamjeit. Nagyjából a fanok maradtak, meg néhány kíváncsiskodó, mint én is pl.
    Remélem a cheaterek ellen kitalálnak valami komolyabbat! Egyre több videóban/streamben tűnnek fel. Valamelyik nap sprEEEzy-nél is volt egy speed hacker, le is lőtte (sprEEEzy-t). Szerintem az lenne a legjobb, ha kliens oldalon is kellene valamit telepíteni a játék futtatásához, ami monitorozná a folyamatokat, és egy az egyben kilőné a tiltott folyamatokat. Valahogy úgy, mint amit a Destiny 2-nél is lehet olvasni, csak azért talán nem olyan szigorúan.
    Ilyesmiről esetleg nem hallottál?

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák