Új hozzászólás Aktív témák

  • RaGi91

    senior tag

    válasz Lokids #4213 üzenetére

    FPS egyértelmű. Tps-ben sokkal több a kemper, sokkal defenzívebben tudnak játszani az emberek. Szeretem, ha látok valakit és rá tudok menni anélkül, hogy Ő pl. a fa mögött healel és tudja, hogy futok felé, vagy épp gránátot dobok. Tudom, hogy én is meg tudnám ugyanezt csinálni, csak nem az én stílusom.

    Másik:
    Néztem tegnap 20 percig ezt a csodálatos bajnokságot, míg vacsiztam és hát mit ne mondjak. Egyik csávó az egyik fa mögött, másik a másik mögött és várják, hogy ki kezd el előbb futni a kék elől.... A spectator kamerát kezelő úriember inkompetens barom. Nem sok esély van rá, hogy minden killről lemaradjon, de neki összejött.

    A koreai csóka 3 meccsből 2 killel nyerte meg a solo bajnokságot. Utolsón 9. lett, úgy hogy kezdőszigeten lootolt (ezzel semmi baj), majd a maradék 15 percben hajókázott, healelt és beszorult a sziklán és összetettbe megnyerte. Tele izgalommal, adrenalinnal..huhúú. Volt egy olyan érzésem, hogy elég lenne a killfeed szöveget streamelniük a kommentárral.

    Jó lehet ez, sőt biztos vagyok benne, hogy jó is lesz, de nem az early access 5. hónapjában. Kell még idő egy normális spectator program készítéséhez, kompetens embert találni rá, átgondolni a szabályokat, hogy ne bújócskát nézzünk esetleges távoli petárdázással, mert gyakorlatilag az volt :)

Új hozzászólás Aktív témák