Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz adakiller #26011 üzenetére

    Hát igen, ezeket sem lehet kizárni. Lehet, hogy a 100k csak 100, k nélkül. Annyira leépítették a fejlesztőcsapatot, hogy már csak a skin gyártással, meg egyéb kozmetikával foglalkoznak, és talán a súlyosabb hibákkal. Alátámasztja, hogy minimum fél éve nem jött értelmes update, amiben több pozitívum lett volna, mint negatívum.

    Azért ha normálisan le van programozva, hogy miből és hogyan generáljon hw alapú, titkosított kulcsot, akkor azt nem ilyen egyszerű kikerülni. Kezdjük azzal, hogy nem is a PUBG-ben kéne ezt megoldani, hanem összeülni a Steam embereivel (hozzáteszem, ha kicsit is komolyan gondolnák a dolgot). Az acc-hoz a steam készítené el a kódot, ami bekerülne egy adatbázisba. Ha azzal az acc-al valami gáz lenne, egyszerűen nem lehetne addig a konfigot többé használni, míg tiltás van rajta. Semmilyen Steames játék nem menne rajta addig. (Mondjuk ezt az összes nagy kiadónál meg kéne lépni, ez el tudná venni a csalók kedvét. Hw-t lényegesebben nehezebb cserélni, mint egy Steam acc-ot, amiben csak célzottan ez az egy játék van...). Ha módosítod a hw-t, annak meg lenne egy előre lefektetett protokollja, be kéne jelenteni. Mondjuk a meghibásodásra is ki kellene valamit találni, mert ugye el is romolhat valami. De ilyenkor az eredeti kód is maradna az adatbázisban, és az új is, és mindegyik ugyanahhoz az acc-hoz kötődne.
    Szóval, ki lehetne ezt találni, de nem akarja senki, mert aki még kis pénzt pumpál a játékba, azok a csalók, akik teljesen mindegy honnan és mennyiért, de veszik az új példányokat belőle. Hozzájuk képest pl. a Pass vásárlók elenyésző kisebbségben vannak. Egy ilyen szabályozással csak a tiszta playerek nyernének.

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák