Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Aventador91 #13136 üzenetére

    Nagyon is számít kinek hány órája van benne... Most te bizonygatod, hogy killcam nélkül nem lehet megmondani, hogy cheater-e valaki. Te még nem találkoztál olyannal, aki puszta kézzel öl meg 20-30 méterről... Nálunk egyszer az egész csapatot ledarálta valaki így, ráadásul speedhacket is használt (mielőtt ráfogod, nem, nem laggoltam: a többiek mozgása folyamatos volt míg a csaló 10x-es sebességgel mozgott és igen, erről is van felvételem).

    Én alapból nem nézem meg az összes killcamet csak akkor mikor csalásra gyanakodok vagy ha olyan szépen öltek meg, hogy látni akarom (pl vicces roadkill, vagy ugrásból lőnek le stb...). Akárhogy is nézzük, a killcam bugos, de nincs igazad amikor 20 játékórával akarod leosztani a tapasztaltabb játékosokat, legyen szó cheaterekről, taktikáról vagy bármi másról.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák