Aktív témák
-
net84
őstag
mysgl-be kell adatbázist csinálni a fusionhoz?
-
net84
őstag
a global-ba bant van, de nem hajlandó kiírni magyarul, még úgy sem, ha az angol-ra rámásolom a magyart
nem lehet, hogy a freeweb.hu lesz a ludas ezekben? mail sem megy, ez sem frissül, a beillesztett avatarra is egyelőre X van, ftp elég gyakran megszakad... reggelek egyet az uw-ra holnap és feltöltöm oda, hátha jobb lesz, ezt meg töröltetem
[Szerkesztve] -
net84
őstag
thx
a dátumbeállításnak azon részét megcsináltam, csak szerettem volna magyar hónapokat
az órát ideiglenesen leszedtem, egyelőre nemlényeges, ha később felrakom, akor meg szerintem egy szép designeset jobb felső sarokba integrálok
a news-t ugyis szét kell szednem a hírek miatt, hát akkor kipucolom már belőle azt is, igaz most nem látszik az sem
köszi! -
Korcsii
őstag
azok az alap dátumformák másik fájlban vannak benne, nem a nyelvi részben, ezért azt nem szoktam módosítan, pontosabban nyelvi csomagba nem rakom bele, mert ha közben váltona, akkor....
de szerintem ha megnézed az egyes angol beállításokat, akkorkönnyen be lehet állítani (csak fel kell cserélni a betűk sorrendjét)
vannak theme-k ahol az óra javascriptel van megoldva, ott változik...
ez theme függő, ha akarod,a kkor átírhatod
számlálót megtalálhatod a news.php-ban azt hogy hol, most nem nézem meg
pelyik panelben van a szinezendő szöveg?
freeweb-en nincs egy oldalam se, azt már nem tom miért (de lehet hogy pont a leveleésért)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Összegezném a fennmaradó problémáimat:
hiaba van fent a magyar nyelvi csomag, a datum/idot nem tudom atallitani, csak az angol szabványok vannak a listában
adott egy panelban egy mondat, amit mas szinnel szeretnek kiirni... lehet?
nem megy a regisztrációnál a mial küldés... a freeweb lesz a ludas, vagy valami megint nem stimmel nálam?
a news.php-ban (ezzel nyit nálam is a lap) bentvan az üdvözlő szöveg + a hírek rövidített változata...
egyelőre énnekem az a rövidített változata elég lenne, de:
?db hírt jelenít meg a news.php
szét lehetne esetleg szedni, hogy induláskor csak az üdvözlő panel legyen, és egy hírek menübe pedig ezek a ''rövidített'' hírek?
sorry, de én már csak ilyen problémás ember vagyok -
net84
őstag
-
net84
őstag
kivehető az olvasási számláló a cikkelból/hírekből?
-
net84
őstag
ujratoltottem a teljes fosiont ftp-n...
most tokeletes lett minden nyelvi beallitas, mindent atallitott magyarra
egyetlen egy ikon veszett el valaholaz adminisztracio - tartalom - letoltesek ikon egy nagy X
a dl.gif hibasan ment at, de ujratoltottem es meg mindig X
nincs meg a kepfajl, miert?
hiaba van fent a magyar nyelvi csomag, a datum/idot nem tudom atallitani, csak az angol szabványok vannak fent
[Szerkesztve] -
Korcsii
őstag
setup.php 13. sorának végéről lemaradt a ;
admin/settings.php szintén....
javítom....
szerk: (2006.03.03. 16:18)(ph! bug miatt ilyen későn is lehet)
letölthető a javított változat, amiben még nem találtam hibát: [link volt]
szerk2: (2006.03.03. 16:28)
vannek még hibák.... de eltére már stabil verzió lesz
szerk3: (2006.03.03. 17:33)
submit.php 6.sor '' a ; elé
szerk4: (2006.03.03. 17:54)
elvileg minden hiba kijavítva, és le is tölthető az oldalról [link] (főoldal)
[Szerkesztve] -
-
net84
őstag
az nagy gáz, hogy amikor beállítottam neki a magyar nyelvet, dobott egy hátast és valami hibát írt a global.php-ra??? frissítés után magyar lett és egyelőre nem találtam semmi hibát...
köszi az eddig segítséget, elszüttyögök vele most egy kicsit... -
Korcsii
őstag
általában ezeket a fejléceket a fájlokban lehet változtatni, de vannak olyan panelek, amik pl a panelkezelőben megadott nevet kapják (meg vannak az információs oldalak, azok értelem szerűen azt a nevet kapják amit beírsz)
Navigation: global.php 27.sor
mivel angol program nem gondoltak az ékezetes reg-re, és azokat a betűket is letíltották (a <> jelek és társaikkal együtt)
javítás:
a register.php-ben 49.sor:
if (!preg_match(''/^[-0-9A-Z_@\s]+$/i'', $username)) $error .= $locale['403'.''<br>\n'';
ha ott kikommentezed azt a sort ( // -t raksz az elejére) akkor bármilyen karakter használható. De a kérdés az, hogy milyen biztonsági problémákat okozhat...
ugyanezt megcsinálhatod az administration/members.php fájl 32. sorával is (ugyan ez van abban a sorban is)
ha csak az adminnál csinálod meg, akkor csak te tudsz nekik olyan nevet adni, így talán biztonságosabb -
Korcsii
őstag
minden ingyenes
(bárcsak nem lenne az, és lehetne pénzt kapni a fordításértna mind1)
melyiket raktad fel? a sima PHP-Fusion-t vagy az eXtrem pack-ot?
és melyik magyar változatot raktad fel? (fájnlév)
és a telepítésnél átváltottad-e magyarra?
majd még megnézem őket, most nem otthon vagyok...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
az alábbot vettem eddig észre:
- php info-nál kiakad, valami 15. sorba hiba
- felhasználó regisztrációnál nem enged ékezetes karaktert
- és kaptam egy send mail faild üzenetet, ami remélem csak azért van, mert hibás mail címet adtam meg és nem azért, mert a szolgáltató nem enged mailt küldeni innen... -
net84
őstag
thx! a regisztráció és a letöltés ingyenes?
egy gyors kérdés: a menü keretnek a fejlécében a Nagigation szöveget hol tudom módosítani (meg az összes többi ilyet)? -
Korcsii
őstag
Van,
vannak ''theme'' oldalak, ahol van egy rakás felület,
de van egy leírás is amivel lehet készíteni (angol) még nem próbáltam
szerk: pl itt van az egyik ''theme oldal'': [link] (regisztráció után lehet csak letölteni, de a galériát meg lehet nézni reg nélkül is)
[Szerkesztve] -
net84
őstag
kipróbáltam én is
ez az első, amit sikerült feltennem és beüzemelnem is
van pár kérdésem, de még nyálazom a webet...majd később, ha nem sikerül megoldani
saját skin betöltésére van lehetőség? -
aXXon
őstag
elolvastam a gyiket az oldalon, de gyokerebb vagyok annal, mint hogy ez eleg legyen. tudtok esetleg segiteni, ha arra adom a fejem, hogy csinalok egy ilyet?
-
Korcsii
őstag
Melyik a legújjabb, jól működő, magyar php-fusion?
Addhatnátok egy linket is, ahonnan letöltfető ez. -
rdi
veterán
-
norbiphu
őstag
Nemrossz, nemrossz
. Nekem tetszik, valószínűleg ki is próbálom.
üdv
Screammm -
rdi
veterán
8. helyen vagyunk az opensourcecms.com szavazáson.
Azért ez is jelent valamit.
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
valaki? vélemény ?
-
rdi
veterán
föl
-
rdi
veterán
Sziasztok,
elindítottam egy oldalt a php-fusion tartalomszolgáltató programról. Szívesen látok mindenkit, akit érdekel a dolog, vagy csak ki akarja próbálni, vagy akár részt akar venni akár a fejlesztésben.
itt található:
Bővebben: link
Sok nyelvi fáljra is szükség lenne
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest