Új hozzászólás Aktív témák

  • Octi

    aktív tag

    válasz runner 125 #24977 üzenetére

    Előre leszögezném, semmi bajom a motorosokkal, és segítem is őket, ahol tudom. DE!

    Sajnos kis hazánkban a motorozási kultúra (és teljes egészében a közlekedési kultúra) a béka segge alatt van.
    Csak át kell menni ausztriába. Ott abszolút nem "kötelessége" az autósnak jobbra-balra huzogatni az autót sorban állás közben (mert ugye az egyik motoros jobbról, a másik balról jön), és nem is várják el a motorosok. Ha elfér, szépen, normális(!!!) tempóban elgurul a sorok között, de ha nem, akkor szépen be áll a sorba, és kivárja a sorát.
    Ott nem látod, hogy 2x3 sávos úton egykerekezve, csőgázzal motoroznak a délutáni forgalomban (pl: Üllői út, Váci út, stb).
    Ott nem történik olyan, mint nálunk pár éve, amikor az egyik jaszkari megölte a motoros társát, mert ő olyan rohadt ügyes, és még videóra is vette.
    Náluk a motorozás nem erről szól.
    Természetesen ott is ment el mellettem az autópályán 140-nél motor, olyan tempóban, hogy még a színét sem láttam, de valahogy ők tudják, hogy mit és hol lehet.

    Tehát nem állítom, hogy minden motoros barom, de sajna a motoros társadalom egy része igen sokat tesz azért, hogy ilyen kép alakuljon ki a motorosokról.

    az egyik legjobb barátom és kollégám már tört le tükröt egy közös motorozás során

    Lásd előző mondat.
    Tudod, ha én annyiszor kiszállnék az autóból, ahányszor paraszt vagy figyelmetlen a másik autós vagy motoros, és annyiszor lerugnám a tükrét, vagy fel lökném, soha nem érnék el a célomhoz.

    Aki részt vesz a forgalomban, akár motorral, akár autóval, annak tudomásul kell vennie, hogy igenis vannak barmok (mindkét oldalon), és bizony le kell nyelnie a békát.

    Ui: természetesen a hölgyeményt semmi nem menti fel, és remélem, hogy a bíróság biztosít neki 2-3 évet, hogy el tudjon gondolkodni azon amit csinált :(((

    Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T

Új hozzászólás Aktív témák