Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Morris #24972 üzenetére

    Nézd, én lassan 10 éve motorozom, sokat járok városban is.

    Eszem ágában nem áll védeni a gyökér motorosokat, mert akad, de jelen szituáció azért nem ennyire egyértelmű.
    Ugyanis, nem egyszer tapasztaltam már én is, h egyszerűen egy bizonyos rétegnek rosszul esik, míg ő dekkol a pirosnál, addig én mellette szépen előrearaszolok - amit idéntől már a KRESZ is hivatalosan engedélyez nálunk (hozzáteszem előtte sem szólt érte senki...) , majd 3x olyan gyors startot veszek, ha zöldre vált a lámpa, mint ő autóval.

    Feltételezésem szerint már az első képkockából kiindulva nem kicsit állt V alakban a két autó, a terepjáró első kereke konkrétan a _felezőn van_, míg jobb oldalt gyakorlatilag még egy autó elférne.., így erős a gyanúm, h direkt ráhúzta a kormányt.

    A reakció erős a motoros részéről, de ilyenért az egyik legjobb barátom és kollégám már tört le tükröt egy közös motorozás során. - Persze könyékkel, s direkt - utána köpni nyelni nem tudtak.

    Az, h még ezek után bezárkózva az autóba gázt ad és elgázolja a motorost, szerintem nem nagyon kell boncolgatni. Míg a motoros max az autója fényezését veszélyztette, addig a gyökere a motoros _életét_. Ami qrván nem mindegy.

    "Mondjuk én rá is hajtottam volna a köcsög motorosra .." - ez meg a Te szegénységi bizonyítványod.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák