Új hozzászólás Aktív témák

  • RohamDroid

    aktív tag

    válasz tomcsi23 #119162 üzenetére

    Nálunk három mosó van a környéken mind háromban tiltó táblák vannak erre vonatkozóan. De a három mosó is három féle módon próbálja megnehezíteni a kliensek autómosását..

    Az első helyen a szuper magasnyomású mosás ami a koszt sem szedi le a kocsiról annyira alacsony a nyomás de legalább van viasz .

    A második, a nagyon magas nyomás nagyon jó a hab, de annyira jól van megcsinálva, ha éppen nem dobsz be elég pénzt (csak 100as és 200assal megy a gép.... váltásra nincs lehetőség) akkor át kell nyargalnod a géphez, bedobnod a pénzt, megnyomod a gombot, aztán egyből elkezd spriccelni és közben feleslegesen megy a gép amíg vissza érsz a kocsi másik oldalához ahol abbahagytad...

    A harmadik helyen van ilyen szivacsos pisztoly is. Annyira jó lenne, ha lehozna valamit vagy ha az előtted éppen full sáros terepjáróját mosó kolléga először leverertné a kocsiját nem a sarat meg a homokot azzal kefélgetné talán még mernéd is használni a kocsidon.. De akkor jön a legjobb, hogy az öblítésnél annyi nyomás nincs benne amivel a kertet öntözni szoktam tehát ez sem jó.
    Ezért elmegyek az IMO-ba ahol jó drágán lemossák leviaszozzák leszárítják aztán este jól megázok a kocsival :DDD

    Üdv.: RohamDroid (elnézést azoktól akiket nemmel szavazás ellenére letegeztem ;] )

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.: Csaba

Új hozzászólás Aktív témák