Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Vitarendezésnél miért futok hibára? PNG-t nem szereti? Esetleg az 5-6-7db kép sok a rendszernek?

    edit: nem érem el az össz. 50MB-ot sem a 10MB/darabot.

    Egyébként mennyire reménykedjek a benyelt 13 ezremben:

    Vettem egy US régió záras játékot (Xbox One csopiban nem igen volt még, hogy ne tudta volna bárki beváltani max VPN-nel de be kell tudd váltani...), a kulcsot megkaptam de se én VPN-en amerikai fiókta sem a csoport topikgazdája nem tudta beváltani(nem ma kezdte).

    Ezután egy kint élő ismerősöm is megkérte neki is hibás volt a kulcs. A Kinguin customer supporthoz fordultam közölték eladják újra a kulcsot és akkor kaphatok refundot. A kulcsot levették a fiókomról, majd nem történt semmi 4 napig. 35,81 euróért vettem az oldalon a legolcsóbb ajánlat 50 euró és csak külsősök hirdetnek. Azóta ignorál az oldal ezért most ezt mind leírva nyitottam egy disputet. Reménykedjek PP-ékben? :D Kulcs nincs elhasználva természetesen mivel beválthatatlan.

    Próbáltam csatolni képeket mivel a disputenál is csatoltam le is írtam miket csatoltam majd ott sem küldte be a képeket... jó lenne betenni őket nem? Customer support teljes beszélgetés + account inventory + az árazása az oldalnak a termékre. Link persze megadva a disputenál.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák