-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
És akkor csodálkoznak hogy egyesek VPN-hez nyúlnak.
Hosszú távon lehet érdemes több regisztrációt csinálni bekamuzott ip címekről a különböző valutákhoz, majd csoda folytán Magyarországra költözni...mindegyikkel.Hogy ne kelljen több acc közötti küldés díjat fizetni.
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Topikgazda
válasz PROTRON #42302 üzenetére
Amit írsz az a szerződési feltételek kijátszása és jogilag sem engedélyezett, más a jogi szabályozás az USA-ban, más az EU-ban és még nálunk is vannak eltérések az EU-hoz viszonyítva, nem véletlen hogy az EU-s PayPal-hoz tartozol magyarként és nem az USA PayPal-hoz.
A pénzmosási törvények miatt kötelesek azonosítani az ügyfeleket, tehát igazolnod kell a személyes adataidat, a lakcímedet és a pénzügyi dolgaidat. Ahol ténylegesen élsz csak ott nyithatsz fiókot.Nem lényeges az IP cím és a VPN nem engedélyezett vagy ahhoz hasonló dolog (ez nem jelenti azt hogy ennek ellenére nem használnak az emberek) de egyértelműen le vannak írva hogy melyek azok a dolgok amelyeket ügyfelükként be kell tartani és 2 fiók lehet egy személynek egy magán és egy üzleti.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Louis1980 #42301 üzenetére
Ha Angliában élsz, ott van érvényes lakcímed akkor igen és mielőtt a magyart lezáratnád hiszen nem itt élsz, átküldheted magadnak.
De egy angol PayPal fiókra most is elküldheted aztán ő a saját bankszámlájára kiutaltathatja és azután a saját bankszámlájáról átutalhatja a te Revolut font bankszámládra. Ilyet már csináltak, működik. -
Morris
veterán
Sziasztok.
Van egy kis gondom.Ismerősöm utalni szeretett volna a paypal számlámra
Csakhogy én véletlenül azokat az adatokat adtam meg, amiket akkor kell amikor a saját bankszámlámról utalok át a a saját paypal fiókomba.
Azt olvastam hogy ha saját magunknak utalunk, akkor a megjegyzés rovatba be kell írni a megadott szöveget és meg kell egyezni a bankszámla tulajdonos nevének a paypal fiók tulajdonos nevével.
Na a név és a számlaszám egyezés nem lesz jó.
Mit tegyünk most? -
Topikgazda
válasz Louis1980 #42305 üzenetére
Én most nem tudom megnézni, nincs fontom, de a font egyenleg legyen az alapértelmezett, válaszd a pénzküldést írj be egy akár random angol e-mail címet, az összeget, baráti küldést és ha van díja kiírja hogy mennyi, aztán persze ESC-el vissza, vagy törlés-cancel vagy bezárni az ablakot jobb felső sarok X
-
Topikgazda
válasz Morris #42306 üzenetére
Ki van írva hogy saját bankszámláról utalhatsz a saját PayPal egyenlegedre, nincs az az opció amit csináltatok. Majd visszaküldik a pénzt az utaló személynek max 30 napon belül.
Ha nincs PayPal fiókja akkor te kérhetsz tőle pénzt a PayPal-on keresztül, amit a bankkártyájáról is küldhet. -
Cetli
tag
Végre tudom használni az új kártyával a PayPal om.
Utolsó beszélgetésem a supportal:.Bitte überprüfen Sie, ob noch Transaktionen oder Abbuchungsvereinbarungen mit dem alten Bankkonto aktiv sind. Um aus dem Minus zu kommen, laden Sie bitte Ihr Guthaben auf. Dafür überweisen Sie en Betrag bitte von dem aktiven, aktuellen und hinterlegten Bankkonto an die folgende virtuelle IBAN:DE20**************** Das Geld ist dann 2-3Bankarbeitstage später auf Ihrem PayPal-Guthaben.
Elutaltam erre a számlaszámra, 2 nap rajta volt a PayPal on. Ugye lejött -9,99€ és azóta szépen megy.
Köszönöm szépen, és Kellemes Karácsony Ünnepeket. -
Topikgazda
Az lehet hogy az aa fizetési folyamat eljutott addig hogy a Postabankba befutott viszont valamiért nem volt elérhető a 9,99 € és tartozás maradt, de a német fióknál a hozzárendelt bankszámla szokott lenni az elsődleges fizetési eszköz az egyenleg mellett és a bankkártyák a másodlagosak és adott helyzetben nem a második kártyát veszi alapul, de az a lényeg hogy a tartozás miatt nem engedték használni de most akkor már minden oké.
-
kirusz1
őstag
Hello.lenne megolgás arra hogy be tudjak lépni a paypal fiokomba?adatok megadása után telefonra küldi a kodot amit megkell adni de a régi számom van megadva.rég használtam a fiokom
Köszönöm előre is -
Topikgazda
válasz kirusz1 #42315 üzenetére
Igen, van rá megoldás, csak most karácsony miatt nem tudni mikor reagálnak.
Most már mindenképp kell egy pontos telefonszám és változást mindig át kell vezetni.
Összefoglaló, Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz
9. Belépési telefonszám azonosítási és telefonszám változási probléma megoldása[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Fizetni szerettem volna, bevan állítva a 2 lépéses hitelesítés, viszont nem kaptam meg az sms üzenetet többször sem, ezért blokkolták a fiókom.Ilyenkor ez kb meddig van letiltva? Vagy ilyenkor csak az ügyfélszolgálat segít? Vagy feloldódik magától? Köszi előre is!
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
-
Topikgazda
válasz Doky1988 #42319 üzenetére
Azért majd az applikációs mellé tegyél be egy telefonos másodlagost illetve attól függően hogy melyik applikáció, de ha Google lesz akkor annál is legyen "menekülő" lehetőség.
Egyébként előfordulhat hogy csak szinkronizál a Telenor a hordozott szám adatbázissal és jó lesz megint. Most késve sem futnak be? Legutóbb valakinek 1-2 órával később megérkeztek és azután már rendesen működött. -
-
sajtos365
tag
A Monese fiókhoz mikor lehet hozzáadni a Paypal egyenleget? Tavaly azt ígérték, hogy pár hónap múlva mindenkinek elérhető lesz.
-
mazda83
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem érkezett meg egy termék, ezért jeleztem a paypalhoz. Pár napja le is zárta,mert nem emeltem követelésére. Felülvizsgálatot lehet még kérni vagy bújtam a pénzem? -
Topikgazda
válasz Doky1988 #42325 üzenetére
Nem náluk van hiba. A telefonszámod nem egy Telenorhoz hordozott szám és vagy valamilyen flottás szám?
Ezt játékot már többször lefuttattuk, h a PayPal-nál van hiba
1. senki nem kap sms-t
2. maximum 3 órán belül kijavítják.
Telekom és DIGI mobil 2-3 mp most, még a Telenor igazi számra is megérkezik és úgy gondolom hogy a Vodafone eredeti számokra is.
Milyen hiba lenne hogy a rendszer csak a te telefonszámodra nem küld sms-t?
Elküldi mindenkinek válogatás nélkül, de ha nem kapod meg az a szolgáltatónál lévő hiba. Amit általában náluk minden rendben van szöveggel elhárítanak, aztán kiderül hogy csak van hiba
Egy próbát megér ha 2G-re állítod telefont.
Más próbálkozott azzal hogy kikerüli a sms jóváhagyást az elfejtettem a jelszóval, de ha ott nem tudsz az sms jóváhagyáson kívül mást választani akkor nem sok értelme.
De megírtam hogy miként lenne célszerű felvenni a kapcsolatot, persze a vasárnap is munkaszüneti nap és nem biztos hogy el tudsz érni embert, ahhoz hogy kikapcsoltasd az sms védelmet.[ Szerkesztve ]
-
Doky1988
senior tag
Igazad van! Nem hordozott szám, viszont flottás vagyok.De Telenoros számom van tehát 06-20, viszont flottában vagyok, de telenoros flottában.Kipróbálom a 2G verziót.
Kipróbáltam, nem kaptam meg az smst 2G hálózatra állítva sem.Úgyhogy ebből ügyfélszolgálat lesz holnap
Az elfelejtettem a jelszót én is próbáltam, de amint megváltoztatom rögtön belépésre rak, és sms kódra.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
ablack
senior tag
Megvan a válasz közben.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sajtos365 #42329 üzenetére
Az a PSD2 miatti "védelem", nem kapcsolható ki, mert azon fiókok esetén alkalmazza a rendszerük ahol nincs kétlépcsős védelem. A bankok is már írogatják hogy január 1-től változnak a Netes vásárlások jóváhagyási szabályai, azt OTP az fullba nyomja, mintha az ügyfél lenne érte felelős, a többiek finomabban "kényszerítenek"
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Megtudná valaki nekem mondani, hogy mikortól van paypal online ügyfélszolgálat?
Mert kb 3. napja nem kapok smst, és nemtudok belépni így sajna.Valahogy jó volna kikapcsoltatni az smses azonosítást mert szükségem volna a paypal accomra..[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Topikgazda
válasz Doky1988 #42333 üzenetére
Magyar idő szerint 9-től, de a telefonos most nem igazán teljes kapacitással megy így korlátozott, a segédletben említett másik lehetőség meg Megjegyzés: Ez a chat csak 9.30 és 18:00 közt érhető el.
Azért is van az e-mail-es módszer elsőként beírva az Összefoglalós segítségbe, mert azt már az előző napokban is elküldhetted volna és lehet hogy már ma délelőtt hívnának[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Doky1988 #42335 üzenetére
Ne haragudj de nem. Átmásolom ide a leírást ezen részét mert belépés nélkül használható abban az időtartamban amit írtam.
Másik lehetőség a Chat felületen kérni segítséget.
Köszönet a megosztásáért borges7-nek
1. Lépj a Contact Us oldalra: [link]
2. Válaszd a Password and account access-t
3. Válaszd a Login problems-t a következő oldalon.
4. Kattints alul a Message Us ikonra
5. Kattints a Chat with us while you logged out-ra
6. A jobb oldali ablakban írd le a problémát, persze angolul, küldd el és várj a ügyfélszolgálatos jelentkezésére.
Arra is készülj hogy valamilyen módon kérni fogják hogy igazold magad, pl. bankszámla / bankkártya-szám utolsó 4 számjegyét írd be, vagy a teljes számot, vagy egyéb a fiókban megadott adatot, esetleg küldhetnek e-mailt valamilyen kóddal amit vissza kell írni.
Megjegyzés: Ez a chat csak 9.30 és 18:00 közt érhető el.
Ezt végigcsináltam, bejött a Live Chat, leírtam a problémám, és 2 percen belül jelentkezett az ügyintéző -
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz mazda83 #42345 üzenetére
Message Center
New Message
Disputes and account limitations
Disputes
Check the status of a disputed or unauthorized payment
Continue
Az üzenet ablakba írd be amit szeretnél kérni, add meg a dispute azonosítóját is hogy tudják mihez kötni. Lehet bizonyítékot is csatolni a mondanivalód alátámasztására. Célszerű lenne.
Azután Send Email
A válasz lehet hogy automata üzenet lesz, amelybe lesznek valami javaslatok és egy olyan hogy ha nem találtál megoldást akkor erre az üzentre küldj el választ. Ebbe amit előzőleg írtál azt másold be és elküldöd vagy eleve felveszik veled a kapcsolatot és írnak valamit. -
Louis1980
csendes újonc
Udv. Tudtok segíteni abban hogy magyar számláról angolra font atautalasakor mekkora PayPal díjjal kell számolnom összesen?
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- iOS alkalmazások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest