Új hozzászólás Aktív témák

• Golden9

veterán

válasz V/ #37105 üzenetére

Köszönöm. Pénzforgalmi számla, de bankkártya még nincs hozzá.

A Gránit bankos "Napközbeni forint átutalás (Sablon)" kitöltéséhez szeretnék még segítséget kérni.

A PayPaltól kapott adatok:
    Kedvezményezett neve: BofA re: PayPal Pte Ltd
    Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
    Bankszámlaszám: 10918001-0000000115050684
    Átutalás azonosítója: Ez egy 15 karakteres azonosító.

Ha így lesz kitöltve a Gránitos sablon, az jó lesz? :F :

Sablon neve: (Gondolom ide bármilyen fantázianév beírható.)
    Megjegyzés: (Szintén bármi írható.)
    Átutaló azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a személyazonosító. + Beírom a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
    Tényleges fizető fél neve: Valódi nevem, pl: Arany Dénes
    Tényleges fizető fél azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a személyazonosító. + Beírom a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
    Kedvezményezett neve: BofA re: PayPal Pte Ltd
    Jóváírandó számla száma: 10918001-0000000115050684
    Jogosult bankja: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
    Kedvezményezett azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a szervezetazonosító. + Beírom: BofA re: PayPal Pte Ltd
    Tényleges kedvezményezett neve: Valódi nevem, pl: Arany Dénes
    Tényleges kedvezményezett azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a személyazonosító. + Beírom a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
    Partnerek közti egyedi azonosító: A PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
    Közlemény, postai azonosító, egyéb azonosító, hármasból lehet választani. Szerintem "Közlemény", és beírom alá a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
    Átutalás jogcíme: (A választhatóakból szerintem az első: ) ACCT CASH MANAGEMENT/SAJAT SZÁMLÁK KÖZÖTTI ATUTALAS
    Átutalás jogcím kategóriája: (A választhatóakból szerintem az első: ) CASH KÉSZPÉNZÂTUTALÂS
    Fedezet elkülönítése engedélyezett: Szerintem igen.

Köszönöm a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák