Új hozzászólás Aktív témák

  • janman

    csendes tag

    Nos tegnap megjött az 50EX780E-m. Első benyomások:
    Szép formájú a tévé. A tartóláb impozáns, és tök jó, hogy állítható magasságú, és forgatható. Ez utóbbi azért jó, mert oldalról nézva a tévé képe kissé fátyolos. Szemből minden ok, de oldalról nem annyira (a meglévő Pana plazmámhoz képest). Tehát ha oldalsó irányból nézi az ember az adást, akkor jó hogy az állványán elfordítható. SD adás képe elmegy, HD adások képe rendben van, 4K-HDR-es meg egyszerűen lenyűgöző! Planet Earth 2 egyik részét megszereztem, hogy megnézzem a 4K-s adást, de tátva maradt a szám. Minden csodaszép!
    3D-s videókat is nagyon jól játszik le, ezeket Samsung aktív szemüveggel néztem. be lehet állítani, hogy egymás melletti képekből, vagy egymás alatti képekből rakja össze a 3D-s képet. 2D-ről 3D-re is meglehetősen jól átalakít, de ezért biztosan nem fogok szemüveget hordani, mert annyit azért nem ér meg. De ez még változhat.
    Üzembehelyezés gyakorlatilag pikk-pakk megtörtént. Egyenlőre csak a földi, szabadon fogható adásokat tudja a tévé a saját tunerével fogni, és itt a csatornák keresése gyors volt és szépen meg is talált mindent.
    Az iker tunerről még nem tudok nyilatkozni, mert a UPC Direkt smart kártyámhoz csak hétfőn jön meg a CI+-os, Irdetó foglalat. Rendeltem mindjárt kettőt, és fogok a meglévő UPC kártyámhoz egy társkártyát is kérni, hogy ki tudjam az ikertuner összes lehetőségét használni. Igaz a parabola fejet is cserélnem kell ikerfejesre.Tapasztalataimat majd megírom hétfő után.
    Mobil alkalmazás is faszányos, a tévé tök jól kiadja a mobil eszközökre a kért csatorna tartalmát. Magával a mobilos alkalmazással egyébként egy újabb távirányítót is kap az ember, ahol például a szöveget sokkal könnyebb az adott helyre begépelni, mint a tévé távirányítójával a tévén belül léptetgetve begépelni.
    Külső USB-s meghajtómra (Sony, USB3, 1TB) nagyon jól tud felvenni, igaz itt előbb a külső meghajtót a tévé formázta, és csak ezután volt képes felvenni adást.

Új hozzászólás Aktív témák