- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vírus a gépben!
- Crypto Trade
- Milyen program, ami...?
- Az Apple szerint a briteknek nem kellene piszkálni a mobilos böngészők piacát
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #8407 üzenetére
Ezt sem értem mi lehet, megint ott az USA-s bejelentkezés a listán, de erről most már semmi e-mail-t nem küldött a rendszer:
A felső az ugye én vagyok, az alsó pedig az idegen. Rányomtam mellette a "Secure your account-ra" és ezt írta ki, amit ott is látni: You've secured your account since this activity occurred. Már hogy tehettem volna, mikor tegnap reggel 5 óra körül változtattam jelszót ezzel a funkcióval, azóta pedig semmit? Egyre idegesítőbb ez a dolog.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#82860288 #8404 üzenetére
De itt konkrétan megtörtént a bejelentkezés és azt írta ki a tevékenységnapló, hogy le is sync-elte a leveleimet. De fogalmam sincs honnan szerezte meg a jelszavakat, ráadásul mind két külön fiókhoz...? Csak itthonról szoktam bejelentkezni, az ESET IS meg fut éjjel nappal a gépen. Ilyet még sose kaptam a Microsoft-tól, pedig ezek a fiókok már majd 10 évesek...
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Most kaptam két Microsoft-os account-omról is értesítést, hogy "Gyanús tevékenységet észleltek", ránéztem (bejelentkeztem) és tényleg: a tevékenység lista szerint valaki az USA-ból reg-gelt be méghozzá valami e-mail klienssel. Nem hallottatok róla, hogy ez mostanság mitől lehet? Esetleg "szivárgás" volt, vagy ez egyedi eset nálam? (A jelszavakat persze már gyorsan megváltoztattam, de elég idegesítő, hogy nem tudom mitől lehetett ez, hogyan tudhatta meg a jelszavaimat.)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Az Outlook 2019-ben lehet összevont Bejövő, Kimenő és Junk mappákat csinálni? Tehát hogy az összes hozzáadott account oda tartozó leveleit egy mappából mutatja?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #6628 üzenetére
Erre nem tudtok valami megoldást, vagy, hogy mivel lehet a gond?
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Mobil-on K9 Mail-em, Windows 7-en pedig Windows Live Mail levelezőprogit használok. Mind kettőhöz be van állítva egy hotmail.hu fiók. A probléma: 3x küldi el a leveleket, mind a két levelező progiból és amikor Chrome-al lépek be az ms.outlook.live webfelületen akkor is, ezzel a hotmail fiókkal.
A Gmail fiókommal ilyen probléma nincsen.
Mit lehetne tenni, kipróbálni?!
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Live Mail-t használok és 15.-e óta nem fogadja a mail-eket a hotmail.hu-s fiókomból. Eddig működött minden normálisan, ha valami időszakos hiba volt (pl. nem tudott csatalakozni egy fiókhoz), akkor azt is mindig ki jelezte a Live Mail, amikor letölteni próbálta a leveleket. De most még csak hiba üzenet sincs, egyszerűen pár napja nem tölt le egy levelet sem a hotmail.hu-s címemről. Az Outlook.com-os webes felületen minden ok, be is tudok jelentkezni és ott már látszik is, hogy azóta bizony jó pár mail érkezett a fiókba. Viszont a Live Mail program nem tölti le őket...
Mi lehet a gond? Mit kellene beállítani? A kiszolgálótól (Outlook.com, vagy Microsoft) semmilyen figyelmeztető üzenetet nem kaptam, hogy változás lenne és , hogy bármit át kellene állítani a levelező programokban.
A válaszokat köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- További aktív témák...