Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
sziasztok,
TP-LINK TL-SG108 switch ajánlott?
Digi ZTE 668-ra dugnám ezt, és egy Asus RT-N18U-t, utóbbit egyelőre switchként és wifihez, aztán lehet, hogy router lesz, akkor meg arra fűzném fel a TP-LINK switchet.
nem tudom, ez a TP-LINK mennyire megbízható, stabil, illetve ezekkel az eszközökkel jól működik együtt?
(#34915) Gubek-Einste: köszi! padlást amúgy bírja? (nyáron meleg télen hideg)
-
Tin
veterán
sziasztok,
épülő házat szeretnék bekábelezni UTP-vel. nagyjából 300m kéne, láttam hogy vannak standard 305m-es dobok, ez nekem tökéletesen megfelelne.
gigabites átvitel kellene, a hálózati eszközök egy része még 100-as, de majd cserélem őket. első körben a kábelt kellene kiválasztani, majd a megfelelő végpontokat a jövőben felkrimpelem, de azért legyen a kábel a falban már az elején.
keresgéltem, láttam hogy van CAT5e és CAT6 is, FTP felirat, 23AWG meg 24AWG, de nem nagyon vágom. a jövőre is gondolva, mit javasoltok? konkrét típus is jöhet!
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest