- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
válasz Hieronymus #62043 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy az 5GHz-en gyorsabb sebességet lehet elérni, de cserébe kisebb a hatótáv, falak, tereptárgyak jobban korlátoznak.
Falun lakom, pár szomszédnak van ugyan 2,4GHz WiFi-je, ami átlóg, de nagyon gyenge, szerintem csatlakozni sem tudnék rá (ha tudnám a jelszót). Tehát a levegő tisztának mondható. Egymagam vagyok egy családi házban, néhány eszköz használja csak WiFi-t, a telefonom állandóan, a laptopom néha, az asztali gépem (a WiFi kliens miatt) állandóan, illetve van 1 db okoskonnektor, semmi más.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Topikgazda
válasz Hieronymus #62084 üzenetére
A fázisok áthidalhatók, azzal nincs gond.
Sajnos az is teljesen normális, hogy nem egyenletes az átviteli sebesség a különböző konnektoroknál. A vezetékek, csatlakozások minősége, egyes fogyasztók hatása mind fontos és kiszámíthatatlan tényező.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
válasz Hieronymus #62025 üzenetére
A TL-PA7017 párost beüzemeltem ma.
Az első tapasztalatok.
Szerencsére a lakásban egyenletesen lettek a szétosztva a konnektorok a három fázis között.
Aminek legkevésbé örülök, hogy a konyhába találtam meg az optimális konnektort.
Nem tudom mitől függ, hogy a konnektorok között jelentős az adatátviteli sebesség eltérés.Az optimális helyen 120Mbps átviteli sebesség 1000 helyett a két eszköz között. A net elérési sebessége a 100/50 helyett csak 30/25 Mbps.
Ideiglenes megoldásként elfogadható. Még átnézem a konnektorok bekötését, hátha jelent valamennyi pluszt, ha rendben vannak.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
csabyka666
veterán
válasz Hieronymus #62038 üzenetére
Igen, emiatt van, hogy a 250Mbps bejövő vonal nem tudja a 250-et, de a kérdés továbbra is az, hogy a WiFi lefelé miért tud csak 40-et, ugyanakkor felfele 65-öt?
Most megmértem telefonos Speedtest alkalmazással a WiFi-t, 50/70-et mérek, a felfele irány ott is megvan...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
woodworm
veterán
válasz Hieronymus #62028 üzenetére
Három fázis esetén a phase coupler a megoldás.
-
user12
őstag
Én egy helyen láttam már. Kádárkocka házat képzelj el, minden valószínűséggel az eredeti villanyvezetékekkel. Ha jól emlékszem, a kliensprogijában 150 mbps linksebességet írt a két eszköz között. Nem tudtam tesztelni - arra használták, hogy a két szobával odébb lévő dsl modemhez csatlakozzon a papa számítógépe.
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
jerry311
nagyúr
Kiderül, amint bedugod.
Arra számíts, hogy nem lesz rajta 1G a sebesség. Olyan ez, mint a WiFi, az elméleti maximum van ráírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest