-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Nem tudom hogyan tudnátok segíteni, ha tudnám nem kérnék segítséget
Azért köszi az eddigieket. És elnézést a hosszú forráskódért, utána vettem észe milyen hosszú amikor már nem tudtam szerkeszteni.
A többiektől annyit azért kérdeznék, hogy használjátok a legfrissebb openmediavaultot az openmediavault-transmissionbt 3.0.9-el??
Másnál nem jelentkezik ez a hiba?
Az a baj hogy gondolom reinstall esetén is ugyanez fogadna, hiszen szinte semmit nem állítottam a rendszeren, amit lehetne másképpen. Omv extrák telepítése stb, mindegy teljesen egyértelmű alap lépések...
Ebből nekem az lenne a konklúzió, hogy ez egy összegányolt hulladék rendszer. De mivel nem nagyon van más kis erőforrásigényű alternatíva, ezért szenvedek vele még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest