- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Nem tudom hogyan tudnátok segíteni, ha tudnám nem kérnék segítséget
Azért köszi az eddigieket. És elnézést a hosszú forráskódért, utána vettem észe milyen hosszú amikor már nem tudtam szerkeszteni.
A többiektől annyit azért kérdeznék, hogy használjátok a legfrissebb openmediavaultot az openmediavault-transmissionbt 3.0.9-el??
Másnál nem jelentkezik ez a hiba?
Az a baj hogy gondolom reinstall esetén is ugyanez fogadna, hiszen szinte semmit nem állítottam a rendszeren, amit lehetne másképpen. Omv extrák telepítése stb, mindegy teljesen egyértelmű alap lépések...
Ebből nekem az lenne a konklúzió, hogy ez egy összegányolt hulladék rendszer. De mivel nem nagyon van más kis erőforrásigényű alternatíva, ezért szenvedek vele még egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest