-
IT café
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
-
pdr755
aktív tag
Az egyik ok ami miatt leselejteztem 2k23-ban a Moto G8 plus-t h a telekomon kívül egyik szolgáltatón sem ment vele a VoLTE (a masik az h Android 10 után nem frissült). Egyébként ha más nem tartalékként ma is használnám, főleg a mérete miatt.
Szerencsére most már legalább a Volte-vel nem nagyon van probléma (max valami abszolút egzotikus vagy dzsunka eszköznél) -
pdr755
aktív tag
Mivel jelenleg gólyaf*s minőségű a hálózatuk (Bp-n és a Yettelhez viszonyítva mindenképpen) , ha akarnának se tudnának komolyabb mennyiségű előfizetőt ráengedni hacsak nem akarnak úgy járni mint az emlékezetes Vodafone GPRS időkben
-
pdr755
aktív tag
válasz silentboy_hu #583 üzenetére
"Ha személyesen vásárlod meg a SIM-kártyádat, de online aktiválod, akkor is díjmentesen aktiválunk 3 GB adatot és 100 perc beszédet 30 napra.
Személyes vásárlás és aktiválás esetén viszont csak 2 GB-ot és 100 percet adunk díjmentesen 30 napra."
[link] -
pdr755
aktív tag
válasz Cs.Tibor #489 üzenetére
Engem nem érint de itt vki azt írta, hogy a 60, 90, 360 napra érvényes 1GBos internet díját az inflációt sokszorosan meghaladó mértékben emelték.
Viszont a honlapjukon 2024.09.02-től (de még a 24.01.01-től) érvényes díjszabásban fillérre pontosan ugyanennyi szerepel.[ Szerkesztve ]
-
pdr755
aktív tag
-
pdr755
aktív tag
Egyébként a témalistában még szerepel egy olyan aktív topic hogy Vodafonera áttért Digi mobilosok.
Ezt csak véletlenül nem zárta be a moderátor? -
pdr755
aktív tag
Most melyikre gondolsz? A supplemental satellite coverage?
Az még az amerikai t-mobilnál is korai bétateszt fázisában van (ott is Space X révén tervezik már X ideje)
Edit: ja tényleg az új zelandiak valóban elindították előbb
Az itteni cinikusoknál pozitívabb várakozásaim vannak ezzel az új csodával kapcsolatban de a 4ig-sek egyelőre foglalkozzanak a prózaibb dolgokkal. Pl ne legyen akkora káosz az integráció mint a Vodafone - UPC esetében[ Szerkesztve ]
-
pdr755
aktív tag
válasz kabelmania27 #159 üzenetére
Ja igen akkor erre rosszul emlékszem én valami miatt úgy gondoltam hogy az már a 4ig -s időkben volt.
-
pdr755
aktív tag
Pont erre gondoltam, nyilván a technológia is fejlődött de pl vezetékes viszonylatban a 2000es elejének Matavos, Matávnetes, Axelerós világa egy nagyon, nagyon sötét világ volt mind árak mind szolgáltatásminőség szempontjából.
Aki cinikus - nihilista az itteni hozzászólók közül bizonyára azt akarja elhitetni hogy tuti h vissza térünk azokhoz az időkhöz (nyilván a mai technológia mellett) csak azért mert Románia büszkesége már nincs a piacon de én erről nem vagyok 100%ig meggyőződve. -
pdr755
aktív tag
válasz kabelmania27 #154 üzenetére
Ez meg a másik. Az egekig istenitett Digi mobilról mindig azt említik meg hogy hurr durr a gonoszok ellehetetlenítették bezzeg ha kiépült volna még a ...... se lenne büdös.
Azt viszont senki nem említi hogy még ha annyi frekvenciát is kapnak amennyit kérnek akkor is honnan lett volna pénz egyrészt a frekvencia megvásárlására másrészt a hálózat kiépítésére. A belga nem rég indult Digi mobilban Románia büszkesége mellett 2 másik partner is van.
Én úgy tudom hogy a magyarországi digi vállalat folyamatosan növekvő adósságai a digi mobil projekthez köthetők, és még mintha az itteni digis topicok valamelyikében olvastam volna h a vezetékes hálózat fejlesztése erősen lelassult azt követően hogy a digi mobil projektet elkezdték.
Nem vitatja senki hogy a már az itthoni mobil piacon lévő szereplők mindegyike igyekezett nekik keresztbe tenni ahogy tudott de ez csak az érem egyik oldala szerintem. -
pdr755
aktív tag
válasz Intruder2k5 #152 üzenetére
Cssst, ne említsünk olyan tényeket amik kétségbe vonják a narratívát
-
pdr755
aktív tag
válasz kabelmania27 #139 üzenetére
Kiderül majd hogy mi lesz. A korábbi digi egyértelműen csakis és kizárólag az alacsony árra koncentrált.
Hogy ha a mostani valamivel drágább lesz de cserébe nyújt is pluszban valamit az sokaknak elfogadható lesz, nyilván a csak és kizárólag az alacsony árra figyelő rétegnek kevésbé. (Gondolom ennek a rétegnek a nagyhangú képviselői fognak az interneten a legjobban anyázni)
Ami nem működik ha -a korábban használt légitársaságos analógiát alapul véve- a One Ryanair minőséget nyújt de Qatar/Emirates áron. Ebben az esetben tényleg jogos lesz az anyázás. -
pdr755
aktív tag
Épp ez az hogy a Voda a felvásárlás előtt sem fejlesztett különösen magas fordulatszámon (és akkor még finoman fogalmaztam).
Személy szerint én azt gondolom hogy a magyarországi vodát a 4ig létezése nélkül is eladták volna. Ha mondjuk a vevő egy ilyen Apollo Capital Partners jellegű private equity vagy egyéb hasonló pénzügyi befektető, akkor itt vinnyogna mindenki hogy mocskos szemét karvalytőke, rohadt külföldiek, etc etc
arról nem is beszélve hogy egy pénzügyi befektető tényleg mínusz nulla szinten igyekezne megoldani a szükséges fejlesztéseket.
Ezzel egyáltalán nem a 4ig mellett érvelek csak azt nem értem hogy miért csinál mindenki úgy mintha a felvásárlás előtt mind a Voda mind pedig a Digi a csúcsok csúcsa lett volna -
pdr755
aktív tag
válasz Intruder2k5 #115 üzenetére
Ha te vagy a topicgazda/moderátor, azt lehet kérni hogy a politizálást, és a konkrét ok nélküli anyazast ebben és a másik topicban jobban moderáljátok mint az elődjeikben?
Induljon tiszta lappal az egész és ha van konkrét anyázandó, azt anyázzák, de politika/gyerekes "bezzeg...."/és parttalan fröcsögés nélkül. -
pdr755
aktív tag
válasz akaszajanos #114 üzenetére
Van politika topic.
Plusz X ideje tudni lehet a Vodafone és a Digi felvásárlójának kilétét, politikai kapcsolatait. Ez már ezerszer ki volt és lehetett tárgyalva.Arról nem is beszélve hogy a néhai Digi szolgáltatónak volt egy számomra érthetetlen módon, Taylor Swift/focicsapat fanatizáltsági szintű elvakult rajongótábora, aki most úgy csinál mintha a szüleit gyilkolták volna meg.
De mégis mitől volt a világ csodája ez a szerencsétlen Digi? Attól hogy olcsó volt? Ennyi erővel a Ryanairnek és a zsurki vodkagyár kommersz töményeinek is lehetne elvakult fantábora. -
pdr755
aktív tag
Nem lehetne a politizálást sz*rozást, vinnyogást valahol máshol csinálni?
1 napja létezik ez a kicseszett topic és a meglévő hsz -ek többsége erről szól!!! -
pdr755
aktív tag
Vágjunk bele. Azt mondjuk fölöslegesen remélem hogy kevesebb alaptalan vinnyogás és kákán is csomót keresés lesz benne mint az előd topicokban, de a remény hal meg utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest