Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz asthring #1737 üzenetére

    Ezek családi, dokumentatív jellegű képek napsütésben. Se a mélységélességet, se a vakut nem használta kreatívan (az asztal alatti kutyaportét nem sorolnám oda, se a 14mm-en meglőtt porté perspektíva gondokkal küzdő aránytalanságát).
    Ezek után a képek sorsa az lett, hogy feltette picassawebre 1024x768-ban. Jobb napokon talán lesz belőle 10x15-ös kép, ha nagyon igényes, akkor megkockáztat 13x18-as méretet. Az 1024-ben mutogatásban hol jönnek ki a nála járt e520 előnyei?

    Ha megnyugtat akkor szerzek kölcsön egy 10Mp-es kompaktot csinálok vele napsütésben egy családi fotót, amit leméretezek 500x375-be és büszkén mutogatom milyen éles, színes a kép.

    Nem akarok senkit lebeszélni a dslr-ről, se a kompaktról, de attól, hogy valaki az általánostól jobban érdeklődik a fényképezés iránt, attól még nem biztos, hogy a rokona, barátja is boldog lesz egy nagyobb bonyolultabb géppel. Mások meg majd örülnek amikor az apróhirdetések között feltűnnek az 500 expóval eladó xy dslr kihasználatlanság miatt című hirdetések.

Új hozzászólás Aktív témák