- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz SpongyaBob #2300 üzenetére
köszi!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nesa
veterán
válasz Játékos #2299 üzenetére
Szerintem a fenyero is sokat szamit, nem mind1 hogy ISO-1600 vagy ISo-800 on tudod megloni az adott temat vagy esetleg az ujtipusuval lese birod fotozni, ezzel meg igen.
Meg megvan
Van itt pesti?
(#2302) Rubbi!
Majd ha megveszed a 70-300 at teis megtudod
Meg nincs kulon penzem vakura es nagy szukseg van ra ,a te vakudon vilagit az LCD?
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #2304 üzenetére
Persze a 70-300-at ha lesz alkalmam lecserelni 50-200 ra akkor megteszem , amugy mennyi kulonbseg van a sima es az SWD kozott ,van valakinek tapasztalata ?
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Azt mondja nekem egy ifju titan aki az obim utan itt erdeklodott hogy KB huzzak a halalba a 34k iranyaramal mikor az ebayon megkapja 26k er olyan jol megmosolyogtatott igy kora este
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #2308 üzenetére
De ezt csak iranyarnak mondtam neki, szerinte ez az obi nem eri meg alitolag elavult szar ahogy a szavaibol kiveszem
Mostmar ha 45k fizetne se adnam el neki, egyszeruen nem erdemli meg.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
Játékos
addikt
válasz Messer22 #2319 üzenetére
Tudod jól, hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte...
Egyébként nekem házhoz hozta a srác a régi 40-150-et 30000-ért. Elég jó üzlet volt szerintem, bár tényleg ki lehet fogni az eBay-en kicsivel olcsóbban is, ha szerencsés az ember.Sanyitól szeretném kérdezni, hogy a 70-300-át 150 mm-en mennyire lehet maximum "kinyitni"?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nesa
veterán
válasz Játékos #2322 üzenetére
Nemtudom mit ertesz kinyitas alatt, ha a rekeszre gondolsz akkor szinte ugyanugy skalazodik 70-es 150mm kozott mint a 40-150.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
56 a legalja jelenleg, de egyébként 70-90 között van a java, illetve van 100 felett is!
Ha minden tartozásomat leróttam, akkor egy 30-ért eladom a 40-150-et, még kb. annyit hozzáteszek, és akkor kijön a 70-300.
Kézből lőttél már vele éles képet 300mm-en?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nesa
veterán
válasz Játékos #2331 üzenetére
Ne viccelj pecsen epp teszteltem hogy mit birok ill a stabi mit bir kezbol sikerult eleg eles kepet durrantani 1/30on 1/80 aztlehet moondani 99% ba megfogja kimerem jelenteni hogy a 3db obim kozul ezzel a leghatekonyabb a stabi
A parkolo tabla KB 150-200meterre volt, a mogotte leve fal + 40meter csak hogy erezd
Szoval ez 1/30 kep.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #2334 üzenetére
De az ugye nem 300mm en?
(#2333) Játékos
A reciprok szabaly csak stabi nelkul kell, stabivel batrabban lehet mozogni
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #2337 üzenetére
Rendelek vakut YONGNUO Speedlite YN460 7800ft er.
Addig jolesz amig nembirok jobbat venni utanna meg jo lesz 2. vakunak.
Jovo honap elso felebe szuksegem lesz ra, ha megse erne ide addig kapok kolcson canon 430EX-et, alitolag az is frankon megy kozeppontoskent.
-
SpongyaBob
veterán
Én a tövét szoktam fogni A viccet félretéve tényleg ott
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
sebgutkopf
őstag
Szia,
nekem volt régi 50-200 és most az swd-set használom. Képminőségben érdemi különbség nincs mindkettő baromi éles és kontrasztos képeket szészít, talán egy picit szebb az újabbnak a bokeh-je a kerekített lamellák miatt, de bizonyos téma/háttér távolság esetén mindkettőn szét tud esni a háttér.
Az érdemi különbség az AF-ben leledzik, abban elég nagy a különbség, az swd-s af sebessége az ilyen obik kategóriájának szintjét hozza. A régi AF-je teljesen pontos és megbízható, ok hangosabb, de ez kit érdekel. Igazából C-AF és gyors helyzetekben van jelentősége, hogy az swd mire az expó gombot tovább nyomod már éles és kattan is a zár, míg a réginél a kettő között eltelik némi idő.
A 70-300-nál és a régi 40-150-nél gyorsabb a régi 50-200 AF-je és határozottabb és pontosabb is a nagyobb fényerő miatt, ezt azonnal érezni lehet, meg a világosabb kereső használata szintén kellemesebb.Az új 40-150-et nem ismerem, még a kezembe se volt sose. -
nesa
veterán
válasz sebgutkopf #2342 üzenetére
Akkor foldi halandonak teljessen jo a regi 50-200 is.
Nekem a telekhez kepest a 14-42 is baromi gyorsnak tunik. -
Játékos
addikt
Sziasztok!
E-520-hoz használ valaki utángyártott akksit? Kell ezektől félni, és csak gyárit venni, vagy használhatóak teljesen nyugodtan?
Köszi.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz SpongyaBob #2346 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz SpongyaBob #2346 üzenetére
En ezt a 2db gyari akura is elmondhatom hogy nem egyformak, peddig felvaltva voltak mindig hasznalva.
-
Játékos
addikt
Rendeltem is egyet 1600-ért postával együtt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest